خروجی های تیم تو فصل جدید

آواتار محمدحسن ملکی
خروجی های تیم تو فصل جدید
توسط   محمدحسن ملکی   ۳۹۱۳ روز قبل

من خودم دوست دارم این بازیکنا از اس اس برن:غلام نژاد_نیکبخت_نوری__جمشیدیان_کبه_اولادی_سیا_قاضی

و این بازیکنا جایگزین بشن:کاوه رضایی_شریفات_بایرامی_عنایتی_جماعتی_حاج صفی_حمودی_سعید عزت الهی_فرید کریمی

آواتار fariba nikzad
توسط   fariba nikzad   ۳۹۱۲ روز قبل
نیکبخت ونوری واولادی وغلام نژاد بایدبرن...چون واقعاجاشون تواستقلال نیست...
آواتار ساحره عصار
توسط   ساحره عصار   ۳۹۱۱ روز قبل
اولادی و غلام نژاد و نوری و نیکبخت.....که البته با این شرایط حداقل نیمکت خالیمون و پر کردن که باعث تاسف نباشیم
آواتار zahra*ss*7777 4444*777
توسط   zahra*ss*7777 4444*777   ۳۹۱۱ روز قبل

نیکبخت، اولادی،نوری، اکبرپور، غلام نژاد برن و آرش افشین و فرشید طالبی و بختیار رحمانی و اسماعیل شریفات و بایرامی هم به اس اس بیان...

آواتار محمدحسن ملکی
توسط   محمدحسن ملکی   ۳۹۱۱ روز قبل

بابا ناسلامتی میخواییم جونگرایی کنیم به جای فرشید طالبی جماعتی و به جای بختیار رحمانی مسلمان و کاوه رضایی رو جذب میکنیم

در ضمن مسلمان خودش قبلا گفته بود لنگی نیستم فقط به خاطر دایی اومدم لنگ تازه یکی از آشناهای امیر باهاش مذاکره کرده و تقریبا اومدنش قطعی شده خودشم همین دیروز گفته بود آخر فصل از لنگ میرم

حتی اون صادقیان هم گفته بود پرسپولیسی نیستم ولی استقلالی هم نیست ولی مسلمان تمام خونواده شون استقلالی ان

آواتار امیر حسین اسلامی
توسط   امیر حسین اسلامی   ۳۹۱۱ روز قبل

البته بختیار رحمانی خیلی جوون هست و متولد سال 1368 هست و اگه بخواد بیاد استقلال حالا حالا ها میتونه بازی کنه.

آواتار zahra*ss*7777 4444*777
توسط   zahra*ss*7777 4444*777   ۳۹۱۰ روز قبل
نوشته شده توسط: محمدحسن ملکی

بابا ناسلامتی میخواییم جونگرایی کنیم به جای فرشید طالبی جماعتی و به جای بختیار رحمانی مسلمان و کاوه رضایی رو جذب میکنیم

در ضمن مسلمان خودش قبلا گفته بود لنگی نیستم فقط به خاطر دایی اومدم لنگ تازه یکی از آشناهای امیر باهاش مذاکره کرده و تقریبا اومدنش قطعی شده خودشم همین دیروز گفته بود آخر فصل از لنگ میرم

حتی اون صادقیان هم گفته بود پرسپولیسی نیستم ولی استقلالی هم نیست ولی مسلمان تمام خونواده شون استقلالی ان

من که از اومدن طالبی و بختیار رحمانی به اس اس رضایت کاملو دارم و از اومدنشون کااااااااااااملا استقبال میکنم....میدونم مسلمان گفته لنگی نیستم و فقط به خاطر دایی اومده ولی این دلیل نمیشه بیاد اس اس و من با اومدنش مخالف هستم حداقل مسلمان میتونست مث رضا حقیقی بکنه که گفته بود من دوست دارم روزی تو تیم امیر قلعه نویی بازی کنم ولی وقتی یه تیم دیگه باشه نه استقلال... مسلمانم که علی دایی رو دوست داشته میتونست همین حرفو بزنه...مسلمان بازیکن خوبیه ولی بازیکنان بهتر از اونم هست که لنگیم نباشن...