نظر شما در باره ی رفتن امیر قلعه نویی به سپاهان چیه؟

آواتار REZA VALIZADE
نظر شما در باره ی رفتن امیر قلعه نویی به سپاهان چیه؟
توسط   REZA VALIZADE   ۵۶۵۳ روز قبل
آواتار حسین رجبی
توسط   حسین رجبی   ۵۶۵۳ روز قبل

خیلی بعید است که در این مدت کوتاه توافقی شده و قراردادی نوشته شده باشد مگر از قبل گفتگو ها انجام پذیرفته باشد!! باید کمی صبر کنیم

آواتار مانا کاشانی نژاد
توسط   مانا کاشانی نژاد   ۵۶۵۳ روز قبل
دیگه اگه قرار بر این است که در استقلال نباشه چه فرقی می کنه کجا باشه.هر جا هست انشالله موفق باشه به جزدر برابر استقلال .
آواتار فضل الله نوری
توسط   فضل الله نوری   ۵۶۵۲ روز قبل

اگه قلعه نوئ مربی بابرنامه ای باشه توسپاهان موفق میشه چون اونابابرنامن

آواتار محمد عسگری
توسط   محمد عسگری   ۵۶۵۲ روز قبل
امیر تو سپاهان بهتر میتونه نتیجه بگیره ، اونجا دیگه حاشیه استقلال رو نداره. انشالله که موفق باشه
آواتار م کن....
توسط   م کن....   ۵۶۵۲ روز قبل
اگر امیر خان بره سپاهان و روز بازی اس اس با سپاهان اصفهان باشن حتما میرم بین سپاهانیا میشینم و پرچم اونا رو دست می گیرم و تشویق امیر خان می کنم
اگر که به اس اس بزنه که دیگه میام داخل همین سایت و می نویسم اقای واعظ دماغ سوخته می خریمممم
آواتار مانا کاشانی نژاد
توسط   مانا کاشانی نژاد   ۵۶۵۱ روز قبل
آقا morteza-1234m شما مطمئن هستی که طرفدار استقلال هستی؟ حمایت از ژنرال دلیل براین نمیشه که از باخت استقلال خوشحال بشی حتی اگه مدیر عامل اشتباه کرده باشه . همه ما ژنرال استقلال را دوست داریم ولی اول استقلال.
آواتار آرش وظیفه دان مقدم
توسط   آرش وظیفه دان مقدم   ۵۶۵۱ روز قبل

آن سفرکرده که صد قافله دل همره اوست

هرکجا هست خدایا به سلامت دارش

آواتار مهدی کبیری
توسط   مهدی کبیری   ۵۶۴۸ روز قبل
واقعا که؟!
شما طرفدار استقلالی؟ یا طرفدار تیم قلعه نوعی؟!
قلعه نوعی زمانی برای ما ارزش داره و تشویقش می کنیم که برای استقلال افتخار بیاره.منم خیلی از رفتن قلعه نوعی ناراحت شدم و احتمال خیلی زیاد استقلال دوران سختی را در این فصل داشته باشه مثل همون موقع که 13 شد.چون واعظ به درد لای جرز هم نمی خوره ولی برای شما (مرتضی) متاسفم.

آواتار حسین رجبی
توسط   حسین رجبی   ۵۶۴۸ روز قبل

واقعا باید بین طرفدارن   اس اس   و طرفداران  ام قاف   تفاوت قائل شد. هواداری از یک تیم چیزی که در تمام دنیا وجود دارد و بسیاری از تیم ها در جهان کانون هواداران دارند.  اما من نشنیده ام که کانون هواداران یک مربی وجود داشته باشد و کسانی آرزوی موفقیت یک مربی را در تیم های رقیب داشته باشند. 

آواتار مهدی کبیری
توسط   مهدی کبیری   ۵۶۴۷ روز قبل
البته این طبیعی که قلعه نوعی محبوب باشه ولی هرچیزی الویت داره و بالاتر از هر بازیکن و مربی در استقلال خود استقلال که محبوب .بالتبع هرکسی هم برای موفقیت استقلال تلاش کنه محبوب میشه ولی خواهشا این بحث را تفکیک کنید .
اگر خواهان موفقیت قلعه نوعی هستید حتی در جدال مقابل استقلال !
لطفا این سایت را ترک کنید اینجا مال طرفدارای پر افتخار ترین تیم ایرانی آسیاست نه پر افتخار ترین مربی لیگ برتر.
آواتار سید حامد حقیقت
توسط   سید حامد حقیقت   ۵۶۴۵ روز قبل
  سلام بر آسمان آبی.
منم همین شعر زیبایی رو که 41625 گفت رو میگم.
آن سفرکرده که صد قافله دل همره اوست      هرکجا هست خدایا به سلامت دارش
ولی فراموش نکنیم که ما هوادار استقلال هستیم ، نه هوادار یک فرد خاص
آواتار تارا احمدی
توسط   تارا احمدی   ۵۶۴۴ روز قبل

از این که ‍ژنرال از استقلال رفت خیلی ناراحتم

ولی اگه هر تیم دیگه ای جز سپاهان میرفت ناراحت تر میشدم چون به هر حال تیم شهرمه و بعد از استقلال طرفدار سپاهانم

آرزوی موفقیت دارم واسه ‍ژنرال

ولی به آقای واعظ باید بگم که امسال دیگه مثل سال قبل نیست که تیم نتیجه نگیره و ژنرال بیاد دوباره

چون ژنرال جایی رفت که به این زودیا دست از سرش برنمیدارن

ژنرال دور از جونش انقدر احمق نیست که تیمی که مدیر عاملش آقای ساکت با اون شخصیت و مدیریته رو ول کنه و بیاد به تیمی که واعظ مدیر عاملشه

در آخر باید بگم یه هوادار همیشه هواداره حتی اگه تیمش مطابق میلش رفتار نکنه

چون ما همیشه هوادار میمونیم ولی واعظ همیشه مدیرعامل نمیمونه و یه روز بالاخره میره

در حقیقت استقلال تیم ماست  نه تیم واعظ

آواتار آرش وظیفه دان مقدم
توسط   آرش وظیفه دان مقدم   ۵۶۴۴ روز قبل

آن سفرکرده که صد قافله دل همره اوست

هرکجا هست خدایا به سلامت دارش

ما طرفدار استقلالیم ودوستدار استقلالیها ( ازجمله امیرخان) وبرای همه استقلالیها در هر تیمی که هستند آرزوی موفقیت میکنیم.این اصلا به معنی شکست استقلال درمقابل دیگرتیم هانیست.

آواتار مهدی کبیری
توسط   مهدی کبیری   ۵۶۴۴ روز قبل
من یکی ترجیح میدادم بره پرسپولیس تا سپاهان .چون اصفهانیا جدیدا خیلی شاخ بازی در میارن هر چند که آخرش تهران عروسی و اصفهان ...
به هر حال هر چی باشه لنگیا تیم شهرمم یعنی تهران یک تیکه آسفالتشو به کل دنیا نمیدم.
امیدوارم قلعه نوعی با سپاهان به دسته یک سقوط کنه.
آواتار تارا احمدی
توسط   تارا احمدی   ۵۶۴۴ روز قبل

درسته که قبول کردن اینکه اصفهان داره یه قطب فوتبال ایران میشه واسه تهرانیا سخته

ولی حقیقت همینه

من به شخصه سپاهانو بعد از استقلال ترجیح میدم

پرسپولیس رقیب دیرینه است اینو یادتون نره

در مورد حرف دوستمون که ترجیح میداده ژنرال بره به پرسپولیس باید بگم واست متاسفم

بیشتر طرفدارای ژنرال و اس اس حاضرن بمیرن ولی امیرشونو تو تیم رقیب دیرینه نبینن

آواتار بردیا امینی
توسط   بردیا امینی   ۵۶۴۴ روز قبل
فکر نمیکنم بره ولی در هرصورت ما عاشق و حامی آقای قلعه نویی در استقلالیم نه تیم های دیگر  همونطورکه ایشون زمانی که در مس بود تمام تلاشش پیروزی این تیم حتی جلو استقلال بود.
آواتار نیلوفر رسولی
توسط   نیلوفر رسولی   ۵۶۴۴ روز قبل

حالا معلوم شد چرا همیشه هوادارای استقلال با هوادارای لنگ فرق دارن ...........

طرفدارای لنگ فقط به تیمشون فکر می کنن نه فرد خاصی ولی ما عادت کردیم همیشه روی یک فرد خاص کلید می کنیم.حتی آرزوی نابودی استقلال رو داریم تا ثابت کنیم بدون اون فرد خاص استقلال هیچی نیست حاظریم آقای واعظ شکست بخوره و استقلال رو با خودش نابود کنه و ما و قلعه نوئی بهش هاها بخندیم واقعاً باید از خودمون خجالت بکشیم.......

بابا هوادارای عزیز، آقای قلعه نوئی یک استقلالیه که آرزو داریم هر جا  هست موفق باشه مثل ناصر خان حجازی یا پرویز مظلومی و........

ما باید فقط به استقلال فکر کنیم و خواهان  موفقیت مربی و کادر فنی و تمامی بازیکنانی که در این تیم هستند باشیم..............

خدمت شما morteza-1234m هم باید عرض کنم اگه استقلال دو تا طرفدار مثل شما داشته باشه نیازی به دشمن نداره

آواتار مهدی کبیری
توسط   مهدی کبیری   ۵۶۴۳ روز قبل
شما آمار گرفتید که "بیشتر طرفدارای ژنرال و اس اس حاضرن بمیرن ولی امیرشونو تو تیم رقیب دیرینه نبینن"
در مورد قطب شدن اصفهان هم معلوم دیگه وقتی تاج روز قهرمانی با کلی خوشحالی مدال و جام و هر چی به تیم های قهرمان میدن و نمیدن را برداشته بود برده بود اهواز اصلا یادش رفته بود هنوز استقلال شانس داره باید واسه اونا هم مدال کنار بزارن و تو این مدت هم تا تونست ذوبی ها را ساپرت کرد(نمونش همون موندن ذوبی ها تو کویت برای به تعویق افتادن بازیشون و ...) دیگه اگر اصفهانی ها شاخ نشن باید برن ...
در هر صورت قهرمان شدن با وجود رقبای سرسخت بیشتر حال میده!
ما که قهرمانیم بی برو برگشت
آواتار مهدی کبیری
توسط   مهدی کبیری   ۵۶۴۳ روز قبل
این هم یک نمونش که همین الان خوندم:
عزیز محمدی درباره‌ی تدابیر و برنامه‌های سازمان لیگ برای مراسم قهرمانی جام حذفی نیز گفت:‌ مراسم قهرمانی ذوب‌آهن در پایان بازی انجام شده و جام قهرمانی به این تیم اهدا می‌شود البته با توجه به ایام فاطمیه و در گذشت آیت الله بهجت مراسمی‌تحت عنوان جشن قهرمانی نخواهیم داشت.
http://isna.ir/ISNA/ServiceView.aspx?SrvID=Sport&Lang=P
متوجه شدید "مراسم قهرمانی ذوب‌آهن در پایان بازی انجام شده و جام قهرمانی به این تیم اهدا می‌شود" یعنی هنوز فینال برگذار نشده ذوب آهن قهرمان کردن.
امیدوارم راه آهن قهرمان بشه تا هم تیمی که دوران نوجوانی توش بازی میکردم و مربی باشگامون خیلی بهم لطف داشتن قهرمان بشه و هم اینکه بالاخره یک باشگاهی که امکانات درست حسابی داره و مدیریت قوی داره به آسیا بره.حداقل راه آهن یک استادیوم درست حسابی داره!
این هم یک نمونه دیگه:
جام قهرمانی؛ نقره خالص با هنر اصفهانی
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8802301294
هه هه.
آخرش جام میاد تهران (شهر ری)
آواتار تارا احمدی
توسط   تارا احمدی   ۵۶۴۰ روز قبل
نوشته شده توسط: مهدی کبیری

شما آمار گرفتید که "بیشتر طرفدارای ژنرال و اس اس حاضرن بمیرن ولی امیرشونو تو تیم رقیب دیرینه نبینن"
در مورد قطب شدن اصفهان هم معلوم دیگه وقتی تاج روز قهرمانی با کلی خوشحالی مدال و جام و هر چی به تیم های قهرمان میدن و نمیدن را برداشته بود برده بود اهواز اصلا یادش رفته بود هنوز استقلال شانس داره باید واسه اونا هم مدال کنار بزارن و تو این مدت هم تا تونست ذوبی ها را ساپرت کرد(نمونش همون موندن ذوبی ها تو کویت برای به تعویق افتادن بازیشون و ...) دیگه اگر اصفهانی ها شاخ نشن باید برن ...
در هر صورت قهرمان شدن با وجود رقبای سرسخت بیشتر حال میده!
ما که قهرمانیم بی برو برگشت

اولا  اینکه شانس ذوب آهن بیشتر از استقلال بود واسه قهرمانی

ثانیا  آوردن مدالها به اصفهان ذوب آهن رو قهرمان کرد؟

ثالثا  خیلی ببخشیدا من خودم طرفدار اس اسم واسه من اینجوری جبهه نگیرین لطفا

رابعا  یه طرفدار با تعصب باید منطقی هم باشه. تعصب کورکورانه به فوتبال لطمه میزنه

آواتار تارا احمدی
نوشته شده توسط: مهدی کبیری

این هم یک نمونش که همین الان خوندم:
عزیز محمدی درباره‌ی تدابیر و برنامه‌های سازمان لیگ برای مراسم قهرمانی جام حذفی نیز گفت:‌ مراسم قهرمانی ذوب‌آهن در پایان بازی انجام شده و جام قهرمانی به این تیم اهدا می‌شود البته با توجه به ایام فاطمیه و در گذشت آیت الله بهجت مراسمی‌تحت عنوان جشن قهرمانی نخواهیم داشت.
http://isna.ir/ISNA/ServiceView.aspx?SrvID=Sport&Lang=P
متوجه شدید "مراسم قهرمانی ذوب‌آهن در پایان بازی انجام شده و جام قهرمانی به این تیم اهدا می‌شود" یعنی هنوز فینال برگذار نشده ذوب آهن قهرمان کردن.
امیدوارم راه آهن قهرمان بشه تا هم تیمی که دوران نوجوانی توش بازی میکردم و مربی باشگامون خیلی بهم لطف داشتن قهرمان بشه و هم اینکه بالاخره یک باشگاهی که امکانات درست حسابی داره و مدیریت قوی داره به آسیا بره.حداقل راه آهن یک استادیوم درست حسابی داره!
این هم یک نمونه دیگه:
جام قهرمانی؛ نقره خالص با هنر اصفهانی
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8802301294
هه هه.
آخرش جام میاد تهران (شهر ری)

لطفا به مدیریت آقای آذری توهین نکنین و بدونین که تیم ذوب آهن 18 تا تیم لیگ برتری در تمام رشته های ورزشی داره و تمامشون هم به نسبتا موفق هستن و این نشون میده که مدیریت واقعی چیه

چون مدیریت تمام این 18 تیم هم به عهده آقای آذری هستش

نمونش هم قهرمانی جام حذفی و نایب قهرمانی لیگ برتر فوتبال بزرگسالان و نایب قهرمانی بسکتبال بزرگسالان این باشگاهه

کاش هوادارا یه کم اطلاعاتشونو در مورد تیمای دیگه هم بالا میبردن و بعد اظهار نظر میکردن

در کل خوشحالم که 4 تیمی به آسیا رفتن که پتانسیل این بازی ها رو دارن

امیدوارم که پرسپولیس هم بتونه تا نیمه نهایی امسال پیش بره تا بتونه سال آینده یه سهمیه دیگه واسه ایران باشه و ایران 5 سهمیه ای بشه

چون اینجا دیگه پرسپولیسم نماینده ایرانه

در آخر باز هم امیدوارم هوادارا یه کم منطقی بشن و سطح فکریشونو ببرن بالا

آواتار بردیا امینی
توسط   بردیا امینی   ۵۶۴۰ روز قبل

با سلام به همه آبی دلان

اینجا محیطی دوستانه برای تبادل اطلاعات است و هرکس درچارچوب قوانین این سایت آزاادانه میتونه عقایدش رااعلام کنه و خواهشمند است علیه همدیگر موضع گیری نکنید.

آواتار تارا احمدی
نوشته شده توسط: بردیا امینی

با سلام به همه آبی دلان

اینجا محیطی دوستانه برای تبادل اطلاعات است و هرکس درچارچوب قوانین این سایت آزاادانه میتونه عقایدش رااعلام کنه و خواهشمند است علیه همدیگر موضع گیری نکنید.

خیلی ممنون از تذکرتون

من هم نظر خودمو گفتم و توی هیچ کدوم از پستهام اثری از توهین نیست

فکر میکنم به عنوان یک اصفهانی طرفدار اس اس بتونم توی این سایت فعالیت داشته باشم و نظرات خودمو بگم

البته اگه اجازه آزادی بیان داشته باشم

ولی انگار توی این سایت هر کسی که تهرانی نباشه علیه اون موضع گیری میکنن

آواتار رضا کلاگر
توسط   رضا کلاگر   ۵۶۴۰ روز قبل

سلام دوست عزیز Tara_BlUe HeArT 

از شما به خاطر عضویت در این سایت تشکر میکنم .

واز علاقه شما به اس اس وشهر خودتان  خوشهالم .

ولی به عنوان یک ابیدل همیشه باید یادت باشه که همیشه وهمه جا اس اس  حرف اول واخر را می زنه این را به شما دوست عزیز djsnowman  هم میگویم .

پس بهتر شما ها باهم دوست باشید وعاشق اس اس  ودیگر به خاطر چیزهای بی ازش در این تالار بحث نکنید . باتشکر .رضا

آواتار مهدی کبیری
توسط   مهدی کبیری   ۵۶۴۰ روز قبل
من به درخواست مدیرمحترم سایت بحث را ادامه نمیدم ولی شما بحث اصفهان و تیم شهرتون را پیش کشیدید .ظاهرا اصفهانیها عادت دارند تا یک کاری می کنند تو بوق کرنا بکنن.
ببینیم سپاهان با بهترین مربی لیگ چیکار میکنه این فصل.
در هر صورت کفایت مذاکرات.
بهتره در مورد وجه مشترکمون که طرفداری استقلال صحبت کنیم.
من اگر توهینی کردم معذرت میخوام.
آواتار مهدی کبیری
توسط   مهدی کبیری   ۵۶۴۰ روز قبل
از شما آقا 100 ممنونم حق با شماست فقط استقلال تهران عشق.
آواتار رضا کلاگر
توسط   رضا کلاگر   ۵۶۴۰ روز قبل

سلام دوست عزیز djsnowman

از شما تشکر میکنم وبه ابیدل بودن شما افتخار میکنم که به عشق اس اس به این بحث پایان دادید .

از دوست عزیز Tara_BlUe HeArT  نیز تقاظا دارم به عشق استقلال به این بحث پایان دهند .

از هر دو ابیدل عزیز تشکر میکنم.رضا

آواتار تارا احمدی

خیلی ممنون از این که این بحثو پایان دادین چون از توهین هایی که به شهرم شد ناراحت شدم

من هم از تمام کاربرا به خاطر این بحث بی نتیجه معذرت میخوام

مهم اینه که علاقه اول همه ما استقلاله و این که تیمهای مورد علاقه بعدی چی هستن مهم نیست چون هر کس نظر خودشو داره

ولی خواهشا به تیمهای شهرستانی توهین نکنی و به این هم توجه داشته باشین که اگه تیمای شهرای دیگه هم پیشرفت کنن به فوتبال مملکتمون کمک میشه

بازم تشکر و معذرت

آواتار امید غلامپور
توسط   امید غلامپور   ۵۶۳۹ روز قبل

باز هم با سیزدهمی و نهمی و دست به دامن امیرخان میشیم

آقای واعظ تو هم فکر نکن که همیشه هستی

هفته ششم لیگ قبل فتح اله زاده برکنار شد انشا الله هفته چهارم لیگ نهم تو میری  

آواتار مهدی کبیری
توسط   مهدی کبیری   ۵۶۳۹ روز قبل
اخه این دفعه مشکل اینه که دیگه قلعه نوعی مربی سپاهان و نمیشه به همین راحتی بر گردودندش.
آواتار هومن کیانی
توسط   هومن کیانی   ۵۶۳۹ روز قبل

انشاالله که موفق باشه .

ولی خیلی ناراحت شدم که رفت . خیلی نامرده .

به امید قهرمانی استقلال در لیگ بعد و موفقیت سپاهان

آواتار بردیا امینی
توسط   بردیا امینی   ۵۶۳۹ روز قبل

چرانامرده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

این لقب خیلی بی انصافیه

سرمربی که تیمو قهرمان کرده رو بیرونش کردن.

آواتار مهدی کبیری
توسط   مهدی کبیری   ۵۶۳۹ روز قبل
به امید موفقیت سپاهان چرا؟
اولا رقیب ماست تو لیگ و ثانیا اگر بد کار کنه میندازنش بیرون بر می گرده استقلال.
آواتار رضا کلاگر
توسط   رضا کلاگر   ۵۶۳۸ روز قبل

homi 2  شما یک معذرت خواهی به امیرخان وتمامی ابی دوستان بدکارید .

واقعا از شما یک ابیدل بعید بود من به عنوان یک دوست وبرادر کوچکتر شما از شما تقا ضا دارم هم تایپ خود را اصلا کنید وهم دل تمامی ابی دوستان را شاد کنید وعشق خود را به اس اس به همه ثابت کنید .باتشکر از شما .رضا

آواتار علی برهان
توسط   علی برهان   ۵۶۳۸ روز قبل

با سلام به همه دوستان آبی دل

به عنوان یک هوادار که نسبتا سرد وگرم بیشتری چشیده لازم دیدم راجع به رفتن اجباری امیر اولا از استقلال و سپس به سپاهان چند نکته ای عرض کنم:

به طور کلی اکثر اهالی فدراسیون فوتبال تمایل قرمز دارند و بالاخص عزیز محمدی (یار غار حاجی مایلی) شدیدا ضد استقلال و ضد امیر است و تاج نیز ضد هر تیم غیر اصفهانی است وبرآیند تمایلات مدیران ورزشی سیما نیز متاسفانه قرمز میباشد و به همین دلایل هر زمان این حس قوی شود که استقلال یا یک استقلالی( مثل امیر ) در جاده پیشرفت گام بر میدارد سیاست های ضد اس اس عناصر نامبرده به اوج فعالیت می رسند. یعنی در پایان فصل نقل و انتقالات لیگ هشتم که متعاقب بازگشت امیر به استقلال و کسب جام حذفی با آن لشگر شکست خورده ی بسته شده توسط حجازی که هم او و هم فیروز کریمی را به گریه انداختنده بودند با گرفتن چند یار مؤثر توسط امیر و فتح الله زاده احساس خطر کرده و با شروع خوب و محکم لیگ 9 از بازی دوم و از سناریوی داوری ها شروع کردند و با برنامه قبلی با هدایت تیم به سمت انتهای جدول و در حالیکه تیم زیبا و روان بازی میکرد و امیر هم بر خلاف نتایج محکم قول قهرمانی میداد(چون قدر زر زرگر شناسد)و اقایان نیک میدانستند امیر بی دلیل قول نمی دهد و همکاری سرمربی ومدیرعاملی که هردو شدیدا به خواست سکوها احترام می گذاشتند و هردو محبوب اکثر هواداران بودند اگر به قهرمانی منتهی شود که میشد دیگر حداقل تا چند سال در ایران هیچ کس و هیچ تیمی جلودار مثلث استقلال-امیر-فتح الله زاده نخواهد بود لذا با حذف اولین ضلع یعنی حاجی به بهانه ی حضور در رده 17 و وارد کردن شوک شروع به تخریب مثلث کردند و با  انتصاب مدیری غیر فوتبالی وآب زیر کاه وعشق مربی خارجی(لازم به ذکر است که هیچ هوادار آبی پیدا نمی کنیم که مخالف حضور یک مربی سطح اول دنیا در استقلال باشد البته با حفظ و بالا بردن توانایی های فنی سرمایه هایی مثل امیر در پست هایی مطابق شان انها) مقدمات دلسرد کردن امیر پایه ریزی شد اما حذف مربی که تیمش 5تا و 6تا به حریفان گل میزند کار غیر ممکنی است پس مکررا به داوران متوسل شدند اما تیم آنقدر تیم شده بود که در اکثر مسابقات سوزاندن پنالتی ها هم کارساز نبود تازه هر داوری هم زیر بار این ننگ نمیرفت لذا شروع کردند به حاشیه سازی ترکیبی و از تعطیلی های نابهنگام لیگ گرفته تا دعوت فقط 2 بازیکن از تیم صدرنشین به تیم ملی (آن هم 2 بازیکن کلیدی)با کمک دایی که او هم تاب تحمل محبوبیت امیر را نداشت و سوء استفاده از آن قانون کذایی!! و سوء داوری و کل کل رییس سازمان لیگ با امیر و درانداختن دایی با امیر  و سناریوی دربی برگشت با دستان توانای علیزاده!!( که در جام اسیا هم کم به تیم و امیر ضربه نزد!!) و اوانتاج دادن پنالتی در قزوین!! توسط جهانبازی و دفاع غیرمنطقی عنایت از این تصمیم غیر قانونی(طبق نص صریح قوانین داوری فیفا تنها در موارد استثنایی که داور تصمیم غیر قانونی تاثیر گذار در نتیجه بازی گرفته باشد مثلا ضربه سر منجر به گل از ارسال کرنر را آفساید اعلام کند یا همین مورد یعنی خطای پنالتی در 18 قدم را آوانتاج بدهد نتیجه بازی 3 بر صفر به سود تیم متضرر بر می گردد و داور خطاکار محروم باید گردد که اگر جناب واعظ به جای نقشه کشیدن جهت زیراب زدن امیر همین یک مورد را به انجام می رساندند تیم و کادر فنی و هواداران آن همه خون جگر نمی خوردند و خیلی زودتر به قهرمانی میرسیدند! که طبعا مخالف خواسته ایشان بود) و پرده های آخر که توهین های فجیع مایلی به امیر و هواداران که  واعظ تنها یک اعتراض خفیف به بخش مربوط به هواداران کرد! که چند روز بعد با راه ندادن آنها به تمرین و لمپن=لات و رذل خواندن آنان منجمله میلیونها دانش آموز و دانشجو و کارمند و کاسب و کارگر و دکتر و مهندس با شخصیت، نیات واقعی خود را بر ملا ساخت و آن مختصر را نیز پس گرفت! و با اجرای سناریوی بعدی اش توسط زرینچه و نوازی مبنی بر تبانی استقلال!!!!!! و در نهایت درخواست بخشش آنها(که کارشان کثیفتر از دشمنان رودر رو بود) و در نهایت هم نشینی با کوثری(دشمن قسم خورده امیر که حتی پس از تبریک عباس انصاریفرد مبنی بر قهرمانی استقلال در برنامه اش نیز تبریک نگفت!!) و بیان جمله معروفش ارز آوری امیر به مملکت دیگر شمشیر را از رو بست و علاوه بر تلخ کردن قهرمانی که امیر مظلوم و بازیکنان غیور با چنگ و دندان برای ما کسب کردند موجبات رفتن مظلومانه وی را رقم زد.به نظر من مسبب اکثر حواشی ذکر شده واعظ و با نیت ناکامی استقلال لیگ هشتم بوده و فرصت دادن به چنین موجود خطرناکی منجر به سرافکندگی مادام العمر ما پیش لنگی ها خواهد شد و انها از دیکتاتوری واعظ نهایت لذت را دارند می برند ،پس بیایید نگذاریم این امکان برایشان مهیا شود.دکترا.ب.

آواتار مهدی کبیری
توسط   مهدی کبیری   ۵۶۳۸ روز قبل
بیخیال بابا !
شما یک مقدار که چه عرض کنم خیلی دیگه بدبینید.دیگه اون جوری هم که شما میگی نیست فقط کم مونده خدا را هم ضد استقلال بکنید.
آواتار احمد قدس
توسط   احمد قدس   ۵۵۷۷ روز قبل
من اگه جای امیر قلعه نویی بودم  حاظر بودم بمیرم ولی به سپاهان نرم