فقط طرفدارای کریس وارد بشن

آواتار سولماز برهانی
فقط طرفدارای کریس وارد بشن
توسط   سولماز برهانی   ۵۵۹۱ روز قبل

بهترین بازیکن تمام تاریخ دنیای فوتبال:

کریس یه بازیکن کامل و بدون نقصه که رفته رفته در طول دوران بازیش به کسب تجربه و رفع نواقص فوتبالش نایل شده. بعضی ها می گن یه جورایی بازیش شبیه اوزه بیو اسطوره ی بی چون وچرای پرتغاله، شاید سرعت بالا،تکنیک فردی و حتی قدرت گلزنیش مثل اوزه بیو باشه اما اوزه بیو هرگز در حد و اندازه یکریس نبوده،من فکر می کنم فقط نوع بازیش(ونه کیفیتش) شبیه اوزه بیو باشه، کریس فانتزی تر و مدرن تر بازی می کنه.

بعضی ها هم معتقدند سبک بازیش شبیه روی کاستا و بعضی ها هم می گن شبیه فیگو است،نظر شما چیه ؟   من با این یکی موافقم ؛ بازی با هر دو پا و در هر دو جناح زمین،تکنیک بالا وارائه ی بازی فانتزی،قدرت بالای پاس،ایجاد موقعیت،شوتزنی،مهارت در زدن ضربات ایستگاهی(که به نظر من در این مورد بت فوتبالی من نظیر نداره،خیلی عجیبه که خودش معتقده؛ نقطه ی ضعفش در ضربات ایستگاهی است) استفاده از قدرت بدنی و سرعت،هوش وذکاوت بالاو... همه شباهت های این دو رو می رسونه،اما بازکریس یه چیز دیگه است،اون یه استثنا تو فوتباله که هرگز تکرار نخواهد شد.

هیچ وقت اولین بازیش برای یونایتد(سپتامبر 2003مقابل بولتون که به عنوان یار ذخیره بازی کرد)رو فراموش نمی کنم هر چند که اون موقع سن زیادی نداشتم اما شاید کریس باعث شد که فوتبال جزء جدایی نا پذیر زندگی من بشه از همون روزا بود که من که یه دختر بچه ی کم سن وسال بودم تمام دیوارهای اتاقم پر شد از پوسترهای فوتبالیست های محبوبم وصد البته کریس.

کریس اعجوبه است ،فوق العاده است،دوستش دارم نه فقط به خاطر تیپ واستیل و چهره ی جذاب ومنحصر به فردش بلکه به خاطر بازیش ،اون نماد یک فوتبالیست تمام عیاره ،اون با توپ معجزه می کنه.

کاش تا همیشه تو منچستر می موند البته فکر می کنم به اصرار مادرش به رئال رفت چون مادرش معتقده که کریس تو اسپانیا بیشتر دیده می شه.

من همیشه رئال رو دوست داشتم تمام بازیهاش رو می دیدم و نتایجش رو دنبال می کردم اما حالا قضیه فرق می کنه حالا دیگه من یکی از هوادارای هزار اتیشه ی رئال هستم .

یه شعر از کریس براتون می ذارم که به زبان انگلیسی (برای پدرش) گفته و خواهرش کاتیا(خواننده ی معروف پرتغال) اون رو اجرا کرده اصلاً شاید خیلی هاتون این شعر رو خونده یا شنیده باشید اما خوندن مجدد اون خالی از لطف نیست:

امید به دیدن تو

زخم،می توانم احساس کنم که بزرگتر می شود 

هر چه بیشتر از گم شدن تو می گذرد 

بزرگتر از هر چه تا کنون دیده ام 

من در درونم نمی توانم بپذیرم 

که تو به هر حال باید ترکم می کردی 

هر چند،می دانم که حالا حالت خوب است 

روزی تو دوباره برخواهی گشت 

چون فقط تو می توانی ایت درد رابهبود دهی 

پدر،هنوز من همه جا می بینمت 

پدر، امیدم را زنده نگه داشته ام که 

ببینمت

می دانم که تو می توانی حرفهایم را بشنوی 

که تو از بهشت تا ابد مواظب من هستی 

اما من می خواهم برگردی و با من باشی 

می دانم که تو تنها دوست من بودی 

حالا به دست یاری گر تو محتاجم 

و عشقی که تو، تنها تو می توانی ببخشی 

حتی حالا که رفته ای 

هنوز قلبت وقتی دعا می کنم می شنود 

و برای هر چه که به دست می اورم، شکر گذاری می کند 

روزی تو دوباره بر خواهی گشت 

چون فقط تو می توانی این درد را بهبود بخشی 

امید به دیدن تو

به امید تداوم قهرمانی های کریس این بار با رئال     

solmaz.0298                                 

آواتار احمد قدس
توسط   احمد قدس   ۵۵۸۴ روز قبل

این که کریستین یک بازی کن عالی و خوبه حرفی نیست منم ازش خوشم می یاد ولی این رو هم باید بگم که تمام فوتبالیست های خوب یک نقطه ضعف و یک پایانی هم دارند

به امید آن روزی که کریستین افسانه بشه

آواتار احمد قدس
توسط   احمد قدس   ۵۵۸۴ روز قبل
خدا کنه که امسال کریستین در رئال بهترین بازی رو از خودش نشون بده ؟
آواتار REZA VALIZADE
توسط   REZA VALIZADE   ۵۵۸۴ روز قبل
رونالدو اسطوره جدید پرتغال میشه که به این زودی ها مثل اون پیدا نمیشه
آواتار REZA VALIZADE
توسط   REZA VALIZADE   ۵۵۸۴ روز قبل

میخواستم تشکر کنم بابت  شعر کریس

واقعا جالب بود