به نظر دوستان کی مربی تیم قهرمان ایران بشه؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » به نظر دوستان کی مربی تیم قهرمان ایران بشه؟ REZA VALIZADE جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۱۳:۲۲ تعداد پاسخ ها 0 به نظر دوستان کی مربی تیم قهرمان ایران بشه؟ توسط REZA VALIZADE ۵۶۵۴ روز قبل به نظر من مربی ایرانی یا مجید جلالی یا مظلومی مانا کاشانی نژاد جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۱:۴۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط مانا کاشانی نژاد ۵۶۵۴ روز قبل آقای قلعه نوعی اگه از کسی در ایران بالاتر نبود پایینتر هم نبود.اگه قرار بربهتر شدن استقلال باشه به نظر من بهتر یک مربی خوب خارجی باشه مجید حسینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۱۶:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید حسینی ۵۶۵۳ روز قبل سلام به همه آبی ها به نظر من کسی باید باشه در حد و اندازه های استقلال باشه و به پیشرفت تیم کمک کنه سرفراز ایران حسین رجبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۸۷ ۰۸:۴۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین رجبی ۵۶۵۳ روز قبل یک مربی فوتبال به دانشی نیاز دارد که در کشور ما وجود ندارد. شما ببینید وقتی که یک مربی داخلی ابتکاری می زد تا چندین هفته موفق است و کسی جلودار او نیست. همه از او به عنوان نابغه یاد می کنند و محبوب طرفدان می شود. اما پس از چند هفته دیگر مربیان با روش سعی و خطا در می یابند که چگونه با آن ابتکار مقابله کنند. از آن پس همه مربی ها با همان روش وارد میدان می شوند و دوره ناکامی مربی شروع می شود و مربی مبتکر تا چند فصل همچنان یک مربی ناکام می ماند. زیراچند سال طول می کشد تا احتمالا شاهد ابتکار دیگری از همان مربی باشیم. من فقط با یک مربی درجه اول خارجی موافقم. در غیر اینصورت با امیرخان یا بدون ایشان سرنوشت پرسپولیس امسال را خواهیم داشت. رضا کلاگر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۸۷ ۲۱:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا کلاگر ۵۶۵۲ روز قبل hrajabi اشتیانی این سایت که مورد تایید باشگاه نیست .چرا نمیری سایت اصلی استقلال وبا اشتیانی درد و دل کنی .جان هرکی که میپرستی برو سایت اصلی واین ابیدلهای طرفتارهای امیر را رها کن.باتشکر ازشما hrajabi اشتیانی . به نمایندگی از طرف طرفتاران امیر.رضا محمد عسگری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اسفند ۱۳۸۷ ۱۸:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد عسگری ۵۶۵۲ روز قبل حالا که امیر قلعه نویی رو به این راحتی کنار گذاشتیم نباید مربی بیاریم که در این باشگاه بزرگ تجربه کسب کنه ، مربی خارجی هم اگه خوب باشه به ایران نمیاد مگه سرش درد میکنه با این امکانات بیاد ایران.امیدوارم حالا که امیرخان رفت اگه ایرانی هست حداقل مظلومی باشه . Alen Nikoueian جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۴ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۲۱:۴۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط Alen Nikoueian ۵۶۴۹ روز قبل آقا اصلا قلعه نویی آدم بد.تا زمانی که داره نتیجه میگیره چرا باید بذاریمش کنار.هفته پیش توز واسه منچستر گل زد رفت به طرف مدیران باشگاه که بهشون اعتراض کنه.آخر بازی به فرگوسن گفتن نظرت چیه؟گفت تا زمانی که گل میزنه هیچ مشکلی باهاش ندارم .یعنی یه تیم مگه چی میخواد؟تا وقتی نتیجه میگیره چرا باید بهش دست زد؟ اینو برای اونایی گفتم که ادعا میکنن حرفه این. سید حامد حقیقت جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۱ فروردین ۱۳۸۸ ۲۰:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید حامد حقیقت ۵۶۴۵ روز قبل سلام بر آسمان آبی.به نظر من اگه قراره مربی ایرانی بیاریم فقط امیر جلالی ( امیر کامپیوتر ) میتونه استقلال رو مانند فولاد متحول کنه. ولی بازم هر کسی که مربی استقلال بشه ما بازم مثل همیشه ازش حمایت میکنیم . پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا