اس ام اس- عاشقانه ، خنده دار.

آواتار محمد عسگری
اس ام اس- عاشقانه ، خنده دار.
توسط   محمد عسگری   ۵۶۷۴ روز قبل

این قسمت رو با اجازه مدیریت سایت برای هواداران عزیز ایجاد میکنم تا دوستان در کنار حاشیه های ورزشی در این سایت به علایق دیگر خود هم دست پیدا کنن .

هر آبی دلی که اس ام اس زیبا ( سخن بزرگان) و قشنگ داره اگه دوست داره برای استفاده دوستان آبی خودش میتونه اینجا بنویسه.تا اونا هم استفاده کنن.

- متشکرم امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره-

آواتار محمد عسگری
توسط   محمد عسگری   ۵۶۷۳ روز قبل

در طوفان زندگی با خدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.

------------------------------------------------------

خداوند به سه طریق به دعاها جواب میدهد:

او می گوید آری و آنچه می خواهی به تو می دهد.

او میگوید نه و چیز بهتری به تو می دهد.

او می گوید صبر کن و بهترین را به تو می دهد.

----------------------------------------------------------------------

دوستت دارم کمتر از خدا و بیشتر از خودم چون به خدا ایمان دارم و به احتیاج!!

----------------------------------------------------------------------

هنوز در به در کوچه های خاطره ام / هنوز اسم تو مانده گوشه حنجره ام /هنوز مثل نخستین نگاه عاشق تو / در انحصار غم عشق در محاصره ام

--------------------------------------------------------------------------------------------

زندگی چیست ؟ اگر خنده است چرا گریه میکنیم ؟ اگر گریه است چرا خنده میکنیم ؟ اگر مر گ است چرا زندگی می کنیم ؟ اگر زندگی است چرا می میریم ؟ اگه عشق است چرا به آن نمی رسیم ؟ اگه عشق نیست چرا عاشقیم

--------------------------------------------------------------------------------------------

آواتار مانا کاشانی نژاد
توسط   مانا کاشانی نژاد   ۵۶۷۳ روز قبل
با توجه به سال صرفه جویی پیشاپیش عید فطر،غدیر،یلدا،نوروز89،تولدم،تولدت،پیوندتان و قدم نورسیده مبارک. نور به قبرتان بباره
آواتار محمد عسگری
توسط   محمد عسگری   ۵۶۷۳ روز قبل

با اینکه می دانم دوست داشتن گناه است دوستت دارم

با اینکه می دانم پرستش کار کافر است می پرستمت

با اینکه می دانم آخر عشق رسوایی است عاشقت می شوم

پس گناهکارم ، کافرم ، رسوایم ولی همچنان دوستت دارم

----------------------------------------------------------------------------------

همان طور که شاپرک ها نمی توانند دشت آبی اسمان را از یاد ببرند من هم چشمان زیبایت را نمی توانم فراموش کنم . تصویر زیبایت نه تنها در ذهنم بلکه در قلبم جای دارد ، ای کاش بدانی قصر آرزوهایم را در ساحل چشمانت ساخته ام تا قلب مهربانت مداوایی باشد برای عشق پاک و مقدسم .

---------------------------------------------------------------------------------------------

بی گناهی کم گناهی نیست در دیوان عشق.. یوسف از دامان پاک خود به زندان رفته .

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

به جای موفقیت در چیزی که از آن نفرت دارم، ترجیح می دهم در چیزی شکست بخورم که از آن لذت می برم(هینز سیندی).

---------------------------------------------------------------------------------------------

هنگامی که درگیر یک رسوایی می شوی ، در می یابی دوستان واقعی ات چه کسانی هستند .(( الیزابت تیلور ))

عشق عینک سبزی است که با آن انسان کاه را یونجه می‌بیند .(( مارک تواین ))

آواتار علیرضا روشن
توسط   علیرضا روشن   ۵۶۷۳ روز قبل

با تشکر از شما کاربر عزیز به دلیل ایجاد این تاپیک

آواتار نیلوفر رسولی
توسط   نیلوفر رسولی   ۵۶۷۲ روز قبل
من در جهان یک دوست داشته ام و آن خودم بوده ام.(ناپلئون)
آواتار نیلوفر رسولی
بهترین درمان برای قلوب شکسته این است که دوباره بشکند.(سام منتز)
آواتار نیلوفر رسولی
بردن همه چیز نیست ، اما تلاش برای بردن چرا.(وئیس لومباردی)
آواتار نیلوفر رسولی
عاقل زبانش را در قلب  و احمق در دهان جای می داده است.
آواتار محمد عسگری
توسط   محمد عسگری   ۵۶۷۱ روز قبل

اگر خداوند تو را بسوی پرتگاه هدایت کرد . به او اعتماد کن ، زیرا یا او تو را از پشت می گیرد یا پرواز کردن را به تو می آموزد.

----------------------------------------------------------------------------------

تلخی عمر بشر حاصل بی تجربگیست.

کارهای که در دوران جوانی انجام می دهیم وام هایست که سر پیری باید بپردازیم.

من نشانی از تو ندارم اما نشانی ام را برای تو می نویسم : در عصرهای انتظار ، به حوالی بی کسی قدم بگذار!  خیابان غربت را پیدا کن و وارد کوچه پس کوچه های تنهایی شو! کلبه ی غریبی ام را پیدا کن ، کنار بید مجنون خزان زده و کنار مرداب آرزوهای رنگی ام ! در کلبه را باز کن وبه سراغ بغض خیس پنچره برو! حریر غمش را کنار بزن !مرا می یابی.

آواتار محمد عسگری
توسط   محمد عسگری   ۵۶۷۱ روز قبل

یه گل برات فرستادم ، اگه نرسید ببین تو چه گلی هستی که روش نشده بیاد!

---------------------------------------------------------------------

دیگه بهت نمیگم برو به جهنم آخه مگه جهنمی ها چه گناهی کردن که باید موجودی مثل تورو تحمل کنن !!!؟

فردا یکی از عکساتو بردار بیار میخوایم ورق بازی کنیم آس دلمون گم شده .

طرف میره خواستگاری ازش میپرسن چه کاره ای ؟ روش نمیشه بگه قصاب میگه : لوازم یدکی گوسفند دارم.

یارو میمیره شب اول قبر 62 تا فرشته میان سراغش 2 نفر سوال میکنن 60 نفر حالیش میکنن

آواتار نیلوفر رسولی
توسط   نیلوفر رسولی   ۵۶۷۰ روز قبل
به جای اینکه به تاریکی لعنت بفرستید ، یک شمع روشن کنید.
آواتار محمد عسگری
توسط   محمد عسگری   ۵۶۷۰ روز قبل

خیلی اوقات آدم از آن دسته چیزهای بد

دیگران ابراز انزجار می کند که

در خودش وجود دارد.

آنجا که چشمان مشتاقی برای انسانی اشک می ریزد،

زندگی به رنج کشیدنش می ارزد.

برای خوشبخت بودن ، به هیچ چیز نیاز نیست جز به نفهمیدن !

پس تا می توانی خر باش تا خوش باشی.

دل های بزرگ و احساس های بلند، عشق های زیبا و پرشکوه می آفرینند.

وقتی کبوتری شروع به معاشرت با کلاغها می کند

پرهایش سفید می ماند

ولی قلبش سیاه میشود.

اکنون تو با مرگ رفته ای و من اینجا تنها به این امید دم میزنم که با هر نفس گامی به تو نزدیک تر میشوم . این زندگی من است.

وقتی خواستم زندگی کنم، راهم را بستند.وقتی خواستم ستایش کنم، گفتند خرافات است.وقتی خواستم عاشق شوم گفتند دروغ است.وقتی خواستم گریستن، گفتند دروغ است.وقتی خواستم خندیدن، گفتند دیوانه است.دنیا را نگه دارید، میخواهم پیاده شوم.

چو کس با زبان دلم آشنا نیست
چه بهتر که از شکوه خاموش باشم
چو یاری مرا نیست همدرد ، بهتر
که از یاد یاران فراموش باشم.

مهربانی جاده ای است که هرچه پیش می روند ، خطرناک تر می گردد.

مرا کسی نساخت ، خدا ساخت . نه آنچنان که کسی می خواست ، که من کس نداشتم . کسم خدا بود ، کس بی کسان.

خدا و انسان و عشق ، این است امانتی که بر دوش ما سنگینی می کند.

به سه چیز تکیه نکن ، غرور، دروغ و عشق.آدم با غرور می تازد،با دروغ می بازد و با عشق می میرد.

آواتار سید حامد حقیقت
توسط   سید حامد حقیقت   ۵۶۷۰ روز قبل
 میدونی اوج رفاقت کجاست؟ به فکر رفیقی باشی که هیچوقت به فکر تو نیست.
آواتار سید حامد حقیقت
توسط   سید حامد حقیقت   ۵۶۷۰ روز قبل
می دونی چرا بعضی شبها  زود صبح میشه؟   چون خورشید هم دلش برات تنگ میشه. 
آواتار محمد عسگری
توسط   محمد عسگری   ۵۶۶۹ روز قبل

کسی رو برای دوست داشتن انتخاب کن که قلب بزرگی داشته باشه تا مجبور نشی به خاطر اینکه تو قلبش وارد بشی خودت را

کوچک کنی .                                                                                                              

عمراً اینارو بدونی....... 1- توماس ادیسون از تاریکی وحشت داشت 2- صدای اردک اکو ندارد 3- چشمهای شتر مرغ از مغزش بزرگتر است 4- مورچه ها نمی خوابند 5- الفبای مردم هاوایی 12 حرف دارد 6- کد کشور روسیه 007 است 7- اگر سر سوسک را قطع کنند برای چند هفته زنده می مینند 8- ارتفاع برج ایفل در سرما و گرما بر اثر انقباض و انبساط 16 سانتی متر تغییر میکند 9- آدامس توسط یک فرمانده جنگی اختراع شد.                                                   

بهترین دوستم نیستی لا اقل بهترین دشمنم باش اگر غمخوارم نیستی لا اقل بزرگترین غم باش هر چی هستی بهترین باش چون بهترین ها همیشه در یاد خواهند ماند                                                                                     

تا روزی که رفتی می پنداشتم  عشق همه اش شیرینی است! اما آن روز چشمانت به من آموخت که با آخرین نگاه است که اولین رنج آغاز می شود                                                                                                 

آواتار محمد عسگری

به جای ریختن آب پشت سر مسافر انداختن تف کفایت می کند ... ستاد اصلاح الگوی مصرف

|""""""""""|_:!""-.,

"@@""""""  ""@""

ده تن آجر فدای زیر بنای وجودت

به گفته داوران سرشناس!!

زمین خوردن یوسف در هنگام دیدار یعقوب

تکل از پشت بود و کارت قرمز داشت        

آواتار بردیا امینی
توسط   بردیا امینی   ۵۶۶۹ روز قبل

mohammad59 عزیز با تشکر از شما لطفأ قوانین نوشتن در تالارهارارعایت نمایید و در نوشته هایتان شخص و یا گروهی را مورد اشاره قرار ندهید .

آواتار محمد عسگری

از تذکر بجات ، بردیا عزیز متشکرم حتما اجرا خواهم کرد از دوستانی  هم که دوست داران نوشته زیبا   یا اس ام اس خنده دار رو بنویسند میخوام که این نکته که بردیا عزیز گفتن رو در نوشته هاشون  رعایت کنن .

آواتار محمد عسگری

خدا

کودک گفت:خدایا با من حرف بزن

مرغ دریایی آواز خواند ولی کودک نشنید

سپس کودک فریاد زد :خدایا با من حرف بزن

رعدی در آسمان پیچید اما کودک گوش نداد

کودک نگاهی به اطراف انداخت و گفت: خدایا بگذار ببینمت

ستاره ای درخشید و لی کودک توجهی نکرد

کودک فریاد زد: خدایا به من معجزه ای نشان بده

و یک زندگی متولد شد اما کودک نفهمید

کودک با ناامیدی گریست

خدایا با من در ارتباط باش بگذار بدانم اینجایی

بنابراین خدا پایین آمد و کودک را لمس کرد

ولی کودک پروانه را کنار زد

آواتار سید حامد حقیقت
توسط   سید حامد حقیقت   ۵۶۶۸ روز قبل
 میدونی فرق تو با کفش چیه؟           کفش لنگه داره ولی تو لنگه نداری!
آواتار سید حامد حقیقت
توسط   سید حامد حقیقت   ۵۶۶۸ روز قبل
  شعار دختران : نه روسری نه تو سری حکومت دوست پسری
شعار پسران :  نه سربازی  نه جانبازی بزن بریم دختربازی   

