ما محکوم به حمایت هستیم ولی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » ما محکوم به حمایت هستیم ولی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ محمد عسگری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اسفند ۱۳۸۷ ۱۸:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 ما محکوم به حمایت هستیم ولی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ توسط محمد عسگری ۵۶۳۶ روز قبل با سلام از اینکه یه هوادار محکوم به حمایت تیمش در هر شرایطی هست در این مسئله شکی نیست ولی شما تیم رقیب رو نگاه کنید هوادارانش به وینگادا و انصاری فر رحم نمیکنن ولی چرا باید ما به خاطر چند اختلاف کوچیک امیر از دست بدیم اونم در شرایط ایدال ، در شرایطی که قول آوردن مربی بزرگ رو به هواداران میدن همه هواداران رو سرکار میذارن تا مربی تیم بشه سرمربی ، براش آرزوی موفقیت میکنم ولی استقلال محل کسب تجربه بازیکن ومربی و مدیر عامل نیست که هر چه او خواست انجام بشه باید به خواسته های هوادار هم احترام بگذاریم امیدوارم پشیمان نشیم چون پشیمانی برابر یک سال عقب افتادن . خواهش میکنم حمایت خودمون رو انجام بدیم وگرنه از این که هست بدتر نشه . فضل الله نوری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ دی ۱۳۸۷ ۱۶:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط فضل الله نوری ۵۶۳۶ روز قبل من هنوزیادم نرفته دوره ششم بازی باسایپاروکه بایک تعویض عجیب درحالی که 1-0جلوبودیم علیزادروآوردوهمین علیزاده 2موقعیت تک به تکوازدست داد تاببازیم هنوزگریه های هوادارارویادم نرفته هنوزالتماس هوادارابه حاجی رویادم نرفته که مربی بی غیرت نمیخوایم هنوزیادم نرفته جروبحثهای مرفاوی باهواداراروخدایادوباره سال بدبختی شروع شد؟ رضا کلاگر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۸۷ ۲۱:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا کلاگر ۵۶۳۶ روز قبل من از همه دوستان خواهش میکنم به عشق اس اس هم که شده باید از مربی جدید حمایت کرد.رضا REZA VALIZADE جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۱۳:۲۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط REZA VALIZADE ۵۶۳۵ روز قبل با اعتقاد چیزی درست نمیشه الان اقای محترم مدیر عامل این مربی رو اوردند پس باید حمایت کنیم یعنی راه دیگری نیست!!!!!!!!!!!! محمد عسگری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اسفند ۱۳۸۷ ۱۸:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد عسگری ۵۶۳۵ روز قبل بقول دوست عزیزمون رضا بیایم حمایت کنیم ببینم آقا صمد شاید بتونه جواب بده ایندفعه هم بخاطر اس اس جون تحمل میکنیم . مهدی کبیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ اسفند ۱۳۸۷ ۱۹:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهدی کبیری ۵۶۳۵ روز قبل ما محکوم به هیچی نیست وقتی واعظ هر کاری دلش می خواد میکنه ما هم تو استادیوم در اولین بازی به محض بد بازی کردن استقلال و عقب افتادن از حریف هر چی از دهنمون میاد به واعظ و مرفاوی میدیم. پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا