قهرمانی

آواتار محمدحسن ملکی
قهرمانی
توسط   محمدحسن ملکی   ۳۸۸۷ روز قبل

خدایا شکرت بخدا به اندازه ای که از نبردن لنگ خوشحال شدم بابت برد تاج خوشحال نشدم

آخ علی لابی رو دیدید بعد از اینکه گل دوم رو خوردن چه جوری به نیمکتا میزد بدبخت فلک زده اصلا ریدم تو دهنت لابی

بازی بعد اگه نفت به سپاهان ببازه_فولادم مساوی کنه ما ببریم قهرمانیم بخدا خیلی دور از دسترس نیست انشالا قهرمانیم فقط حیف که آندو رو از دست دادیم

به همه ی تاجیا تبریک میگم

آواتار zahra*ss*7777 4444*777
توسط   zahra*ss*7777 4444*777   ۳۸۸۷ روز قبل

تـــــــــــــــبـــــــریک به همه ی اســـــــــــــتقلالی های عزیز خصوصا اونایی که پشت تیمو خالی نکردن و ازش حمایت کردن....

بازیه زیبا و مهیجی بود و خداروشکر سه امتیاز باارزش رو کسب کردیم....

نتیجه نگرفتن تیم بی افتخار لنگ خوشحالی منو بیشتر کرد...

از همه ی بازیکنان خصوصا سید مــــــهدی عزیز تشکر میکنم و به همشون خسته نباشید میگم....

بازم تبریک میگم

آواتار میثم محمدی قراسویی
توسط   میثم محمدی قراسویی   ۳۸۸۷ روز قبل

دوست عزیز حسن آقا

این تاپیک قبلا درقسمت مخصوص خودش(لیگ برتر فوتبال ایران) گذاشته شده. خواهشا هر تاپیک رو درجای خودش بذارین و قبل از گذاشتن تاپیک هم دقت کنین که شخص دیگری اون تاپیک رو نذاشته باشه...!!! متشکرم از شما

آواتار محمدحسن ملکی
توسط   محمدحسن ملکی   ۳۸۸۷ روز قبل

میثم جان داداش

بخدا ندیدم این تایپک رو بذارن آخه من بیشتر توی گفتگوی آزاد میام به جاهای دیگه سر نمی زنم

آواتار میثم محمدی قراسویی
توسط   میثم محمدی قراسویی   ۳۸۸۷ روز قبل
نوشته شده توسط: محمدحسن ملکی

میثم جان داداش

بخدا ندیدم این تایپک رو بذارن آخه من بیشتر توی گفتگوی آزاد میام به جاهای دیگه سر نمی زنم

عزیزمی داداش

نیت ما نظم تالاره که ایشالا با کمک وهمیاری هم بوجود میاد.موفق باشی....

بامید قهرمانی استقلال کبیر.....

آواتار کاووس رشیدی
توسط   کاووس رشیدی   ۳۸۸۶ روز قبل

اول اینکه بابت برد استقلال به همه تبریک میگم و باید بگم دیروز خیلی روز خوبی بود چون استقلال برد اونم با درخشش رحمتی

دوما آقا میثم اینج اسمش گفت و گوی آزاده پس فکر نکنم محدودیتی واسه گذاشتن موضوعی باشه! از همه چیز میشه حرف زد !

آواتار افسانه طرقیان
توسط   افسانه طرقیان   ۳۸۸۶ روز قبل
داش حسن هنوز لیگ تموم نشده و ممکنه تو بازی آخر خیلی اتفاقات بیفته زیاد حساس نشو .بابت برد دیروزم تبریک فراوان به همه حامیان استقلال حتی اونایی که یه جایی اس اس مونو تنها گذاشتن