امید تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » امید سولماز برهانی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۱۱:۱۴ تعداد پاسخ ها 0 امید توسط سولماز برهانی ۵۵۹۸ روز قبل خیلی دلم گرفته اگه ارش از استقلال بره اون هم به خاطره ترس از نیمکت نشینی من می میرم!! هومن کیانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۱ اسفند ۱۳۸۷ ۱۷:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط هومن کیانی ۵۵۹۸ روز قبل اصلا مگه آرش کی هستش بگذارید بره . درسته برای استقلال زحمت کشید اما این همه موقعیت از دست داد . مهاجم باید همه ی توپ هایش رو گل کنه . به نظر من اگه بمونه که خوبه ولی اگر بره هم اشکالی نداره . البته من فکر کنم نمیره چون به جز تیم های به درد نخور امارات کسی آرش رو نمی خواد . hamed tohi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ خرداد ۱۳۸۸ ۱۸:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط hamed tohi ۵۵۹۷ روز قبل دوست عزیز من چه جوری دلت میاد در مورد آرش اینجوری صحبت کنی آرش که تمام تلاششو واسه قهرمانی استقلال کرد. هومن کیانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۱ اسفند ۱۳۸۷ ۱۷:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط هومن کیانی ۵۵۹۷ روز قبل من که گفتم اون برای استقلال زحمت کشید . اما در آسیا دیدین که چه قدر موقعیت از دست داد . حتی یک پنالتی رو هم خراب کرد . من همه ی استقلالی ها را خیلی دوست دارم حتی آرش را هم دوست دارم ( آقای گل ) . اما او یک مهاجم درجه ی یک نیست . شاید هنوز تجربه ی کافی نداره . hamed tohi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ خرداد ۱۳۸۸ ۱۸:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط hamed tohi ۵۵۹۵ روز قبل من با تمام وجود آرزو میکنم آرش نره. احمد تاج جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ خرداد ۱۳۸۸ ۲۱:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط احمد تاج ۵۵۹۴ روز قبل درسته که آرش پارسال آقای گل شد ولی قبول کنید که مهاجم شش دانگی نیست و خیلی فرصت از دست میده تو خیلی از بازیها شانسهای مسلم گل رو از دست داد. شاهکارشم که تو بازی آخر بود که با خراب کردن پنالتی یه چند نفری رو سکته داد تا بازی تموم بشه. ولی فکر هم نکنم از استقلال بره چون بعیده که تیمی از اروپا اونو بخواد نمیدونم چرا تو تمرینات شرکت نمیکنه . تازه یه سال دیگه هم قرارداد داره REZA VALIZADE جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۱۳:۲۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط REZA VALIZADE ۵۵۹۴ روز قبل ارش اگه مهاجم خوبی بود باید بجای 20 گل 30 گل میزد از اون همه فرصت که امیرخان به اون داد نهایت استفاده نکرد به نظر من ولی بازم خوب بود به نظر من این فصل میتونه خودشو نشون بده اگه نترسه سید حامد حقیقت جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۱ فروردین ۱۳۸۸ ۲۰:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید حامد حقیقت ۵۵۹۱ روز قبل سلام بر آسمان آبی.من هم با نظر ahmad جان موافقم . آرش بازیکن خوبی هست اما بازیکن شش دانگی نیست . اینکه بعضی از دوستان میگن اون آقای گل شده . در جواب این عزیزان باید بگم که شما خودتون موقعیت های رو که آرش از دست داده چه در لیگ آسیا چه در ایران رو با تمام گل هایی که زده با گل زنی رضا عنایتی در 4 فصل پیش مقایسه کنید.آرش بیشتر گل هاشو در موقعیت های بالای 95% به گل تبدیل کرده و دیدیم چه موقعیت هایی رو از دست میده. من فکر میکنم اگه یکم همت کنه و از این سرعت استثنایی خودش استفاده کنه یه بازیکن خیلی بزرگ میشه. محمد عسگری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اسفند ۱۳۸۷ ۱۸:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد عسگری ۵۵۹۰ روز قبل کسانیکه طرفدار یه تیم میشن نباید خودشونه متکی به یه بازیکن یا عاشق یه بازیکن بکنن چون تو فوتبال حرفه ای هیچ چیز قابل پیش بینی نیست این بازیکنان یه سال تو این تیم هست سال بعد تو تیم رقیب مهم خود تیم که همیشه با بازیکنان مختلف ماندگاره. احمد قدس جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ تیر ۱۳۸۸ ۱۲:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط احمد قدس ۵۵۸۴ روز قبل هر بازیکن برای پیشرفت باید تیم های مختلفی رو امتحان کنه ؟ تو هم نگران نباش آرش نشد یکی دیگه سولماز برهانی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۱۱:۱۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط سولماز برهانی ۵۵۸۴ روز قبل خب من که نگفتم ارش باید تا ابد تو استقلال بمونه فقط دلم می خواد لااقل تا اخر قراردادش بمونه بعد از اون هم در صورت داشتن پیشنهاد عالی خارجی ترانسفر بشه . چون دوستش دارم ارزومه که پیشرفت کنه و به همه ی خواسته هاش برسه دلم می خواد تو یه تیم درجه یک اروپایی توپ بزنه نه تو این تیم های مزخرف اماراتی که هم فوتبالش صدمه ببینه وهم روحیه اش، ارزو دارم که یه روزی بهترین بازیکن اسیا وحتی جهان بشه چون هم تواناییشو داره وهم لیاقتشو فقط کافیه بخواد و خودشو دست کم نگیره . راستی من از زمانی که ارش وارد تیم محبوبم شد عاشقش نشدم ازخیلی پیشتر از اینها(زمانی که تو میلاد کرمان بازی می کرد وحتی وقتی که یه دروازه بان بود) دوستش دارم. دیگه اینکه دلم می خواد ارش تو ایران جز برای استقلال برای تیم دیگه ای بازی نکنه. همین... سید حامد حقیقت جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۱ فروردین ۱۳۸۸ ۲۰:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید حامد حقیقت ۵۵۸۴ روز قبل سلام بر آسمان آبی.solmazجان اینطور که معلومه شما خیلی خوب آرش رو می شناسید . مگه شما هم اهل کرمان هستید؟ تا اون جایی که من اطلاع دارم آرش بچه ی کرمان هست. اینکه گفتین آرش دروازه بان بوده شوخی میکنین یا واقعاَ با این قدش توی دروازه می ایستاده؟ سولماز برهانی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۱۱:۱۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط سولماز برهانی ۵۵۸۰ روز قبل hamed.tooptiisعزیز: کدوم شوخی من جدی گفتم ،ارش دروازه بان اول تیم میلاد کرمان وتیم منتخب نونهالان کرمان بود حتی به تیم ملی نونهالان هم دعوت شد جواب اون یکی سوالت رو هم به خودت ایمیل می زنم. اسماعیل شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط اسماعیل شریفی ۵۵۵۸ روز قبل دوست عزیز آرش آقای گل ایران شده درست نیست این حرفها رو درباره بازیکنان تیم محبوبت بزنی پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا