تقلب فاحش در برنامه نود.... تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » تقلب فاحش در برنامه نود.... میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 تقلب فاحش در برنامه نود.... توسط میثم محمدی قراسویی ۳۸۸۶ روز قبل http://www.cloob.com/u/blackboy1991/100985181 این لینک و حتما ببینین!؟ لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۸۸۶ روز قبل بله آقا میثم من این ویدئو رو دیده بودم واقعا برای خودمون متاسفم.... امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۳۸۸۶ روز قبل ناعادل لنگی پور. البته تو این ویدئو بیشتر از قبل ناعادل بودنش مشخص میشه. کاووس رشیدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط کاووس رشیدی ۳۸۸۶ روز قبل من هیچوقت به عادل توهین نمیکنم و نکردم چون دوسش دارم و اعتقاد دارم که آدم پاکی هست در مورد این موضوع هم نظری نمیدم ولی در جریان باشید که مدت زمانی طول میکشه تا پیام های تکراری رو از آمار آنلاین بکشن بیرون و شاید این افت آمار به خاطر حذف کردن پیام های تکراری بوده باشه افسانه طرقیان جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ دی ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط افسانه طرقیان ۳۸۸۶ روز قبل نوشته شده توسط: کاووس رشیدی من هیچوقت به عادل توهین نمیکنم و نکردم چون دوسش دارم و اعتقاد دارم که آدم پاکی هست در مورد این موضوع هم نظری نمیدم ولی در جریان باشید که مدت زمانی طول میکشه تا پیام های تکراری رو از آمار آنلاین بکشن بیرون و شاید این افت آمار به خاطر حذف کردن پیام های تکراری بوده باشه منم با شما موافقم عادل ناعادل نیست میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۸۸۶ روز قبل نوشته شده توسط: کاووس رشیدی من هیچوقت به عادل توهین نمیکنم و نکردم چون دوسش دارم و اعتقاد دارم که آدم پاکی هست در مورد این موضوع هم نظری نمیدم ولی در جریان باشید که مدت زمانی طول میکشه تا پیام های تکراری رو از آمار آنلاین بکشن بیرون و شاید این افت آمار به خاطر حذف کردن پیام های تکراری بوده باشه آمار تکراری اصلا وارد نظرسنجی نمیشه که بخواد حذف بشه! اینو خود عادل گفت!!! من که برنامه نود رو تحریم کردم و فقط تو نظرسنجیش شرکت میکنم! اونم بخاطر بالا رفتن آمارهایی که مربوط به بازیکنان و تیم محبوبم میشه.... فقط همین....!!!؟ کاووس رشیدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط کاووس رشیدی ۳۸۸۶ روز قبل نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی [quote=kavo3] من هیچوقت به عادل توهین نمیکنم و نکردم چون دوسش دارم و اعتقاد دارم که آدم پاکی هست در مورد این موضوع هم نظری نمیدم ولی در جریان باشید که مدت زمانی طول میکشه تا پیام های تکراری رو از آمار آنلاین بکشن بیرون و شاید این افت آمار به خاطر حذف کردن پیام های تکراری بوده باشه آمار تکراری اصلا وارد نظرسنجی نمیشه که بخواد حذف بشه! اینو خود عادل گفت!!! من که برنامه نود رو تحریم کردم و فقط تو نظرسنجیش شرکت میکنم! اونم بخاطر بالا رفتن آمارهایی که مربوط به بازیکنان و تیم محبوبم میشه.... فقط همین....!!!؟ به نظر من این کار اشتباس چون اینجوری دیگه نمیتونی در مورد برنامه نظر بدی!!! fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۸۸۶ روز قبل واقعا که.واسه خودم متاسفم که توهمچین برنامه ای هرسری شرکت میکنم... پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا