فولاد--گسترش تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » فولاد--گسترش کاووس رشیدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 فولاد--گسترش توسط کاووس رشیدی ۳۸۸۵ روز قبل در بازی روز جمعه فولاد برابر گسترش تبریز فولاد 3 بازیکن اصلی خودش رو یعنی عبدالله کرمی - بختیار رحمانی و آرش افشین رو در اختیار نداره که این موضوع به احتمال زیاد رو کار تیمی فولاد تاثیر به سزایی داره ولی از طرفی هم به احتمال زیاد گسترش دروازه بان خودش یعنی فروزان و مهاجم خطرناک و گلزنش یعنی بایرامی رو در بازی روز جمعه در اختیار نخواهد داشت چون این دو بازیکن از طرف آقای تار تار در اختیار کمیته انظباتی باشگاه قرار گرفتن و با بازی عجیب و بو داری که گسترش در برابر نفت انجام داد پیشبینی نتیجه ی این بازی بسیار سخت شده و اگه گسترش بخواد مثل بازی با نفت بازی کنه فولاد 100% میبره با همه ی این تفاصیر امیدوارم که گسترش یه بازی خوب و جانانه رو برابر فولاد انجام بده تا فولاد امتیاز از دست بده به امید امتیاز از دست دادن فولاد و قهرمانی استقلال امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۳۸۸۵ روز قبل به نظر من نفت در بازی آخرش به احتمال 99 درصد امتیاز از دست میده و ما باید منتظر امتیاز از دست دادن فولاد در این بازی باشیم. مهدی خلیلی شهنا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مهر ۱۳۹۲ ۲۳:۵۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهدی خلیلی شهنا ۳۸۸۵ روز قبل به نظر من در درجه اول استقلال محکوم به بردن تراکتور است .یعنی از ابتدای بازی هوشمندانه بازی کند و اجازه خودنمایی به حریف ندهد .بعد به امید خدا با لغزش سایر تیمها مراد حاصل خواهد شد. کاووس رشیدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط کاووس رشیدی ۳۸۸۵ روز قبل نوشته شده توسط: امیر حسین اسلامی به نظر من نفت در بازی آخرش به احتمال 99 درصد امتیاز از دست میده و ما باید منتظر امتیاز از دست دادن فولاد در این بازی باشیم. با حرفت موافقم . امتیاز گرفتن از سپاهان اونم تو اصفهان خیلی سخت به نظر میرسه و فقط باید منتظر لغزش فولاد باشیم جواد نوبخت هروی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط جواد نوبخت هروی ۳۸۸۵ روز قبل سلام یه حسی به من میگه استقلال قهرمانه انشاالله شبنم علی قنبری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ دی ۱۳۹۲ ۲۱:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط شبنم علی قنبری ۳۸۸۴ روز قبل نوشته شده توسط: جواد نوبخت هروی سلام یه حسی به من میگه استقلال قهرمانه انشاالله ایشالا پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا