علی سامره بازیکن سابق تیم ملی و استقلال، حدود یک ماهه پیش از تیم مس رفسنجان از دنیای فوتبال خداحافظی کرده است.
این بازیکن فوتبالش را درسال 72 بطور رسمی از تیم شهرداری رفسنجان که الان به مس رفسنجان تغییر نام داده ، شروع کرد.
او اولین بازیکنی ایرانی بود که به لیگ ایتالیا راه پیدا کرد و به تیم پروجا رفت که فقط 22 سال داشت و بگفته خودش، ایکاش در 25 سالگی که از تجربه بیشتری بهره مند بودم به لیگ ایتالیا میرفتم. البته فقط 3 سال در لیگ ایران بازی کرده بود که به لیگ ایتالیا رفت.
بعداز پروجا به تیم الشعب امارات رفت و رکوردهای بسیار خوبی بجا گذاشت بطوریکه هیچ بازیکن خارجی در امارات نیست که در 84 بازی 63 گل برای یک تیم اماراتی زده باشد.البته در 3/5 سال و در دربی های میان الشعب و شارجه 8 گل بثمر رسانده بود که عدنان طالیانی، بهترین بازیکن امارات، در تمام ادوار فقط 9 گل زده بود واین امر موجب محبوبیت نزد هواداران این تیم گشت.
ولی متاسفانه در رده ملی هیچ گاه به آنچه که شایسته اش بود راه پیدا نکرد و این شاید بدلیل همدوره شدن با علی دایی بود.
این بازیکن دوست داشتنی، در مرورد حضورش در استقلال کبیر گفته: صد در صد من بهترین دورانم را با استقلال پشت سر گذاشتم. با اینکه بازیکنان بزرگی در تیم بودند و رابطه خوبی هم با تماشاگران داشتم، سختی های زیادی هم متحمل شدم!
با منصور خان پورحیدری که هم در فجر و هم در استقلال ، افتخار شاگردی ایشان را داشتم. بسیار راحت کار میکردم.
قشنگترین گلی که زده از دید خودش، گل دوم م به پرسپولیس و گل آکروباتیکی که به آرمناک پطروسیان که آنزمان دروازه بان سپاهان بود (یه قیچی برگردون زیبا بود که انگار همین دیروز زد)
بهترین مدافع رو مهدی هاشمی نسب میدونه.
بهترین دروازه بان رو احمدرضا عابدزاده میدونه که نتونست بهش گل بزنه.
این بازیکن، بارها تعصب شو به استقلال کبیر نشون داد،! و چندبار پیشنهاد بسیار خوبی از طرف رقیب دریافت کرد، ولی عنوان کرد بخاطر عشقی که به استقلال درام، هیچ وقت به تیم رقیب نخواهم رفت... و این برای شخص من بسیار قابل ستایشه...
این بازیکن محبوب و با تعصب استقلالی درحال حاضر در حال گذراندن دوره مربیگری B میباشد.
و در پایان هم عنوان کرده که با این شرایطی که برای فوتبالیستها در سالهای اخیر بوجود آمده و دیدگاههی منفی بیشتر شده، اصلا دلتنگ نمبشم!!!؟
وخود من بعنوان یکی از طرفدارای پروپاقرص علی سامره عزیز، از خداوند منان برای ایشان آرزوی خوشبختی و سعادت همراه با موفقیت را دارم......