اقای واعظ اشتیانی اقای امیر قلعه نوعی از خود خجالت بکشید .

آواتار محمد خداوردیان
اقای واعظ اشتیانی اقای امیر قلعه نوعی از خود خجالت بکشید .
توسط   محمد خداوردیان   ۵۶۴۹ روز قبل

استقلال جای حکمرانی نیست که شما بر سر قلمرو حکومت بیشتر با هم دعوا میکنید مسئولیت در استقلال یعنی مسئولیت خدمت به نیمی از مردم ایران و فوتبال این کشور , هواداران استقلال اقای قلعه نوعی را مربی باهوش وبا اخلاق و از خود گذشتگی به خاطر استقلال و  اقای واعظ را مدیر با فهم  و درایت برای خدمت برای استقلال می دانسته وهنوز به ان اعتقاد دارند هواداران توقع نداشتند روزی راببینند که واعظ اشتیانی و امیر قلعه نوعی  به لجبازی با هم بپردازند از اعمال خود خجالت بکشید وبه خاطر استقلال و مردم این کشور که در هر شرایطی به حمایت از استقلال پرداختند منیتها را کنار گذاشته هر کس حدود خود رابشناسد و با هم کنار بیایید و اشتی کنید . و برای افتخارات بیشتر در سال اینده برنامه ریزی نمایید.

آواتار محمد عسگری
توسط   محمد عسگری   ۵۶۴۹ روز قبل
در هر صورت هوادار ضرر میکنه ، امیداورم خدا خودش درست کنه
آواتار مانا کاشانی نژاد
توسط   مانا کاشانی نژاد   ۵۶۴۸ روز قبل

اگه اینطور می شد خیلی خوب بود .ولی حیف که از موضع خودشون کوتاه نمی آیند و هردو به منازعات خودشون ادامه

می دهند.

آواتار حسین رجبی
توسط   حسین رجبی   ۵۶۴۸ روز قبل

بدون شک موضوع خود خواهی هر دو است اما راه حل برای خروج از این بحران بکار گرفتن یک مربی خوب خارجی است.

آواتار مهدی کبیری
توسط   مهدی کبیری   ۵۶۴۷ روز قبل
تو هم سرویس کردی مارو با مربی خوب خارجی!
آواتار حسین رجبی
توسط   حسین رجبی   ۵۶۴۷ روز قبل
مرا ببخشید دوست عزیر که سماجت و تکرار حرف من باعث ملالت شد اما نظر شما چیست شما فکر می کنید چه کسی باید سرمربی استقلال بشود.
آواتار نیلوفر رسولی
توسط   نیلوفر رسولی   ۵۶۴۶ روز قبل
من با دوست عزیزمون mah22 کاملاًَ موافقم........ یکی نیست به این آقایون محترم (قلعه نوئی و آشتیانی )بگه صاحب استقلال کسانی نیستند جز هوادارای متعصب این تیم پس شما فقط خدمتکاران استقلال و طرفدارانش هستید خواهشمندیم بیشتر از این خود را نزد ما منفور نکنید...........خدا کنه امسال بهترین نتایج را در آسیا و در لیگ برتر بگیریم ما دعا میکنیم و همه جوره  در خدمت تیم محبوب خود هستیم اگه این اتفاق نیفته خدایی نکرده آقای قلعه نوئی و اقای آشتیانی کار هر دوتون تمومه
آواتار مهدی کبیری
توسط   مهدی کبیری   ۵۶۴۵ روز قبل
خواهش می کنم , ولی به نظر من حضور مربی خارجی یعنی دور ریختن پول چون تو این کشور خر تو خری که ما داریم جز با باندبازی و لابی و کثافت کاری یک مربی نمیتونه موفق بشه بخصوص تو استقلال و پرسپولیس که هزارتا صاحب و باند داره و تنها کسی که صاحب باشگاه نیست هواداراشن.
تمام مربیای داخلیمون ,همه کلی باند و طرفدار دارن . حالا این وسط یک مربی خارجی که دفعه اولش اومده تو ایران و اگر قرار باشه مربی کار درستی باشه با وجود این امکانات و این وضع خر تو خر ورزش ما و این دم به دم تعطیل کردن لیگ کم نور بودن بعضی از ورزشگاه ها و ...
بعد از یک مدت دمشو میزاره رو کولش میره.
مربی فصل پیش سایپا رو ندیدی بعد از یک مدت دیگه بر نگشت .
در هر صورت ما که نمیتونیم پیش بینی کنیم ولی انشا الله هر کی میاد موفق باشه می خواد خارجی باشه یا ایرانی ولی واقعا امیر حیف شد.