پیامهای خصوصی بی مورد

آواتار ساحره عصار
پیامهای خصوصی بی مورد
توسط   ساحره عصار   ۳۹۲۰ روز قبل
سلام دوستان هیچ وفت دوست نداشتم یه همچین تاپیکی بذارم ولی از دوستان خواهش میکنم از دادن پیامهای خصوصی بی مورد پرهیز کنید ما اینجا جمع شدیم برای چیز دیگه ای!!!!!!!من باز هم عذر خواهی میکنم بابت این تاپیک چاره دیگه ای نداشتم.....از همه ممنونم
آواتار سید محسن رئیس السادات
توسط   سید محسن رئیس السادات   ۳۹۲۰ روز قبل

کاملا با شما دوست آبی موافقم .متاسفانه بعضی از کاربران ،سایت را با جاهای دیگه اشتباه گرفته اند و تا میبینن یه کاربر خانم هست برایش پیام خصوصی بی ربط میدن .دوست خوب آبی اگه کسی بخاد دنبال اینکارا باشه نمیاد توی سایت اس اس ،میره جای دیگه ./همانطور که دوست خوب آبی  5858 اشاره کرد  ما برای یک هدف در این سایت هستیم وان حمایت از اس اس ه  .

خاهشا  حرکات بچه گونه را کنار بگذارید و فقط به حمایت از اس اس بپردازید .به امید همدلی همه آبی دلان

آواتار علیرضا جوادیان
توسط   علیرضا جوادیان   ۳۹۲۰ روز قبل
سلام به همه دوستان من جدیدا زیاد تو سایت نمیام شاید هم کشش آن برایم کم شده چون جو را سالم ودوستانه نمیبینم در تاپیکی با عنوان کمای ادب به آن اشاره کردم ولی نتیجه ای حاصل نشد به نظرم ما در این سایت قبل از اینکه در مورد مسائل فوتبالی صحبت کنیم باید اول خودشناسی داشته باشیم تا هم به شخصیت خود ودیگران احترام بگذاریم من امیدوارم سن عقلی همه ما برابر با شناسنامه مان گردد
آواتار zahra*ss*7777 4444*777
توسط   zahra*ss*7777 4444*777   ۳۹۲۰ روز قبل

چرا عذر خواهی میکنی اتفاقا یه تاپیک خیلی خوبو گذاشتی...کلا واسه کسایی که این سایتو با بعضی  از سایتای دیگه اشتباه گرفتن متاسفم....از همه ی دوستان عذر خواهی میکنم واقعا ببخشید ولی بعضی از کاربرا دارن فضای سایتو با پیام هایی که واسه خانوما می فرستن مسموم میکنن...واسه اون دسته از کاربرا واااااااقعا متاسفم...

آواتار میثم محمدی قراسویی
توسط   میثم محمدی قراسویی   ۳۹۱۸ روز قبل

واقعا خجالت آوره که یه سری ها با پیامهای خصوصی که هیچ سنخیتی با سایت و موضوعات سایت نداره، برای دیگر کاربران خصوصا خانمهای سایت ایجاد مزاحمت میکنند!!! بطوریکه باعث دل سردی این عزیزان از سایت وفعالیت هاشون میشه.... امیدوارم که هم جو سایت بگونه ای بشه که همه دوستان مثل آقای جوادیان، ساحره خانم، مرضیه خانمی که مطمئنا مطالب سایت رو دنبال میکنه ولی هنوز حاضر نشده به سایت برگرده! و همه آقایان و خانمهای سایت و عزیزانی که از هر لحاظ مورد احترام ما هسستن، بتونن با تملق خاطر در سایت حاضر بشن و به اظهار نظر درمورد تیم محبوبشون بپردازن.... ان شاء الله....