mohammad جان حالا bardiaجان از منم ایراد میگیره.میگه قوانین رو رعایت کن ولی منکه چیز بدی نگفتم bardia جان.
آواتار محمد عسگری
توسط   محمد عسگری   ۵۶۶۸ روز قبل
دوست عزیز hamed.tooptiis اولا بخاطر اس ام اس های زیبات تشکر میکنم دوما بردیا عزیز هم بخاطر رعایت  قوانین سایت که تذکر میده، البته این تذکرش بجا بود
آواتار بردیا امینی
توسط   بردیا امینی   ۵۶۶۷ روز قبل

با سلام به همه هواداران فهیم و همراه استقلال

هوادارا استقلال که واقعأ لنگه ندارن

باور بفرمایید نه قصد ارشاد دارم نه میخوام مدیرت کنم فقط بدونید نمیخوام این مطالبی که شما بدون قرض مینویسید باعث سوءاستفاده دیگران قرار بگیره و اگر احیانأ مطالبتون حذف میشه مارو ببخشید قصدمون اینه که این محیط دوستانه همیشه باقی بمونه.

آواتار REZA VALIZADE
توسط   REZA VALIZADE   ۵۶۶۷ روز قبل

برای انانکه معنی پرواز رو نمیدانند هر چه اوج بگیری کوچکتر میشوی

آواتار REZA VALIZADE
توسط   REZA VALIZADE   ۵۶۶۷ روز قبل

عاشق بهترین ها نباش

بهترین باش تا بهترین ها عاشق تو باشند!!!!!!!!!!

آواتار محمد عسگری
توسط   محمد عسگری   ۵۶۶۷ روز قبل

پریشان کن سر زلف سیاهت شانه اش با من....سیه زنجیرگیسو باز کن دیوانه اش با من

که میگوید که مِی نتوان زدن بی جام و پیمانه....شراب از لعل گلگونت بده پیمانه اش با من

ز سوز عشق لیلی در جهان مجنون شد افسانه... . تو مجنونم بکن از عشق خود افسانه اش با من

بگفتم صید کردی مرغ دل نیکو نگه دارش...سر زلفش نشانم داد و گفتا لا نه اش با من

زترک مِی اگر رنجید از من پیر میخانه....نمودم توبه زین پس رونق میخانه اش با من

یه دختر نابینا بود که یه دوست پسر داشت، عاشق دوست پسرش بود، به اون می گفت: اگه دوتا چشم داشتم واسه همیشه باهات می موندم، یه روز یکی پیدا میشه چشما شو میده به دختره، دختره وقتی تونست دوست پسرشو ببینه، دید که اونم نابیناست،! به اون گفت: دیگه نمی خوامت، از پیش من برو!  پسره وقتی داشت می رفت، لبخند تلخی زد و با اشک گفت:                 مواظب چشمای من باش.

---------------------------------------------------------------------------------------------    نمی بخشمت .... بخاطر تمام خنده هایی که از صورتم گرفتی .... بخاطر تمام غمهایی که بر صورتم نشاندی .... نمی بخشمت .... بخاطر دلی که برایم شکستی .... .. بخاطر احساسی که برایم پرپر کردی ..... نمی بخشمت .... بخاطر زخمی که بر وجودم نشاندی ..... بخاطر نمکی که بر زخمم گذاردی .... و می بخشمت بخاطر عشقی که بر قلبم حک کردی

آواتار محمد عسگری
توسط   محمد عسگری   ۵۶۶۷ روز قبل

شاگردی از استادش پرسید عشق چیست ؟

استاد در جواب گفت: به گندومزار برو و پرخوشه ترین شاخه را بیاور. اما در هنگام عبور از گندومزار، به یاد داشته که نمی توانی به عقب برگردی تا خوشه ای بچینی؟

شاگرد به گندمزار رفت و پس از مدتی طولانی برگشت.

استاد پرسید: چه آوردی؟
و شاگرد با حسرت جواب داد: هیچ! هر چه جلو می رفتم، خوشه های پرپشت تر می دیدم و به امید پیدا کردن پرپشت ترین، تا انتهای گندمزار رفتم.

استاد گفت : عشق یعنی همین!
شاگرد پرسید: پس ازدواج چیست؟
استاد به سخن آمد که: به جنگل برو و بلندترین درخت را بیاور. اما به یاد داشته باش که باز هم نمی توانی به عقب برگردی!
شاگرد رفت و پس از مدت کوتاهی با درختی برگشت.

استاد پرسید که شاگرد را چه شد و او در جواب گفت: به جنگل رفتم و اولین درخت بلندی را که دیدم، انتخاب کردم. ترسیدم که اگر جلو بروم، باز هم دست خالی برگردم.

استاد باز گفت: ازدواج یعنی همین!!!!!!!

آواتار نیلوفر رسولی
توسط   نیلوفر رسولی   ۵۶۶۵ روز قبل

یادمان باشد از امروز خطایی نکنیم         گر که در خویش شکستیم صدایی نکنیم   

پر پروانه شکستن هنر انسان نیست           گر شکستیم زغفلت من ومایی نکنیم 

یادمان باشد اگر شاخه گلی را چیدیم          وقت پرپر شدنش ساز و نوایی نکنیم 

یادمان باشد اگر خاطرمان تنها ماند          طلب عشق ز هر بی سر و پایی نکنیم

آواتار محمد عسگری
توسط   محمد عسگری   ۵۶۶۵ روز قبل

آگاه باشید که زمان زود دیر میشود

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

هزاران نفر برای بارش باران دعا کردن غافل از اینکه خدا با کودکی است که چکمه اش سوراخ است

به نماز نگید که من کار دارم به کار بگید که من نماز دارم.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

سعی کن عظمت در نگاهت باشد نه در چیزی که بدان می نگری!

هیچ کس لیاقت اشکهای تو ندارد ،و کسی که چنین ارزشی دارد ، باعث اشک ریختنت نمی شود.

به خدا نگیم که مشکل داریم              به مشکل بگین که خدای بزرگی داریم .

آواتار حمید شریفی
توسط   حمید شریفی   ۵۶۶۴ روز قبل

زندگی مجذور آینه است

زندگی گل به توان ابدیت

زندگی ضرب زمین در ضربان دل ما

زندگی هندسه ساده و یکسان نفس‌هاست

آواتار حمید شریفی

ما آدما موجودات خیلی عجیبیم!

زمانی که حرفی برای گفتن داریم، همه کر میشند.

و وقتی حرفی برای گفتن نداریم همه حاضر میشن به حرفامون گوش کنند.

یا وقتی میخواهیم یه نفر بهمون کمک کنه،همه به فکر خودشون هستند.

و زمانی که به کمک نیاز نداریم همه دوست دارند بهمون کمک کنند.

...

واقعا ما آدمای عجیبی هستیم

آواتار حمید شریفی
وقتی که هدف روشنی داشته باشیم احساس روشنی به ما دست میدهد
آواتار حمید شریفی
مشکلی نیست که عشق ناتوان از درمان آن باشد،
دردی نیست که عشق توان از درمان آن باشد،
دری نیست که عشق ناتوان از گشودن آن باشد،
رودی نیست که عشق ناتوان از برپایی پل بر آن باشد،
دیواری نیست که عشق ناتوان از فروریختن آن باشد،
گناهی نیست که عشق ناتوان از شستن آن باشد،
مهم نیست که غم تا کجا ریشه دوانده، تا کجا افق تیره و تار می نماید، گره زندگی تا کجا کور است و بهم پیچیده و اشتباه تا کجا بزرگ می نماید.
درک کافی از عشق نوشداروی تمام اینهاست...
اگر تنها بتوانی چنانکه باید عشق بورزی شادترین و تواناترین موجود در جهان خواهی بود.
آواتار حمید شریفی
با پول میشه یه خونه خرید، ولی آسایش رو هرگز...

میتونی باهاش ساعت بخری، ولی فرصت رو هرگز...

میتونی با پول مقام و درجه بخری، ولی آبرو و منزلت رو هرگز...

میتونی یه تختخواب شیک بخری، ولی خواب راحت رو هرگز....

میشه باهاش کتاب خرید، ولی فهم و شعور رو هرگز...

میتونی با هاش دارو بخری، اما سلامتی رو هرگز....

میتونی یه همسر زیبا داشته باشی، ولی عشق واقعی رو هرگز....
آواتار حمید شریفی

طلا را به وسیله آتش......زن را به وسیله طلا ........و مرد را به وسیله زن امتحان کنید.

فیثاغورث

آواتار محمد عسگری
توسط   محمد عسگری   ۵۶۶۴ روز قبل

حقیقتی از این سراغ ندارم که انسان می تواند با تلاش زندگی خود را متعالی سازد

جاه طلبی شهوتی است که هرگز فرو نمی نشیند ، بلکه با لذتی که از آن فراهم می شود پیوسته مشتعل تر و جنون آمیز تر می شود

گفتـــــی دلــــت بــــــا دیگـــــــری است؟ در نگاهت عشق مــن خــــاکستری است؟ خـــــود بسی بهتـــــر نگویم مـــــن تــــرا ایــــن سکوت مــــن کلام بهتری است

آواتار محمد عسگری
توسط   محمد عسگری   ۵۶۶۳ روز قبل

خوشبخت کسی است که راه قدر دانی از خدمت دیگران را بلد است و شادی دیگران را به قدر شادی خود حس می کند.

غنچه خوشبختی در جای تاریک و بی صدا و گودی پنهان است که بسیار نزدیک به ماست ولی ما کمتر از آنجا می گذریم و آن دل خود ماست

زندگی را از طبیعت بیاموزیم :

چون بید متواضع باشیم ، چون سرو  راست قامت‌‌ ، مثل صنوبر  صبور، مثل بلوط  مقاوم، مثل رود روان، مثل خورشید با سخاوت و مثل ابر با کرامت باشیم

آواتار نیلوفر رسولی
توسط   نیلوفر رسولی   ۵۶۶۳ روز قبل
همه دنیا در حکم یک دوربین عکاسی است، لطفاً لبخند بزنید.
آواتار محمد عسگری
توسط   محمد عسگری   ۵۶۶۳ روز قبل

شریف ترین دلها دلی است که اندیشه ی آزار کسان درآن نباشد.

خداوند بی نهایت است و لامکان و بی زمان اما به قدر فهم تو کوچک می شود و به قدر نیاز تو فرود می آید و به قدرآرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشا می شود.

روزی روزگاری اهالی یه دهکده تصمیم گرفتند تا برای نزول باران دعا کنند, در روز موعود همه مردم برای مراسم دعا در محلی جمع شدند و تنها یک پسر بچه با خودش چتر آورده بود و این یعنی ایمان.

زندگی مثل پیاز است که هر برگش را ورق بزنی اشکتو در می یاره.

آواتار حمید شریفی
توسط   حمید شریفی   ۵۶۶۲ روز قبل

تا خدا بنده نواز است
به خلقم چه نیاز
می کشم ناز یکی
تا به همه نازکنم

آواتار حمید شریفی
با کعبه گفتم:
تو از خاکی من از خاک.
چرا باید به دور تو بگردم؟؟
ندا آمد:تو با پا آمدی برگرد.برو با دل بیا تا من بگردم
آواتار حمید شریفی
جدایی ما سالها گذشت
یادت از من جدا نگشت
معنای زندگی در پهنه ی عشق تو بود
افسوس سرنوشت تو را از من ربود
حالا بی تو سرده روزگار
از تو تنها خاطراتی به یادگار
آواتار حمید شریفی
چی می شد اگه خدا امروز وقت نداشت به ما برکت بده چرا که دیروز ما وقت نکردیم ازش تشکر کنیم .
چی می شد دیگه هرگز شکو فا شدن گلی رو نمی دیدیم چرا که وقتی خدا بارون فرستاده بود گله کردیم .
چی می شد اگه خدا عشق و مراقبتش را از ما دریغ می کرد چرا که ما از محبت ورزیدن به دیگران دریغ کردیم.
چی می شد اگه خدا امروز به حرفهامون گوش نمی داد چون دیروز به دستوراتش خوب عمل نکردیم .
چی می شد اگه خدا خواسته هامونو بی پاسخ می گذاشت چون فراموشش کردیم .
آواتار حمید شریفی

بعضی‌ها با گلها صحبت می‌کنند،

بعضی‌ها با ستاره‌ها رابطه دارند.

بعضی ها صدای آب را ترجمه می‌کنند.

بعضی ها صدای ملائک را می‌شنوند.

بعضی ها صدای دل خود را هم نمی‌شنوند.

بعضی ها حتی زحمت فکرکردن را به خود نمی‌دهند.

آواتار حمید شریفی
جملاتی مثل: ببین چقدر دوستت دارم!
یا کلام صمیمانه : من در کنار تو هستم!
اینهاست که به زندگی ارزش جنگیدن می دهد!
آواتار حمید شریفی
پیله ابریشم : 
روزی سوراخ کوچکی در یک پیله ظاهر شد . شخصی نشست و ساعتها تقلای پروانه برای 

بیرون آمدن از سوراخ کوچک پیله راتماشا کرد. ناگهان تقلای پروانه متوقٿ شدو به نظر رسید 

که خسته شده و دیگر نمی تواند به تلاشش ادامه دهد. آن شخص مصمم شد به پروانه 

کمک کندو با برش قیچی سوراخ پیله را گشاد کرد. پروانه به راحتی از پیله خارج شد اما جثه 

اش ضعیٿ و بالهایش چروکیده بودند. آن شخص به تماشای پروانه ادامه داد . او انتظار داشت 

پر پروانه گسترده و مستحکم شود واز جثه او محاٿظت کند اما چنین نشد . در واقع پروانه 

ناچار شد همه عمر را روی زمین بخزد . و هرگز نتوانست با بالهایش پرواز کند . آن شخص 

مهربان نفهمید که محدودیت پیله و تقلا برای خارج شدن از سوراخ ریز آن را خدا برای پروانه 

قرار داده بود تا به آن وسیله مایعی از بدنش ترشح شود و پس از خروج از پیله به او امکان 

پرواز دهد . گاهی اوقات در زندگی فقط به تقلا نیاز داریم. اگر خداوند مقرر میکرد بدون هیچ

مشکلی زندگی کنیم فلج میشدیم - به اندازه کافی قوی نمیشدیم و هر گز نمی توانستیم 

پرواز کنیم

آواتار حمید شریفی
مثل آلمانی : افتادن در گل و لای ننگ نیست. ننگ در این است که آنجا بمانی.
آواتار حمید شریفی
ارسطو : عاقل آنچه را که می داند ، نمی گوید ؛ ولی آنچه را که می گوید ، می داند
آواتار محمد عسگری
توسط   محمد عسگری   ۵۶۶۲ روز قبل

((یا ایها الصدیقه الشهید یا زهرا ))

فرا رسیدن شهادت بانو دو عالم دخت پیامبر حضرت فاطمه زهرا (س ) بر شما آبی دلان تسلیت باد.

باد پاییزی اگر برگ خزان را می برد

مهر زهرا هم گناه شیعیان را می برد

یا علی رفتم بقیع اما چه سود / هر چه گشتم فاطمه آنجا نبود

یا علی قبر پرستویت کجاست / آن گل صدبرگ خوشبویت کجاست

هر چه باشد من نمک پرورده ام / دل به عشق فاطمه خوش کرده ام

در حریم فاطمیه مرغ دل پر میزند

ناله از مظلومی زهرای اطهر میزند

السلام علیک یا فاطمة الزهرا

الا طلیعه ی کوثر سفر بس است بیا
غروب غربت مادر سفر بس است بیا
بیا که چشم به راهت نشسته خاک بقیع
به جان فاطمه دیگر سفر بس است بیا

صفحه ۱ از ۴ ۲ ۳ ۴