اس ام اس- عاشقانه ، خنده دار. تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » اس ام اس- عاشقانه ، خنده دار. احمد قدس جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ تیر ۱۳۸۸ ۱۲:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط احمد قدس ۵۵۹۵ روز قبل دکتر شریعتی:خداوندا من با این همه کوچکیم یک چیز از تو بیشتر دارم من خدایی چون تو دارم و تو چون خودی را نداری. احمد قدس جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ تیر ۱۳۸۸ ۱۲:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط احمد قدس ۵۵۹۵ روز قبل نسبت به مردمى که به تو مى گویند خیلى صادق و بى ریا هستى محتاط باش. محمد عسگری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اسفند ۱۳۸۷ ۱۸:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد عسگری ۵۵۹۴ روز قبل مهم نیست قفل ها دست کیست، مهم این است که کلیدها دست خداست. ---------------------------------------------------------------------------------- از بار گنه شد تن مسکینم پستیارب! چه شود اگر مرا گیری دست؟گر در عملم آنچه تورا شاید نیست!اندر کرمت آنچه مرا باید هست ---------------------------------------------------------------------------------- چشم هایی که خدا را نبینند، دو گودال مخوفند که بر صورت انسان دهان باز کرده اند. ---------------------------------------------------------------------------------- راز یک زندگی زیبا این است:که امروز با خدا گام برداری و برای فردا به او اعتماد داشته باشی. محمد عسگری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اسفند ۱۳۸۷ ۱۸:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد عسگری ۵۵۹۴ روز قبل بهترین دوست، خداست. او آنقدر خوب است که اگر یک گل به او تقدیم کنید دسته گلیتقدیمتان می کند و خوب تر از آن است که اگر دسته گلی به آب دادیم، دسته گل هایش را پس بگیرد. ---------------------------------------------------------------------------------- خدایا! تو آنچنانی که ما می خواهیم، مارا آنچنان کن که تو می خواهی. ---------------------------------------------------------------------------------- خداوند ، گوش ها و چشم ها را در سر قرار داده است تا تنها سخنان و صحنه های بالا و والا را جستجو کنیم. ---------------------------------------------------------------------------------- خوشبختی هدیه ی هماره ی خداست، فقط ما باید دستهایمان را برای گرفتن هدیه دراز کنیم. احمد قدس جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ تیر ۱۳۸۸ ۱۲:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط احمد قدس ۵۵۹۳ روز قبل دوست ، همسایه ی دل آدمی است . احمد قدس جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ تیر ۱۳۸۸ ۱۲:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط احمد قدس ۵۵۹۲ روز قبل بیاکه لحظه . لحظه درهوای هم باشیم چو کبوتران دسته دسته در بال هم باشیم درآسمان آبی سیرکنیم وخوش باشیم چو اختران فلک فوج فوج درکنارهم باشیم به گاه حزن واندوه به داد هم برسیم چو لاله ها به لحظه غم داغدارهم باشیم به شادمانی هم بانگ شوق برداریم چو اختران فلک درمدارهم باشیم سمندعمرشتابنده است وفرصت کم بیاکه تانفسی هست یارهم باشیم احمد قدس جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ تیر ۱۳۸۸ ۱۲:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط احمد قدس ۵۵۹۲ روز قبل بعضیها با گلها صحبت میکنند، بعضیها با ستارهها رابطه دارند. بعضی ها صدای آب را ترجمه میکنند. بعضی ها صدای ملائک را میشنوند. بعضی ها صدای دل خود را هم نمیشنوند. بعضی ها حتی زحمت فکرکردن را به خود نمیدهند. احمد قدس جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ تیر ۱۳۸۸ ۱۲:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط احمد قدس ۵۵۹۲ روز قبل سه راه برای پولدار شدن : بابات برات پول دربیاره بابای مردم رو در بیاری بابات در بیاد تا پول در بیاری احمد قدس جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ تیر ۱۳۸۸ ۱۲:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط احمد قدس ۵۵۹۲ روز قبل به شخصی که به هیچ کس اعتماد ندارد اطمینان نداشته باش ( احمد یاکوزا ) احمد قدس جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ تیر ۱۳۸۸ ۱۲:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط احمد قدس ۵۵۹۲ روز قبل اگر نمی توانی اقیانوس باشی دریا باش اگر نه رودخانه باش واگر نمی توانی رودخانه باشی نهری کوچک باش اما هیچگاه مرداب نباش. احمد قدس جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ تیر ۱۳۸۸ ۱۲:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط احمد قدس ۵۵۹۲ روز قبل بر سر گور کشیشی در کلیسای وست مینستر نوشته شده است : « کودک که بودم می خواستم دنیا را تغییر دهم . بزرگتر که شدم متوجه شدم دنیا خیلی بزرگ است من باید انگلستان را تغییر دهم . بعد ها انگلستان را هم بزرگ دیدم و تصمیم گرفتم شهرم را تغییر دهم . در سالخوردگی تصمیم گرفتم خانواده ام را متحول کنم . اینک که در آستانه مرگ هستم می فهمم که اگر روز اول خودم را تغییر داده بودم ، شاید می توانستم دنیا را هم تغییر دهم!!! » احمد قدس جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ تیر ۱۳۸۸ ۱۲:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط احمد قدس ۵۵۹۲ روز قبل احمد قدس جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ تیر ۱۳۸۸ ۱۲:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط احمد قدس ۵۵۹۲ روز قبل احمد قدس جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ تیر ۱۳۸۸ ۱۲:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط احمد قدس ۵۵۹۲ روز قبل احمد قدس جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ تیر ۱۳۸۸ ۱۲:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط احمد قدس ۵۵۹۲ روز قبل محمد عسگری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اسفند ۱۳۸۷ ۱۸:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد عسگری ۵۵۹۱ روز قبل پیامک تبریک بمناسبت میلاد حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه: روشن شد از این عید، جهان تاریکیا رب بنما ظهور مهدی نزدیکدر گلشن زهرا، گل نرگس بشکفتشد نیمه ی شعبان، به محمد تبریک*میلاد آخرین شکوفه ی باغ احمدی، حضرت مهدی(عج) مبارک* ---------------------------------------------------------------------------------- مژده که ایام ظفر می رسدبوی گل نرگس تر می رسداین شب آشفته به سر می رسدجلوه ی لبخند سحر می رسد***ولادت باسعادت آخرین مرد نجات، منبع خیر و برکات، مهدی موعود مبارکباد*** ---------------------------------------------------------------------------------- این گلبن نرگس ز کدامین چمن استکز نور جمال، ماه هر انجمن استسرتاسر کائنات در نور و سروراز یمن قدوم حجت بن الحسن است*** درخشش دوازدهمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت مبارک *** ---------------------------------------------------------------------------------- میلاد مسعود آخرین بتشکن، حجت بن الحسن بر شما آبی دلان و عاشقان واقعی استقلال مبارک باد . ---------------------------------------------------------------------------------- احمد قدس جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ تیر ۱۳۸۸ ۱۲:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط احمد قدس ۵۵۹۰ روز قبل زیباترین احساسی که ممکن است به ما دست دهد حس حیرت است, این حس بذر تمام هنرها و علوم واقعی است, آنکه نسبت با این احساس بیگانه است, آنکه نمیتواند در برابر اسرار خلقت مبهوت و حیران گردد, فرقی با مرده ندارد. محمد عسگری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اسفند ۱۳۸۷ ۱۸:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد عسگری ۵۵۸۶ روز قبل آره من اونم که گفتم واسه چشم تو دیوونم، آره من قولی بهت دادم که تا تهش بمونم، تو ولی این روزا سرد شده نگاهت، راهزنا زدن به راهت.. اما من چی؟ من فقط یه کم شکستم، خوب نگام بکن، می بینی؟ من هنوز همون دیوونم.. ---------------------------------------------------------------------------------- در این دنیا که حتی ابر، نمی گرید به حال ما، همه از من گریزانند، تو هم بگذر از این تنها.. احمد قدس جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ تیر ۱۳۸۸ ۱۲:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط احمد قدس ۵۵۸۶ روز قبل گل ناز . . .گل نازمتو با من مهربون باشواسه چشمام پل رنگین کمون باشاسیر باد و بارونم شب و روزگل این باغ بی نام و نشون باشمن عاشقی دلخونمشکسته ای محزونمپناه این دل بی آشیون باشدلم تنگه تو با من مهربون باشگل ناز آسمونم بی ستاره استمثه ابرا دل من پاره پاره ستدوباره عطر تو پیچیده در بادنفس امشب برام عمر دوباره استمن عاشقی دلخونمشکسته ای محزونمپناه این دل بی آشیون باشدلم تنگه تو با من مهربون باشگل نازم بگو بارون ببارهکه چشماتو به یاد من میارهتماشای تو زیر عطر بارونچه با من می کنه امشب دوبارهشب و تنهایی و ماه و ستارهمن عاشقی دلخونمشکسته ای محزونمپناه این دل بی آشیون باشدلم تنگه تو با من مهربون باشآه ...گل نازگل نازگل نازدست خواهش کودکانه ام قد می کشد تا ساقه ات محمد عسگری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اسفند ۱۳۸۷ ۱۸:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد عسگری ۵۵۸۴ روز قبل یه شب خوب تو آسمون، یه ستاره چشمک زنون، خندید و گفت: کنارتم، تا آخرش تا پای جون، ستاره ی قشنگی بود، آروم و ناز و مهربون، ستاره شد عشق من و منم شدم عاشق اون، اما زیاد طول نکشید عشق من و ستاره جون، ابری اومد ستاره رو دزدید و برد نامهربون، حالا شبا به یاد اون، زل می زنم به آسمون، دلم می خواد داد بزنم این بود قول و قرارمون، تو رفتی و از خودتم، نذاشتی حتی یه نشون.. اسماعیل شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط اسماعیل شریفی ۵۵۸۴ روز قبل به خاطر دریا ازآب گذشترسم زندگی را باید از کویر آموخت محمد عسگری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اسفند ۱۳۸۷ ۱۸:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد عسگری ۵۵۸۳ روز قبل همیشه ابرا می بارن اما همه عاشق ستاره ها میشن، مواظب باش چشمک ستاره، گریه ی ابرو از یادت نبره.. احمد قدس جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ تیر ۱۳۸۸ ۱۲:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط احمد قدس ۵۵۸۳ روز قبل عیب کار اینجاست که من ” آنچه هستم ” را با ” آنچه باید باشم ” اشتباه می کنم ، خیال میکنم آنچه باید باشم هستم، در حالیکه آنچه هستم نباید باشم . احمد قدس جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ تیر ۱۳۸۸ ۱۲:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط احمد قدس ۵۵۸۳ روز قبل به خاطر داشته باشیم که :عمر کوتاه است رسیدن به خواسته هایمان را طولانی نکنیم.راه ما هموار است آن را پیچیده نکنیم .نگهداشتن دوستان خوب گرانبها است به سادگی از دست ندهیم .سخن گفتن سهل است گوش کردن را تمرین کنیم.طبیعت پر از لطف است نامهربانی نکنیم.زندگی آسان است آن را مشکل نکنیم .دنیا پر از زیبائی است چشمانمان را به سادگی نبندیم .ذهن ما پر از جواب است سوالاتمان را بپرسیم.رسیدن به آرزوها آسان است راه سخت تر را نرویم محمد عسگری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اسفند ۱۳۸۷ ۱۸:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد عسگری ۵۵۸۲ روز قبل نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویش ما را به ناز ، ناز فروشان نیاز نیست . --------------------------------------------------------- خواستن از خدا شجاعت است اگر براورده شود رحمت است اگر براورده نشود حکمت است.خواستن از مردم ذلت است اگر براورده شود منت است اگر براورده نشود خفت است -------------------------------------------------------------------------- استواری انسان به عقلش بستگی دارد و کسی که از عقل محروم است دین هم ندارد احمد قدس جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ تیر ۱۳۸۸ ۱۲:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط احمد قدس ۵۵۸۱ روز قبل حضرت محمد (ص) : از لجاجت بپرهیز که انگیزه ی آن نادانی و حاصل آن پشیمانی است . احمد قدس جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ تیر ۱۳۸۸ ۱۲:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط احمد قدس ۵۵۸۱ روز قبل حضرت علی (ع) : در فتنه ها همچون بچه شتر باش که نه پشت دارد تا بر آن سوار شوند و نه پستانی که از آن شیر بدوشند. محمد عسگری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اسفند ۱۳۸۷ ۱۸:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد عسگری ۵۵۸۱ روز قبل دارندگان دید بلند به هنگام رویارویی با مشکلات با تحمل جنبه های ناگوار و دفع آنها مشکلات را به فرصت تبدیل می کنند. محمد عسگری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اسفند ۱۳۸۷ ۱۸:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد عسگری ۵۵۸۱ روز قبل دوست واقعی کسی است که دستهای تو را بگیرد ولی قلب ترا لمس کند. -------------------------------------------------------- موفقیت ، یک درصد نبوغ ، 99 درصد عرق ریختن . ---------------------------------------------------------------------------------- بسیاری از آرزوهایمان را می توانیم با نشان دادن توانمندی خویش به آسانی بدست آوریم . محمد عسگری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اسفند ۱۳۸۷ ۱۸:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد عسگری ۵۵۸۱ روز قبل آن چه انسان هرگز نخواهد فهمید این است که چگونه در مقابل کسی که ما را آفریده و همه چیز ما از اوست مسوول خواهیم شد و او از ما بازخواست خواهد کرد ؟ ------------------------------------------------------------------------- تنها با از خودگذشتگی برای دیگران می توان جاودانه شد. سولماز برهانی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۱۱:۱۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط سولماز برهانی ۵۵۸۰ روز قبل می خوام به پوچی فردام بخندم وقتی می بینمت با دیگرونی تواوج گریه هام می خوام بخندم می خوام دادبزنم تنهای تنهام می خوام وقتی می گم تنهام بخندم سولماز برهانی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۱۱:۱۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط سولماز برهانی ۵۵۸۰ روز قبل می گفتی که دوستم داری به تعداد قطره های بارونی که رو صورتت می ریزه منم دوستت دارم بدون توجه به چتری که روی سرت گرفتی سولماز برهانی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۱۱:۱۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط سولماز برهانی ۵۵۸۰ روز قبل مرگ هیجان انگیزترین صحنه ی زندگی ماست که هیچگاه برای دیگری تعریف نمی کنیم. احمد قدس جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ تیر ۱۳۸۸ ۱۲:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط احمد قدس ۵۵۷۸ روز قبل غنایی که تو را از ستم باز دارد بهتر از فقری است که به گناهت بکشاند. احمد قدس جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ تیر ۱۳۸۸ ۱۲:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط احمد قدس ۵۵۷۸ روز قبل لازم نیست کسی به غیر خودتان باشید فقط کافی است از کسی که قبلا بودید بهتر باشید . احمد قدس جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ تیر ۱۳۸۸ ۱۲:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط احمد قدس ۵۵۷۸ روز قبل بزرگی را به کسی نمی بخشند باید ان را بدست اوری . احمد قدس جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ تیر ۱۳۸۸ ۱۲:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط احمد قدس ۵۵۷۸ روز قبل هر وقت که دلم واست تنگ میشه می رم پشت ابر گریه می کنم پس هروقت بارون اومد بدون دلم برات تنگ شده. احمد قدس جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ تیر ۱۳۸۸ ۱۲:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط احمد قدس ۵۵۷۸ روز قبل هرگاه می خندی ارام بخند تا غصه بیدار نشود و هر گاه گریه می کنی ارام گریه کن تا شادی ناامید نشود . محمد عسگری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اسفند ۱۳۸۷ ۱۸:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد عسگری ۵۵۷۸ روز قبل راهی را که در زندگی برگزیده ایم می تواند برآیند بازخورد کنش دیگران ، با ما باشد . پرسش آن که :آیا ماخویشتن خویشتنیم ؟و آیا همواره باید پاسخگوی برخوردهای بد دیگران باشیم ؟این پرسش ها را که پاسخ گفتیم ! آزادی در ما بارور می شود .وپس از آن ، آرمانی بزرگ همچون عشق به میهن در چشمه وجودمان جاری می گردد احمد قدس جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ تیر ۱۳۸۸ ۱۲:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط احمد قدس ۵۵۷۸ روز قبل عشق همان گونه که زیباست به همان اندازه هم زشت است . محمد عسگری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اسفند ۱۳۸۷ ۱۸:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد عسگری ۵۵۷۸ روز قبل پیش از آنکه با کسی پیمانی ببندید ، دمی درباره توانایی خود در اجرای آن بیندیشید و سپس پاسخ گویید محمد عسگری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اسفند ۱۳۸۷ ۱۸:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد عسگری ۵۵۷۸ روز قبل زیبایی غیر از اینکه نعمت خداست. دام شیطان نیز هست . محمد عسگری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اسفند ۱۳۸۷ ۱۸:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد عسگری ۵۵۷۷ روز قبل بزرگترین افسوس آدم این است:"می خواهد اما نمی تواند، و به یاد می آورد روزی را که می توانست اما نخواست." -------------------------------------------------------------------------- خوشبختی بر سه ستون استوار است:فراموش کردن گذشته - غنیمت شمردن حال – امیدوار بودن به آینده. -------------------------------------------------------------------------- برترین کلمه: " الله "حاضرترین کلمه: " خدا "وسیع ترین کلمه: " بهشت "پاک ترین کلمه: " فطرت "آرام ترین کلمه: " سکوت "گرسنه ترین کلمه: " حرص "مهربان ترین کلمه: " مادر "خونین ترین کلمه: " جنگ "بی نیازترین کلمه: " قناعت "باحیاترین کلمه: " فاطمه "راستگوترین کلمه: " آینه "تنگ ترین کلمه: " قبر "بی حال ترین کلمه: " تنبل "عبرت انگیز ترین کلمه: " قبرستان " محمد عسگری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اسفند ۱۳۸۷ ۱۸:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد عسگری ۵۵۷۵ روز قبل کاش در این رمضان لایق دیدار شویم. *** سحری با نظر لطف تو بیدار شویم ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ خدایا یادم بده یادم باشه یادت باشم ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ماه مبارک آمد، ای دوستان بشارت کز سوی دوست ما را هر دم رسد اشارت آمد نوید رحمت، ای دل ز خواب برخیز باشد که باقی عمر، جبران شود خسارت ---------------------------------------------------------------------------------- امام صادق-ع: خواب روزه دار عبادت، خاموشی او تسبیح، عمل وی پذیرفته شده و دعای او مستجاب است." احمد قدس جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ تیر ۱۳۸۸ ۱۲:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط احمد قدس ۵۵۷۵ روز قبل زندگی بدون عشق، چون زیستن در تاریکی مطلق است. احمد قدس جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ تیر ۱۳۸۸ ۱۲:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط احمد قدس ۵۵۷۵ روز قبل سعادت آن است که انسان دنیا را همان طور که آرزو می کند ببیند. احمد قدس جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ تیر ۱۳۸۸ ۱۲:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط احمد قدس ۵۵۷۵ روز قبل اگر کله ی خالی هم مثل شکم خالی سر و صدا می کرد ما بشرها خیلی عاقلتر از این ها بودیم سولماز برهانی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۱۱:۱۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط سولماز برهانی ۵۵۷۵ روز قبل می خواستم تو قلبت خونه کنم، دیدم اونجا زمین گرونه، ما که فقیریم تو چشمات چادر می زنیم. سولماز برهانی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۱۱:۱۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط سولماز برهانی ۵۵۷۵ روز قبل مالکیت زمین را به نام کسانی نوشته اند که به زمین دل نبسته اند... سولماز برهانی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۱۱:۱۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط سولماز برهانی ۵۵۷۵ روز قبل عاشقی چیزی برای هدیه نیست طرح دریا و غروب و گریه نیست عاشقی یک کلبه ی ویرانه نیست صحبت از شمع و گل وپروانه نیست عاشقی تنهای تنها یک تب است بی تومردن در سکوت یک شب است تعداد نمایش: 50 100 250 500 همه موارد ۱ ۲ صفحه ۳ از ۴ ۴ پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا