عکس های اعضا تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » عکس های اعضا سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 عکس های اعضا توسط سعید آقامحمدی ۳۸۷۷ روز قبل خدای ناکرده فکر بدی نکنید . من فقط خواستم که اگه ی روز همدیگه رو در یک جایی دیدیم . حداقل همدیگرو شناخته باشیم . باهم یک سلام علیکی هم داشته باشیم. من موافق هستم fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۸۷۷ روز قبل خوبه ولی فک کنم اینجوری دیگه شبیه سایت استقلال نمیشه!! سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۳۸۷۷ روز قبل درسته. من فقط خواستم اگه احیانا همدیگه رو جایی دیدم . ادای احترام کرده باشیم. به هر حال ما طرفدار استقلالیم میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۸۷۶ روز قبل من مخالفم؟! چون هرکس دلایل خاص خودشو داره که شاید نتونه عنوان کنه!!!! ببخشید سعید جان.... علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۸۷۶ روز قبل نظر شما بد نیست ولی کمی از اهداف سایت دوره چون تو این سایت هر حرکتی باید به نفع تیم تمام بشه وشاید حتی گذاشتن یک عکس از یکی از اسطوره ها یا مضامینی که به نوعی کمک کننده به روحیه و بالابردن حس برتری جویی در تیم و هوادارها باشه بازخورد بهتری خواهد داشت بازم از اینکه صادقانه نظرت برای آشنایی بیشتر دوستان با هم رو دادی ممنونم البته معمولا تو چنین پاتوقهایی کسانی که احساس قرابت فکری با هم میکنند ارتباطات نزدیکتری در بیرون از سایت با هم دارند وشاید دوستیهای خیلی عمیقی از چنین جاهایی رشد و به بلوغ میرسد کاووس رشیدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط کاووس رشیدی ۳۸۷۶ روز قبل نوشته شده توسط: علیرضا جوادیان نظر شما بد نیست ولی کمی از اهداف سایت دوره چون تو این سایت هر حرکتی باید به نفع تیم تمام بشه وشاید حتی گذاشتن یک عکس از یکی از اسطوره ها یا مضامینی که به نوعی کمک کننده به روحیه و بالابردن حس برتری جویی در تیم و هوادارها باشه بازخورد بهتری خواهد داشت بازم از اینکه صادقانه نظرت برای آشنایی بیشتر دوستان با هم رو دادی ممنونم البته معمولا تو چنین پاتوقهایی کسانی که احساس قرابت فکری با هم میکنند ارتباطات نزدیکتری در بیرون از سایت با هم دارند وشاید دوستیهای خیلی عمیقی از چنین جاهایی رشد و به بلوغ میرسد سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۳۸۷۶ روز قبل نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی من مخالفم؟! چون هرکس دلایل خاص خودشو داره که شاید نتونه عنوان کنه!!!! ببخشید سعید جان.... نه بابا این حرفا چیه افسانه طرقیان جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ دی ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط افسانه طرقیان ۳۸۷۶ روز قبل نوشته شده توسط: علیرضا جوادیان نظر شما بد نیست ولی کمی از اهداف سایت دوره چون تو این سایت هر حرکتی باید به نفع تیم تمام بشه وشاید حتی گذاشتن یک عکس از یکی از اسطوره ها یا مضامینی که به نوعی کمک کننده به روحیه و بالابردن حس برتری جویی در تیم و هوادارها باشه بازخورد بهتری خواهد داشت بازم از اینکه صادقانه نظرت برای آشنایی بیشتر دوستان با هم رو دادی ممنونم البته معمولا تو چنین پاتوقهایی کسانی که احساس قرابت فکری با هم میکنند ارتباطات نزدیکتری در بیرون از سایت با هم دارند وشاید دوستیهای خیلی عمیقی از چنین جاهایی رشد و به بلوغ میرسد[/quote منم با علی آقا موافقم ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۳۸۷۵ روز قبل نوشته شده توسط: علیرضا جوادیان نظر شما بد نیست ولی کمی از اهداف سایت دوره چون تو این سایت هر حرکتی باید به نفع تیم تمام بشه وشاید حتی گذاشتن یک عکس از یکی از اسطوره ها یا مضامینی که به نوعی کمک کننده به روحیه و بالابردن حس برتری جویی در تیم و هوادارها باشه بازخورد بهتری خواهد داشت بازم از اینکه صادقانه نظرت برای آشنایی بیشتر دوستان با هم رو دادی ممنونم البته معمولا تو چنین پاتوقهایی کسانی که احساس قرابت فکری با هم میکنند ارتباطات نزدیکتری در بیرون از سایت با هم دارند وشاید دوستیهای خیلی عمیقی از چنین جاهایی رشد و به بلوغ میرسد کاملا درسته پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا