بازی با نفت

آواتار محمدحسن ملکی
بازی با نفت
توسط   محمدحسن ملکی   ۳۸۷۶ روز قبل

اولش سال نو رو به همه تبریک میگم_امیدوارم واسه بازی با نفت مث بازی الجزیره نشه و هوادارای زیادی برن استادیوم هم هوا خوبه هم تعطیله،بلیطها هم که خیلی گرون نیست انصافا حداقل باید سی هزار نفر برن یه بار دیگه از تهرانیا و کرجی ها خواهش میکنم پشت تیم رو خال نکنن واسه آسیا دیگه زیاد امید نداریم انشالا لیگ رو با حمایت طرفدارای با غیرت میگیریم

آواتار zahra*ss*7777 4444*777
توسط   zahra*ss*7777 4444*777   ۳۸۷۵ روز قبل

خواهـــــــــــــــــــشـــــــــــــــــا آقایون آبی برای حمایت از اس اس به ورزشگاه برن تا بتونیم سه امتیاز با ارزش رو بدست بیاریم...با همه ی چیزایی که آقا حسن گفتن موافقم الا اینکه گفتن به آسیا امیدوار نیستم ولی من میگم اگه بازیکنامون به خودشون بیان میتونیم صعود کنیم {حداقل به عنوان تیم دوم}

آواتار جواد نوبخت هروی
توسط   جواد نوبخت هروی   ۳۸۷۵ روز قبل
نوشته شده توسط: zahra*ss*7777 4444*777

خواهـــــــــــــــــــشـــــــــــــــــا آقایون آبی برای حمایت از اس اس به ورزشگاه برن تا بتونیم سه امتیاز با ارزش رو بدست بیاریم...با همه ی چیزایی که آقا حسن گفتن موافقم الا اینکه گفتن به آسیا امیدوار نیستم ولی من میگم اگه بازیکنامون به خودشون بیان میتونیم صعود کنیم {حداقل به عنوان تیم دوم}

ازهمه هواداران خواهش     استقلال راتنها نگذارید   انشاالله استقلال قهرمانه

آواتار shide HR
توسط   shide HR   ۳۸۷۵ روز قبل

حاظرم شرط ببندم اگه ورود ما خانوما به استادیوم ازاد بود یه جای خالی نمیذاشتیم اونجا ....

اینجور ادام هایی هستیم ما!!!!

آواتار لیلا جوکار
توسط   لیلا جوکار   ۳۸۷۴ روز قبل
نوشته شده توسط: zahra*ss*7777 4444*777

کاملا موافقم با زهرا خانم

آواتار لیلا جوکار
توسط   لیلا جوکار   ۳۸۷۳ روز قبل

حمایت کنین و برین ورزشگاه حتی آقایونی که توی عید میرن تهران...ورزشگاه رو خالی نزارید این میشه یه امتیاز واسه تیمهای مهمان

آواتار میثم محمدی قراسویی
توسط   میثم محمدی قراسویی   ۳۸۷۳ روز قبل

بازی اول به اشتباه داوری باختیم که یه پنالتی و اخراج نگرفت
بازی دوم هم به اشتباه فردی و بدشانسی (2 تیرک) باختیم
درسته، تیم خوب بازی نمیکنه ولی رفتن بازیکنای اصلی کمر تیم رو شکسته، لپ کلام اینکه با دست خالی نمیشه به جنگ رفت............

آواتار fariba nikzad
توسط   fariba nikzad   ۳۸۷۲ روز قبل
داداشیای عزیزلطفابرين ورزشگاه...به خداهرقت اس اس تو تهران بازی داره بیشتراز بازی واسه نیومدن تماشاگرا استرس دارم.نمیدونین با این کم رفتناچه سوژه ای به لنگیا دادین...پس خواهشا برین,به جای مادختراهم برین و بازیکنا روتشویق کنین!!!
آواتار لیلا جوکار
توسط   لیلا جوکار   ۳۸۷۲ روز قبل
نوشته شده توسط: fariba nikzad

داداشیای عزیزلطفابرین ورزشگاه...به خداهرقت اس اس تو تهران بازی داره بیشتراز بازی واسه نیومدن تماشاگرا استرس دارم.نمیدونین با این کم رفتناچه سوژه ای به لنگیا دادین...پس خواهشا برین,به جای مادختراهم برین و بازیکنا روتشویق کنین!!!
اینم 4 تا تایید برای صحبتهای فریبا خانم...برید ورزشگاه دیگه ای بابا!!!!...

آواتار fariba nikzad
توسط   fariba nikzad   ۳۸۷۲ روز قبل
نوشته شده توسط: لیلا جوکار

[quote=3248465]داداشیای عزیزلطفابرین ورزشگاه...به خداهرقت اس اس تو تهران بازی داره بیشتراز بازی واسه نیومدن تماشاگرا استرس دارم.نمیدونین با این کم رفتناچه سوژه ای به لنگیا دادین...پس خواهشا برین,به جای مادختراهم برین و بازیکنا روتشویق کنین!!!

اینم 4 تا تایید برای صحبتهای فریبا خانم...برید ورزشگاه دیگه ای بابا!!!!...

ممنون!!من واقعا دلیل نرفتناشونو نمیدونم.هیییییی خدا...آخه تیمی که مدافع عنوان قهرمانیه والانم توکورسه توهربازیش فقط3یا4هزارنفربایدبرن؟؟؟؟
آواتار سعید آقامحمدی
توسط   سعید آقامحمدی   ۳۸۷۲ روز قبل

بازیه فیناله  . من به خدا به بازی بد بازیکنا عصبانی نمیشم . وقتی میبینم تعداد تماشاگرا کمه بدجور عصبانی میشم.

آواتار شبنم علی قنبری
توسط   شبنم علی قنبری   ۳۸۷۲ روز قبل
نوشته شده توسط: سعید آقامحمدی

بازیه فیناله  . من به خدا به بازی بد بازیکنا عصبانی نمیشم . وقتی میبینم تعداد تماشاگرا کمه بدجور عصبانی میشم.

دقیقا

آواتار الیاس نیرومند
توسط   الیاس نیرومند   ۳۸۷۱ روز قبل
در ابتدا نوروز را به تمام دوستان تبریک عرض کرده و امیدوارم امسال برای همه سال خوبی باشد، مصدوما رسیدن جر آندو برد با ماست.