استقلال خوزستان تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » استقلال خوزستان محمدحسن ملکی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 استقلال خوزستان توسط محمدحسن ملکی ۳۸۸۴ روز قبل اینقدر دوس دارم که بازی لنگ و استقلال تا دقیقه ی نود مساوی باشه بعد روی یه ضربه ی ایستگاهی میلاد یه سوپر گل به کلاغ سیاه(نیلسون)بزنه و بعدش عدد4 رو بهشون نشون بده یا مثلا زیر پیرهنش عکس فرهاد رو زده باشه آی خدا چی میشد اگه میشد علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۸۸۳ روز قبل اینکه گفتی خیلی خوبه ولی من دوست دارم دقائق اول بازی تک به تک میلاد و اخراج پنالتی fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۸۸۳ روز قبل عالی میشه!خیییلی دوس دارم میلادبه پرسپولیس گل بزنه! کاووس رشیدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط کاووس رشیدی ۳۸۸۳ روز قبل اینقدر دوس دارم میلاد گل بزنه که نگو ایشالا که گل میزنه و نمیزارره اونا امتیاز بگیرن امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۳۸۸۳ روز قبل میلاد میداوودی : پرسپولیسی ها باید از روی جنازه من رد شوند تا در اهواز جام بگیرند fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۸۸۳ روز قبل نوشته شده توسط: امیر حسین اسلامی میلاد میداوودی : پرسپولیسی ها باید از روی جنازه من رد شوند تا در اهواز جام بگیرند ای جونم میلاد!!خیییلی جاش تو اس اس خالیه!! لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۸۸۳ روز قبل اینقدر دوس دارم که بازی لنگ و استقلال تا دقیقه ی نود مساوی باشه بعد روی یه ضربه ی ایستگاهی میلاد یه سوپر گل به کلاغ سیاه(نیلسون)بزنه و بعدش عدد4 رو بهشون نشون بده یا مثلا زیر پیرهنش عکس فرهاد رو زده باشه آی خدا چی میشد اگه میشد سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۳۸۸۳ روز قبل هم دوست دارم بهشون گل بزنه و هم اینکه فصل بعد بیاد به اس اس میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۸۸۳ روز قبل میلاد یه استقلالیه تمام عیاره که بارها تعصب شو به استقلال نشون داده. ولی متاسفانه به حق واقعیش تو فوتبال نرسید که بیشتر بخاطر مصدومیتش بود.... امیدوارم که همیشه خوشحال باشه و سلامت... والبته به لنگ م گل بزنه که خوشحالیش چندبرابر بشه... پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا