روکم کنی با شعار تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » روکم کنی با شعار $$501 ss501 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 روکم کنی با شعار توسط $$501 ss501 ۳۹۲۵ روز قبل سلام این تایپک رو زدم تا هرچی شعار الیه لنگی دارید اینجا بنویسید .. اخه من خودم هرسال که برمیگردم شهر مون با همه ی اجدادم کری باید بخونم دیگه شاید اینجا یه کم بیشتر یاد بگیریم. ..... خوب اولیش خودم میگم ... پرسپولیسی بودن جرم نیست بیماریست پس بیایید با ان ها مهربان باشیم. سید محسن رئیس السادات جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید محسن رئیس السادات ۳۹۲۴ روز قبل از طرف تمام اعضای سایت آبی دلان اس اسی به شما خوش امد می گویم.دوست خوب آبی دل عزیز شما لطف کن در تاپیک خودتان را معرفی کنید خودت رو معرفی کن تا بیشتر با هم آشنا بشویم .یه خاهش هم ازت داشتم اگه میتونی یه عکس از بازیکنان و تیم استقلال کبیر برای پرفایل ات انتخاب کن .ممنون دوست آبی دل این هم برای خوش امدگویی : سروز هر چی لنگی ه امیر قلعه نویی اس اس ببین چه کرده لنگو سوراخش کرده لنگی شالکه 04 ما که رفتیم آسیا ............لنگیها دوست خوبم تاپیک شعار علیه لنگی ها هست . zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۹۲۴ روز قبل سلام این تایپک رو زدم تا هرچی شعار الیه لنگی دارید اینجا بنویسید .. اخه من خودم هرسال که برمیگردم شهر مون با همه ی اجدادم کری باید بخونم دیگه شاید اینجا یه کم بیشتر یاد بگیریم. ..... خوب اولیش خودم میگم ... پرسپولیسی بودن جرم نیست بیماریست پس بیایید با ان ها مهربان باشیم. سلام دوست عزیز آبی خوش اومدید....بهترین شعار واسه لنگیا یادآوری کردن اسم قاتل و کابوس شبانشونه یعنی: کــــــــــــــاپـــــــــــــیتان فـــــــــــــــرهـــــــــــــاد $$501 ss501 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط $$501 ss501 ۳۹۲۴ روز قبل خوب دوست عریز مشخصات من کاملا مشخصه ..من یه دختر ابی با چشمان ابی امسال دیپلم میگیرم عاشق فرهاد مجیدی و ارش برهانی و از همه مهم تر خسرو حیدری هستم کردم با داداش فرهاد مجیدی هم صحبت شدم علاوه بر اون با طالبلو و عنایتی هم صحبت کردم دیگه هدچی دوست داری بپرس ... اره این تایپک شعار علیه لنگیاس $$501 ss501 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط $$501 ss501 ۳۹۲۴ روز قبل نوشته شده توسط: zahra*ss*7777 4444*777 [quote=$$501]سلام این تایپک رو زدم تا هرچی شعار الیه لنگی دارید اینجا بنویسید .. اخه من خودم هرسال که برمیگردم شهر مون با همه ی اجدادم کری باید بخونم دیگه شاید اینجا یه کم بیشتر یاد بگیریم. ..... خوب اولیش خودم میگم ... پرسپولیسی بودن جرم نیست بیماریست پس بیایید با ان ها مهربان باشیم. سلام دوست عزیز آبی خوش اومدید....بهترین شعار واسه لنگیا یادآوری کردن اسم قاتل و کابوس شبانشونه یعنی: کــــــــــــــاپـــــــــــــیتان فـــــــــــــــرهـــــــــــــاد دیونه ی مجیدی $$501 ss501 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط $$501 ss501 ۳۹۲۴ روز قبل نوشته شده توسط: سید محسن رئیس السادات از طرف تمام اعضای سایت آبی دلان اس اسی به شما خوش امد می گویم.دوست خوب آبی دل عزیز شما لطف کن در تاپیک خودتان را معرفی کنید خودت رو معرفی کن تا بیشتر با هم آشنا بشویم .یه خاهش هم ازت داشتم اگه میتونی یه عکس از بازیکنان و تیم استقلال کبیر برای پرفایل ات انتخاب کن .ممنون دوست آبی دل این هم برای خوش امدگویی : سروز هر چی لنگی ه امیر قلعه نویی اس اس ببین چه کرده لنگو سوراخش کرده لنگی شالکه 04 ما که رفتیم آسیا ............لنگیها دوست خوبم تاپیک شعار علیه لنگی ها هست . چشم سعی خودمو میکنم $$501 ss501 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط $$501 ss501 ۳۹۲۴ روز قبل اشعار یک پرسپولیسی ! هیشکی نمیتونه مثه ما گل بخوره احسانه رئیس السادات جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۲۱:۱۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط احسانه رئیس السادات ۳۹۲۳ روز قبل لنگی ه دوبله سوبله چوبله 1 2 3 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 میثم سلیمی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۳:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم سلیمی ۳۹۲۲ روز قبل سلام به بچه ها منچستر انگلیس ...........تو............ پرسپولیس قسم به هرچی مرده پرسپولیسی نامرده لنگی میاد استادیوم.............. ننش میخنده. یه جام زرد تو اسیا حسرت پرسپولیسیها ابی ابی ابی قرمز مسترابی. و خیلی چیزهای دیگه هست ولی اینجا جاش نیست. $$501 ss501 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط $$501 ss501 ۳۹۲۲ روز قبل نوشته شده توسط: میثم سلیمی سلام به بچه ها منچستر انگلیس ...........تو............ پرسپولیس قسم به هرچی مرده پرسپولیسی نامرده لنگی میاد استادیوم.............. ننش میخنده. یه جام زرد تو اسیا حسرت پرسپولیسیها ابی ابی ابی قرمز مسترابی. و خیلی چیزهای دیگه هست ولی اینجا جاش نیست. واقعا عالی بود پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا