جواب به همه دوستان

آواتار م کن....
جواب به همه دوستان
توسط   م کن....   ۵۶۴۰ روز قبل
شما منو هر چی میخاین حساب کنید .لی من هینم که هستم
در ضمن من نگفتم دوست ندارم تیمم کلا نتیجه بگیره بلکه گفتم دوست دارم در مقابل سپاهان نتیجه نگیره
با این کار واعظ چنان قلبم شکست که اونو از یک اسرائیلی ادم کش تو ذهنم بد تر فرض می کنم
آواتار رضا کلاگر
توسط   رضا کلاگر   ۵۶۴۰ روز قبل

دوست عزیز سلام

شما از من به امیرخان بیشتر علاقه ندارید .اگر باور نمیکنید به تایپها وبحثهای که من در این تایپ انجام دادم نگاه کنید متوجه میشوید .ولی بازهم این را من وشما باید در نظر داشته باشیم که همیشه ودر همه حال باید سربلندی اس اس را بر سلامتی وسربلندی خود ارجعه بدانیم من در باره خودم به این کار عمل میکنم وتا به حال نیز انجام دادم .پس باید همیشه باید فکر سربلندی اس اس باشیم .باتشکر ازشما ابیدل .

رضا

آواتار مهدی کبیری
توسط   مهدی کبیری   ۵۶۴۰ روز قبل
دوست عزیز همه چیز به این بستگی دارد که شما اول طرفدار استقلال باشید یا قلعه نوعی.
اکثر استقلالیها از رفتن قلعه نوعی و کارهای واعظ شاکین و همه مخالف حضور واعظ در تیمند ولی اگر واعظ بچش را هم مربی استقلال بکنه و تیم نتیجه بگیره ما خوشحال میشیم چون برای ما موفقیت استقلال مهم ولی ظاهرا برای شما موفقیت قلعه نوعی در الویت قرار دارد و دوست دارید استقلال با قلعه نوعی نتیجه بگیره که بالتبع واکنش دوستان را در پی خواهد داشت.
امیر قلعه نوعی اگر محبوب بخاطر موفقیتش با استقلال و گرنه از همه لحاظ چه اخلاقی و چه فنی مربیای بهتری از امیر وجود دارند.
به هر حال امیدوارم این دو تا بحث را تفکیک کنید.
حالا خودت را ناراحت نکن مهم اینه که به هر حال طرفدار استقلالی (البته با امیر)
خوش باشی