زانوی سوراخ شده ی گران ترین بازیکن فوتبال تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » زانوی سوراخ شده ی گران ترین بازیکن فوتبال کاووس رشیدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 زانوی سوراخ شده ی گران ترین بازیکن فوتبال توسط کاووس رشیدی ۳۸۶۱ روز قبل در دیدار شب گذشته رئال مادرید مقابل سوسیهداد زانوی هافبک گران قیمت کهکشانیها سوراخ شد. تیم فوتبال رئال مادرید در خانه رئال سوسیهداد به میدان رفت و با نتیجه چهار بر صفر به برتری رسید. در این دیدار گرت بیل هافبک گران قیمت کهکشانیها در برخورد ناگهانی و تصادفی با بازیکن سوسیهداد دچار این آسیبدیدگی شد. تصویر آسیبدیدگی زانوی بیل به سرعت در رسانههای اسپانیایی منتشر شده است. مادریدی نگران از دست دادن بازیکن توانمند خود برای دیدار سهشنبه شب مقابل بوروسیا دورتموند هستند. کاووس رشیدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط کاووس رشیدی ۳۸۶۱ روز قبل اینم لینک عکس هاش http://www.varzesh3.com/news.do?itemid=1061328&title=%D8%B2%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%8A_%D8%B3%D9%88%D8%B1%D8%A7%D8%AE%E2%80%8C%D8%B4%D8%AF%D9%87_%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%86%E2%80%8C%D8%AA%D8%B1%D9%8A%D9%86_%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D9%8A%DA%A9%D9%86_%D9%81%D9%88%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84_%28%D8%B9%DA%A9%D8%B3%29 fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۸۶۱ روز قبل ایشالله که زودترخوب میشه!من به شخصه طرفدارسرسخت رئال وبازیکناش به خصوص کریس عزیزم!!! zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۸۶۱ روز قبل نوشته شده توسط: fariba nikzad درسته بارساییم ولی آرزوی سلامتی براش میکنم.....ایشالله زودتر به میادین برمیگرده کاووس رشیدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط کاووس رشیدی ۳۸۶۰ روز قبل منم بارسایی هستم ولی دوس دارم بیل زودتر خوب شه چون بازیکن خیلی خوبیه لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۸۶۰ روز قبل نوشته شده توسط: کاووس رشیدی منم بارسایی هستم ولی دوس دارم بیل زودتر خوب شه چون بازیکن خیلی خوبیه پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا