ما محکوم به حمایت هستیم ولی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آواتار محمد عسگری
ما محکوم به حمایت هستیم ولی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
توسط   محمد عسگری   ۵۶۳۶ روز قبل

با سلام

از اینکه یه هوادار محکوم به حمایت تیمش در هر شرایطی هست در این مسئله شکی نیست ولی شما تیم رقیب رو نگاه کنید هوادارانش به وینگادا و انصاری فر رحم نمیکنن  ولی چرا باید ما به خاطر چند اختلاف کوچیک امیر از دست بدیم اونم در شرایط ایدال ، در شرایطی که قول آوردن مربی بزرگ رو به هواداران میدن  همه هواداران  رو سرکار میذارن تا مربی تیم بشه سرمربی ، براش آرزوی موفقیت میکنم ولی استقلال محل کسب تجربه بازیکن ومربی و مدیر عامل نیست که هر چه او خواست انجام بشه  باید به خواسته های هوادار هم  احترام بگذاریم امیدوارم پشیمان نشیم چون پشیمانی برابر یک سال عقب افتادن . خواهش میکنم حمایت خودمون رو انجام بدیم وگرنه از این که هست بدتر نشه .

آواتار فضل الله نوری
توسط   فضل الله نوری   ۵۶۳۶ روز قبل
من هنوزیادم نرفته دوره ششم بازی باسایپاروکه بایک تعویض عجیب درحالی که 1-0جلوبودیم علیزادروآوردوهمین علیزاده 2موقعیت تک به تکوازدست داد تاببازیم هنوزگریه های هوادارارویادم نرفته هنوزالتماس هوادارابه حاجی رویادم نرفته که مربی بی غیرت نمیخوایم هنوزیادم نرفته جروبحثهای مرفاوی باهواداراروخدایادوباره سال بدبختی شروع شد؟
آواتار رضا کلاگر
توسط   رضا کلاگر   ۵۶۳۶ روز قبل
من از همه دوستان خواهش میکنم به عشق اس اس هم که شده باید از مربی جدید حمایت کرد.رضا
آواتار REZA VALIZADE
توسط   REZA VALIZADE   ۵۶۳۵ روز قبل

با اعتقاد چیزی درست نمیشه الان

اقای محترم مدیر عامل این مربی رو اوردند

پس باید حمایت کنیم یعنی راه دیگری نیست!!!!!!!!!!!!

آواتار محمد عسگری
توسط   محمد عسگری   ۵۶۳۵ روز قبل

بقول دوست عزیزمون رضا بیایم حمایت کنیم ببینم آقا صمد شاید بتونه جواب بده ایندفعه هم بخاطر اس اس جون تحمل میکنیم .

آواتار مهدی کبیری
توسط   مهدی کبیری   ۵۶۳۵ روز قبل
ما محکوم به هیچی نیست وقتی واعظ هر کاری دلش می خواد میکنه ما هم تو استادیوم در اولین بازی به محض بد بازی کردن استقلال و عقب افتادن از حریف هر چی از دهنمون میاد به واعظ و مرفاوی میدیم.