حمایت از کادر فنی جدید تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » حمایت از کادر فنی جدید بردیا امینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۰:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 حمایت از کادر فنی جدید توسط بردیا امینی ۵۶۳۶ روز قبل باتوجه به این که آقایان مرفاوی و روته مولر به عنوان سرمربی و مشاور برگزیده شدند امید وارم همه هواداران به این انتخاب احترام گذاشته و همه جوره تیمشونو حمایت کنند. امیدوارم تیم محبوبم استقلال همیشه پیروز و با اقتدار باشه. فضل الله نوری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ دی ۱۳۸۷ ۱۶:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط فضل الله نوری ۵۶۳۶ روز قبل شرمنده ولی من اصلاازاین انتخاب راضی نیستم حالاهرچیم دوست داریدبگید رضا کلاگر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۸۷ ۲۱:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا کلاگر ۵۶۳۶ روز قبل من از همه دوستان تقاضا دارم بااین که شاید از این انتخاب ناراحت باشید ولی برای حمایت از استقلال باید اختلافها را کنار گذاشته وفقط به فکر موفقیت استقلال باشیم . باتشکر ازهمه ابیدلان .رضا محمد عسگری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اسفند ۱۳۸۷ ۱۸:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد عسگری ۵۶۳۶ روز قبل چاره ای جز آرزوی موفقیت نداریم امیدوارم بتونه هواداران رو راضی کنه REZA VALIZADE جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۱۳:۲۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط REZA VALIZADE ۵۶۳۵ روز قبل جز حمایت کار دیگه نمیشه کرد مربی خوبیه مرفاوی مهدی کبیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ اسفند ۱۳۸۷ ۱۹:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهدی کبیری ۵۶۳۵ روز قبل ماهم بالاجبار تحمل می کنیم . امیدوارم واعظ به خاک سیاه بنشینه حمید شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ دی ۱۳۸۷ ۱۱:۱۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط حمید شریفی ۵۶۳۴ روز قبل من مثل بیشتر بچه ها این انتخاب خوب نمیدونم اما فعلا اختیار دست کسی هستش که اینطور خواسته خدا کنه پشیمونی نداشته باشه برای اولین بار ارزو میکنم حرف امیر خان کهگفته بود اینبار استقلال رو از دسته اول میاره بالا درست نباشه بردیا امینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۰:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط بردیا امینی ۵۶۳۴ روز قبل renjer عزیز میتونم بدونم این خبر که از قول آقای قلعه نویی نوشتید راکجا خوندید ؟ مانا کاشانی نژاد جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۱:۴۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط مانا کاشانی نژاد ۵۶۳۴ روز قبل از روی اجبار همه حمایت میکنن نه از روی رغبت - اونوقت آقای مرفاوی می خواد برای استقلال تو جام باشگاهها چه کارکنه؟ به نظر من انتخاب مرفاوی همون ادامه راه ژنرال است.پس چرا با اون به توافق نرسیدن با این رسیدن بحثش جداست پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا