میرشاد ماجدی تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » میرشاد ماجدی امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 میرشاد ماجدی توسط امیر حسین اسلامی ۳۸۸۵ روز قبل مکالمه تلفنی عادل فردوسی پور با میرشاد ماجدی : میرشاد ماجدی:اقای فردوسی پور من از شما میپرسم به نظر شما کی قهرمان میشه؟ فردوسی پور:نفت یا فولاد میرشاد ماجدی:بر خلاف میل باطنیت دیگه؟ فردوسی پور : نه میرشاد ماجدی:پس استقلال چی؟ فردوسی پور: استقلال نه بعد نفت و فولاد هم سپاهان قضاوت با شما علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۸۸۵ روز قبل ماجدی یکی از ارکان اصلی استقلال شده و به نظرم در کنترل تیم به امیر خیلی کمک میکنه هم انسان مودب و تحصیلکرده ای هست که وزن کادر فنی را بالا میبره کاووس رشیدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط کاووس رشیدی ۳۸۸۵ روز قبل من از میرشاد ماجدی خوشم میاد و حرف عادل هم کاملا درست بود چون میخواست از به وجود اومدن حاشیه واسه برنامش جلوگیری کنه fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۸۸۵ روز قبل نوشته شده توسط: کاووس رشیدی من از میرشاد ماجدی خوشم میاد و حرف عادل هم کاملا درست بود چون میخواست از به وجود اومدن حاشیه واسه برنامش جلوگیری کنه میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۸۸۵ روز قبل در مدیریت میرشاد ماجدی که شکی نیست... ولی این حرف عادل باعث ایجاد حاشیه تو استقلال و کاهش انگیزه تو بازیکنای تیم ما میشه! هرچند بچه های تیم ما، بیدی نیستند که با این بادا بلرزند... پس خودتو خسته نکن ناعادل...!!! تازه حرفاش ضدونقیض داره؟! اگر نفت بخواد قهرمان بشه، که باید سپاهان و شکست بده که اصلا سپاهان زیر ماست ! پس چطور میخواد بالاتر از ما قرار بگیره؟! شبنم علی قنبری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ دی ۱۳۹۲ ۲۱:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط شبنم علی قنبری ۳۸۸۵ روز قبل نوشته شده توسط: کاووس رشیدی من از میرشاد ماجدی خوشم میاد و حرف عادل هم کاملا درست بود چون میخواست از به وجود اومدن حاشیه واسه برنامش جلوگیری کنه ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۳۸۸۴ روز قبل نوشته شده توسط: کاووس رشیدی من از میرشاد ماجدی خوشم میاد و حرف عادل هم کاملا درست بود چون میخواست از به وجود اومدن حاشیه واسه برنامش جلوگیری کنه محمدحسن ملکی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمدحسن ملکی ۳۸۸۴ روز قبل یادش بخیر وقتی شیرینی سرپرست لنگ بود میرشاد چقدر ضایع اش میکرد shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۸۸۴ روز قبل نوشته شده توسط: محمدحسن ملکی یادش بخیر وقتی شیرینی سرپرست لنگ بود میرشاد چقدر ضایع اش میکرد shima HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۱۶:۵۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط shima HR ۳۸۸۴ روز قبل نوشته شده توسط: کاووس رشیدی من از میرشاد ماجدی خوشم میاد و حرف عادل هم کاملا درست بود چون میخواست از به وجود اومدن حاشیه واسه برنامش جلوگیری کنه پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا