عشق استقلالیا کیه؟

آواتار مهدی خادمیان
عشق استقلالیا کیه؟
توسط   مهدی خادمیان   ۵۶۳۹ روز قبل
آواتار نیلوفر رسولی
توسط   نیلوفر رسولی   ۵۶۳۹ روز قبل

علی رضا منصوریان و فرهاد مجیدی خیلی برای هوادارای استقلال عزیزن همه عاشقانه دوستشون دارن البته من شخصاً عاشق وحید طالب لو هستم

بقیه گزینه ها هم خیلی دوست داشتنی هستن

آواتار محمد عسگری
توسط   محمد عسگری   ۵۶۳۹ روز قبل
فرهاد مجیدی - منصوریان - خسرو حیدری و هرکی معنی واقعی تعصب رو بدونه عشق هست
آواتار مهدی کبیری
توسط   مهدی کبیری   ۵۶۳۹ روز قبل
من با طرفداری از اشخاص مخالفم و اینکه آدم بیاد الگوش را چند تا آدم بی سواد و بعضا پولکی و بی تعصب قرار بده ولی با تمام اینها شخصیت فرهاد و خسرو و وحید واقعا دوست داشتنیه.(البته منظورم از آدم بی سواد و پولکی بازیکنای استقلال نبودن , منظورم بعضی از فوتبالیست ها هستند مثلا همین جباری یک زمان اسطوره بود واسه خودش ولی حالا چی! اوناییکه یک زمان عشقشون جباری بود حالا چه نظری دارند در موردش؟)
آواتار حمید شریفی
توسط   حمید شریفی   ۵۶۳۸ روز قبل
استقلال بازیکن عاشق زیاد داشته و داره اگه چند نفری رو که به خاطر پول و شهرت اومدن تو استقلال کنار بزاریم همشون دوست داشتنین اما وحید طالبلو چیز دیگهایه
آواتار REZA VALIZADE
توسط   REZA VALIZADE   ۵۶۳۸ روز قبل

اول از همه منصوریان

بعد میشه گفت مجیدی و طالب لو

من اصلا جباری رو یه استقلالی نمیدونم چون همیشه نفر اول بوده که حرف از پول زده

قربانی هم عالیه

آواتار رضا کلاگر
توسط   رضا کلاگر   ۵۶۳۸ روز قبل
همه ابیها خوبند فرقی ندارد.رضا
آواتار علی برهان
توسط   علی برهان   ۵۶۳۸ روز قبل

خسرو حیدری

آواتار مانا کاشانی نژاد
توسط   مانا کاشانی نژاد   ۵۶۳۸ روز قبل

من به شخصه نمی تونم عنوان عشق را کنار این افراد بگذارم- ولی منصوریان - مجیدی - قربانی - طالب لو- به دلیل وفادار بودنشون به استقلال قابل احترام هستند برام- راجب خسرو حیدری هم اینکه تازه اومده نمی شه هنوز گفت که واقعا وفادار هست یا نه ولی این 4نفر در طول سالهای حضورشون وفاداریشون را ثابت کردند

آواتار نیلوفر رسولی
توسط   نیلوفر رسولی   ۵۶۳۷ روز قبل

گل گفتی دوست عزیز1386 قربانی رو هم باید تو لیست وارد کرد..........

آواتار حسن مرادی
توسط   حسن مرادی   ۵۶۳۶ روز قبل

اگر چه به علی منصوریان رای دادم اما وحید طالبلو و خسرو حیدری محشر هستند همینطور حسین کاظمی