]مرفاویی جذبه وتعصب سرمربی شدن استقلال را ندارد وروابط اجتماعی بالایی ندارد تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » ]مرفاویی جذبه وتعصب سرمربی شدن استقلال را ندارد وروابط اجتماعی بالایی ندارد نواب انصاری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ دی ۱۳۸۷ ۱۹:۰۵ تعداد پاسخ ها 0 ]مرفاویی جذبه وتعصب سرمربی شدن استقلال را ندارد وروابط اجتماعی بالایی ندارد توسط نواب انصاری ۵۶۳۶ روز قبل با سلام خیلی بد شد مرفاوی را به عنوان سر مریی اعلام کردند به نظر من مرفاوی جذبه وتعصب ندارد وروابط اجتماعی کمی دارد ونمی تواند در استقلال نتیجه بگیرد ولی به هر جهت ما دوست داریم استقلال باز هم قهرمان بشود مرفاوی چند سال پیش به راحتی مغلوب پیروزی شد ما به هیچ وجه نمی خواهیم به پیروزی ببازیم ولی با این مرفاوی شاید این طور هم بشود وما از پیروزی با مربیگری مرفاوی به راحتی مغلوب این تیم بشویم مرفاوی باید مثل سرمربی بارسلونا باشد اما آن گجا واین گجا ولی کار هیچ وقت نشد ندارد ولی با این همه دوست دارم مرفاوی خودش را به همه بتواند ثابت کند ونتایج خیره کننده ای بگیرد امیدواریم همین طورهم بشود خدایاورتان رضا کلاگر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۸۷ ۲۱:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا کلاگر ۵۶۳۶ روز قبل دوست عزیز از تایپ زیبا وحمایت شما تشکر میکنم.رضا REZA VALIZADE جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۱۳:۲۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط REZA VALIZADE ۵۶۳۵ روز قبل مرفاوی سال اول تجربه نداشت الان با تجربه تر شده فقط باید به صمد فرصت دهیم تا نتیجه بگیره مهدی کبیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ اسفند ۱۳۸۷ ۱۹:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهدی کبیری ۵۶۳۵ روز قبل بابا بیخیال یعنی شما واعظ قبول ندارید ؟! حتما پس از بررسی های لازم و با در نظر گرفتن شرایط اخلاقی و بر طبق موازین اسلامی به این نتیجه رسیدن که زوج روته مولر و مرفاوی بهتر از مربی طراز اول دنیا جواب میده اگر گفتید چرا؟! چون مرفاوی که کلا بچه دورن گرایی و حرف زدن بلد نیست , روته مولر هم که فارسی بلد نیست در نتیجه : نه به کسی فحش میدن نه از داوری انتقاد میشه نه بازیکن جدید و به درد بخور می خواهند نه تمرین سخت میزارن که بعضی بازیکن های تنبل از تمرینات به بهانه پول ندادن فرار کنن نه با کسی کل کل میکنن نه رو حرف هیتلر ببخشید واعظ حرفی میزنن هیچ لیدر عاقلی هم پیدا نمیشه بیاد اینها را تشویق بکنه تازه پدیده جدید را هم فراموش کردم آقای بابایی هم که ظاهرا همه کار تیم هستند که بالتبع رو حرف ایشون هم کسی حرفی نخواهد زد و دیگه نیازی به ضبط کردن صدا و از این برنامه ها نیست. و از همه مهمتر محبوب هم نیستن که بعضیا حسودیشون بشه ولی انصافا واعظ کل عمرش مشغول مدیریت فوتبال بوده تازه کلی عکس با شورت مامان د... ببخشید ورزشی داره . از من میشنوید به واعظ و آقا صمد اعتماد داشته باشید فوقش میریم دسته یک ولی مهم جام اخلاق!. من همین جا شرط میبندم جام اخلاق فصل بعد مال ماست . اسماعیل شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط اسماعیل شریفی ۵۵۵۸ روز قبل دوستان به نظر من شما استقلالی نیستید البته با عرض معذرت شما دارین صحبتهایه پرسپولیسیا رو می کنید خواهش می کنم موقع نظر دادن فکر کنید پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا