بازگشت جواد

آواتار محمدحسن ملکی
بازگشت جواد
توسط   محمدحسن ملکی   ۳۸۸۷ روز قبل

من صبح وقتی این خبر رو خوندم خیلی خوشحال شدم هر چی باشه کاپیتان تیم ملیه و خیلی از بزرگان فوتبال می شناسنش

چندین بار هم تعصبش رو ثابت کرده جواد باید تو استقلال از فوتبال خداحافظی کنه چون بعدا تبدیل به یک اسطوره ی بزرگ میشه واسه ما همین روزاست که رکورد علی لابی رو هم بشکنه

خدا کنه امیر رضایت بده بیاد

آواتار کاووس رشیدی
توسط   کاووس رشیدی   ۳۸۸۷ روز قبل

اگه بخواد بیاد احتمالا پول زیادی رو واسه قرارداد درخواست میکنه و معلوم نیست که استقلال از پسش بر بیاد !

اگه بیاد که خوشحال میشیم

آواتار امیر حسین اسلامی
توسط   امیر حسین اسلامی   ۳۸۸۷ روز قبل

من که به شخصه دوست ندارم برگرده.هم به خاطر کاری که با اس اس کرد این فصل هم به خاطر سن بالاش.

آواتار fariba nikzad
توسط   fariba nikzad   ۳۸۸۷ روز قبل
هم دوس ندارم برگرده چون توبدترین شرایط تیمو ول کردوهم دوس دارم برگرده چون هم بازیکن خوبیه وهم باتجربست وفصل قبلم خوب واسه تیم بازی کرد.
آواتار zahra*ss*7777 4444*777
توسط   zahra*ss*7777 4444*777   ۳۸۸۷ روز قبل
نوشته شده توسط: fariba nikzad

هم دوس ندارم برگرده چون توبدترین شرایط تیمو ول کردوهم دوس دارم برگرده چون هم بازیکن خوبیه وهم باتجربست وفصل قبلم خوب واسه تیم بازی کرد.

کاملا موافقم....

آواتار میثم محمدی قراسویی
توسط   میثم محمدی قراسویی   ۳۸۸۷ روز قبل

درسته که با تیم خوب تا نکرد. ولی بشخصه دوست دارم که برگرده!!!؟ البته ما از وضعیت داخل تبم خبر نداریم! شاید اتفاقاتی افتاده که اگر ماهم جای جواد بودیم، همین تصمیم و میگرفتیم...!!!

آواتار جواد نوبخت هروی
توسط   جواد نوبخت هروی   ۳۸۸۷ روز قبل

سلام من به شخصه دوست دارم آقا جوادبرگرده چون قدمش خوش یمنه

آواتار سعید آقامحمدی
توسط   سعید آقامحمدی   ۳۸۸۷ روز قبل

من مطمئنم که جواد بر می گرده

آواتار شبنم علی قنبری
توسط   شبنم علی قنبری   ۳۸۸۷ روز قبل

امیدوارم از لیگ کویت که واقعا در حدش نیست برگرده به تیم محبوب خودش ، این هم به نفع خودشه هم اس اس

آواتار لیلا جوکار
توسط   لیلا جوکار   ۳۸۸۶ روز قبل
نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی

درسته که با تیم خوب تا نکرد. ولی بشخصه دوست دارم که برگرده!!!؟ البته ما از وضعیت داخل تبم خبر نداریم! شاید اتفاقاتی افتاده که اگر ماهم جای جواد بودیم، همین تصمیم و میگرفتیم...!!!

جواد همیشه استقلال رو دوست داشته

آواتار افسانه طرقیان
توسط   افسانه طرقیان   ۳۸۸۶ روز قبل
موافقم
آواتار مرضیه غلامی
توسط   مرضیه غلامی   ۳۸۸۶ روز قبل

موافقم

آواتار fariba nikzad
توسط   fariba nikzad   ۳۸۸۶ روز قبل
نوشته شده توسط: شبنم علی قنبری

امیدوارم از لیگ کویت که واقعا در حدش نیست برگرده به تیم محبوب خودش ، این هم به نفع خودشه هم اس اس

واقعا.جای کاپیتان تیم ملی تولیگ کویت نیست