یه سوال مهم خواهشا حتما ببینید تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » یه سوال مهم خواهشا حتما ببینید محمدحسن ملکی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 یه سوال مهم خواهشا حتما ببینید توسط محمدحسن ملکی ۳۹۱۶ روز قبل سلام از دوستان استقلالی یه سوال داشتم_کسی هست که توی سایت esteghlali.comعضو باشه؟_آخه من اونجا عضو بودم همون روز اولی که تایید شدم چندتا نظر دادم بعد از یک ساعت که دوباره خواستم وارد سایت بشم ونظر بدم همش میرفت تو حساب کاربری و وارد سایت نمیشد اگه کسی راهنماییم کنه واقعا ممنون میشم امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۳۹۱۶ روز قبل با سلام من عضو اون سایت نیستم ولی حدس میزنم سایتش مدیر داشته باشه و مثل اینجا نباشه که شما بخوای پستهای یک خطی و یا با محتوای کم بزاری. به اینجور پستهای تک خطی که دارای محتوای کمتری نسبت به پستهای چند خطی و پر محتواست در اصطلاح اسپم (spam) گفته میشن. من حدس میزنم دلیلش این باشه میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۹۱۶ روز قبل من عضو هستم ولی چندماهه که اصلا سر نمیزنم! اونموقع م که میرفتم، فقط مطالبشو میخوندم و هیچ پستی نمیذاشتم!!! مطالبشم که از سایت خودمون برداشته بودن! پس لزومی نداشت که برم! ولی امیرحسین درست میگه!؟ اونجا مدیر داره و بر همه چیز نظارت میکنه!!! ولی دلیل مشکل شما رو نمیدونم!؟ محمدحسن ملکی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمدحسن ملکی ۳۹۱۶ روز قبل مرسی از شما داداشای استقلالی دمتون گرم رضا صداقتی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۴:۱۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا صداقتی ۳۹۱۵ روز قبل سلام دوستان منم میخاستم ثبت نام کنم ولی نمیشه میدونید چرا؟؟؟ پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا