هواداران حنیف عمران زاده تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » هواداران حنیف عمران زاده محمدحسن ملکی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 هواداران حنیف عمران زاده توسط محمدحسن ملکی ۳۹۲۵ روز قبل به نظر من محبوب ترین بازیکن وبا غیرت ترین بازیکن حال حاضر حنیف هستش البته آرش هم هست میرودود سیدمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۲۰:۴۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط میرودود سیدمحمدی ۳۹۲۵ روز قبل حنیف عالیه.خداحفظش کنه.سیدودود ازمشکین fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۹۲۵ روز قبل منم خیلی دوسش دارم!!به دودلیل!یکیش به خاطر غیرتشه,یکیشم به خاطر مازندرانی بودنشه!!! سید محسن رئیس السادات جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید محسن رئیس السادات ۳۹۲۴ روز قبل بازیکنان اس اس اونایی که قدیمی هستن مثل آرش . امیرحسین وحنیف و خسرو و هاشم سید مهدی .همشون با غیرت هستن که چند ین ساله در استقلالن. سیاوس و نیک بخت هم اس اسی هستن و باغیرت ولی سن به سرشون امده و یه کم ضعیف شدن . ار قاضی و اولادی و نوری توقعی نیست چون تازه اومدن ومهمان هستن . جونها هم که به تیم اضافه شدن باید بهشون زمان داد . پس اصل تیم همشون با تعصب هستن . حسین امیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین امیری ۳۹۲۴ روز قبل آدم اگه معنی استقلال رو درک کنه اون وقت معنی زندگی رو درک میکنه.استقلال یعنی عشق یعنی زندگی یعنی آرامش هرکی اومده استقلال تازه فهمیده که باشگاه و تیم یعنی چی.حتی لنگی ها zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۹۲۴ روز قبل حنیف خیلی بازیکن خوبیه و البته محبوب هم هست و منم به عنوان یه استقلالی این بچه غول استقلالی رو دوست دارم اما محبوب ترین بازیکن خداییش سید مهدی با معرفته...دم هر چی استقلالیه گرم همشون عااااااااالین و البته با معرفت خصوصا سید و حنیفو آرش.... $$501 ss501 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط $$501 ss501 ۳۹۲۴ روز قبل حنیف عالیه اما حیدری و برهانی یه چیز دیگه هستن افسانه طرقیان جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ دی ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط افسانه طرقیان ۳۹۲۳ روز قبل با همتون موافقم ولی من همه ی کسایی که واسه استقلال عرق میریزن و دوست دارم احسانه رئیس السادات جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۲۱:۱۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط احسانه رئیس السادات ۳۹۲۳ روز قبل عاشق کری خونی های حنیف هستم .بازیکن اس اس باید اینطور باشه . همشون رو دوست دارم و لی حنیف رو بابت این کاراش یه کوچولو بیشتر دوستش دارم . عشق است بچه غول .لنگی ها از بچه غول اس اسی وحشت دارن . فرشته علی نسب جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۵ اسفند ۱۳۹۱ ۲۱:۴۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط فرشته علی نسب ۳۹۲۲ روز قبل bache ghole ma yechi dg ast kheili dosesh daram..ashege sheitoniasham zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۹۲۲ روز قبل نوشته شده توسط: احسانه رئیس السادات عاشق کری خونی های حنیف هستم .بازیکن اس اس باید اینطور باشه . همشون رو دوست دارم و لی حنیف رو بابت این کاراش یه کوچولو بیشتر دوستش دارم . عشق است بچه غول .لنگی ها از بچه غول اس اسی وحشت دارن . لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۹۰۰ روز قبل نوشته شده توسط: احسانه رئیس السادات عاشق کری خونی های حنیف هستم .بازیکن اس اس باید اینطور باشه . همشون رو دوست دارم و لی حنیف رو بابت این کاراش یه کوچولو بیشتر دوستش دارم . عشق است بچه غول .لنگی ها از بچه غول اس اسی وحشت دارن . ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۳۸۹۹ روز قبل همیشه اسمش که میاد یا میبینمش تو تی وی یاد روزی میفتم که برای دیدن بچه ها رفته بودم فرودگاه ساعت حدود 3 صبح بود همه بچه ها خواب آلود بودن ولی حنیف از میله های اتوبوس که داشت میاوردشون داخل رمپ پرواز آویزون شده بود و تاب میخورد روحیه و شیطونیش مثال زدنیه اخیرا هم که تبدیل به یه گل زن خوبی شده ......در کل یکی از بهترینهاست zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۸۹۹ روز قبل نوشته شده توسط: ساحره عصار همیشه اسمش که میاد یا میبینمش تو تی وی یاد روزی میفتم که برای دیدن بچه ها رفته بودم فرودگاه ساعت حدود 3 صبح بود همه بچه ها خواب آلود بودن ولی حنیف از میله های اتوبوس که داشت میاوردشون داخل رمپ پرواز آویزون شده بود و تاب میخورد روحیه و شیطونیش مثال زدنیه اخیرا هم که تبدیل به یه گل زن خوبی شده ......در کل یکی از بهترینهاست موافقم.... کاووس رشیدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط کاووس رشیدی ۳۸۹۷ روز قبل من عاشق حنیف هستم!خدایی دمش گرم خیلی با غیرت! امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۳۸۹۶ روز قبل امروز صورتش 8 تا بخیه خورد به خاطر استقلال.کلا یکی از متعصب ترین هاست shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۸۹۶ روز قبل نوشته شده توسط: کاووس رشیدی من عاشق حنیف هستم!خدایی دمش گرم خیلی با غیرت! لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۸۹۵ روز قبل زنده باد بچه غول استقلالی555555555555555 میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۸۹۵ روز قبل حنیف عمران زاده بعد از بازی با نفت تهران.... اون طرفدارایی که میگن بی غیرت خواهش دارم خودشون برن تو زمین تا متوجه فشلر زیاد رو بازیکنهامون بشن... حنیف جون غصه نخور طرفدارای واقعی استقلال همیشه تو و بقیه بازیکنها رو دوست دارن... zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۸۹۵ روز قبل نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی حنیف عمران زاده بعد از بازی با نفت تهران.... اون طرفدارایی که میگن بی غیرت خواهش دارم خودشون برن تو زمین تا متوجه فشلر زیاد رو بازیکنهامون بشن... حنیف جون غصه نخور طرفدارای واقعی استقلال همیشه تو و بقیه بازیکنها رو دوست دارن... fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۸۹۵ روز قبل نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی حنیف عمران زاده بعد از بازی با نفت تهران.... اون طرفدارایی که میگن بی غیرت خواهش دارم خودشون برن تو زمین تا متوجه فشلر زیاد رو بازیکنهامون بشن... حنیف جون غصه نخور طرفدارای واقعی استقلال همیشه تو و بقیه بازیکنها رو دوست دارن...الهی من بمیرم.چرا اینجوری شد؟آخی.خداییش حیفه به این بازیکناگفت بی غیرت.بی غیرت اونیه که یه پاس سالم هم نمیتونه توزمین بده وهمسن بابابزرگ منه...امسال باغیرتا غیرتشونو نشون دادن.اون ازامیرحسین که بادماغ شکسته بازی کرد,اون ازسید و آندو که بادست شکسته بازی کردن,اون ازخسروکه بااینکه همیشه مصدومه ولی بازم خوب بازی میکنه واینم ازحنیف با این وضعیت... لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۸۹۴ روز قبل تو با غیرتی حنیف جان اینو همه طرفدارای استقلال میدونن....انشاله زودتر خوب بشی حیف که این هفته نمیتونی بازی کنی میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۸۹۴ روز قبل پیرو فرمایشات ساحره خانم که گفته بود حنیف شخصیت شوخ و بازیگوشی داره!!! الان بنظر شما حنیف داره چکار میکنه؟! لبته درسته عکس قدیمیه، ولی برای بیرون اومدن از حال وهوای ناخوشایندی که فعلا بر هوادارا حاکمه، گفتم شاید بد نباشه این عکس و بذارم تو تالار...!!! اگر کسی رو ناراحت کردم، پیشاپیش عذر میخوام...!!! ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۳۸۹۴ روز قبل میثم خان کاش صحنه بعدش میذاشتی که فرهاد لجش گرفت و زدتش(به شوخی).....میخواشته ببینه بوی عطر کیه !!!!!!!!!!!!!!!!!!! میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۸۹۴ روز قبل نوشته شده توسط: ساحره عصار میثم خان کاش صحنه بعدش میذاشتی که فرهاد لجش گرفت و زدتش(به شوخی).....میخواشته ببینه بوی عطر کیه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!اون صحنه شو نداشتم. معذرت میخوام. ولی هردفعه به این عکس نگاه میکنم، ازاین کار حنیف خنده م میگیره والبته یاد یه موضوعی میافتم که برمیگرده به دوران راهنمایی م ..!!! که خارج از تعریفه!!!؟؟ لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۸۹۴ روز قبل آخی عزیزم خیلی شیطونه حنیف !!! خداییش لقب با غیرت برازندشه بچه غول استقلالی ممنون از عکساتون حال آدم بهتر میشه بخدا سید محسن رئیس السادات جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید محسن رئیس السادات ۳۸۹۱ روز قبل به نظر من محبوب ترین بازیکن وبا غیرت ترین بازیکن حال حاضر حنیف هستش البته آرش هم هست حنیف که لنگیا رو بدجور رنگی کرده .مخصوصا بد جورقهوه ای شدن لنگیا سید محسن رئیس السادات جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید محسن رئیس السادات ۳۸۹۱ روز قبل نوشته شده توسط: zahra*ss*7777 4444*777 [quote=5858]همیشه اسمش که میاد یا میبینمش تو تی وی یاد روزی میفتم که برای دیدن بچه ها رفته بودم فرودگاه ساعت حدود 3 صبح بود همه بچه ها خواب آلود بودن ولی حنیف از میله های اتوبوس که داشت میاوردشون داخل رمپ پرواز آویزون شده بود و تاب میخورد روحیه و شیطونیش مثال زدنیه اخیرا هم که تبدیل به یه گل زن خوبی شده ......در کل یکی از بهترینهاست موافقم.... موافقم .فقط لنگی رنگی میکنه .دمش گرم میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۸۸۵ روز قبل حنیف قبل از بازی با فولاد، بازم دست از کری خونی برنمیداره...!!! بنازم به غیرتت حنیف عزیز shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۸۸۴ روز قبل نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی حنیف قبل از بازی با فولاد، بازم دست از کری خونی برنمیداره...!!! بنازم به غیرتت حنیف عزیز shima HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۱۶:۵۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط shima HR ۳۸۸۴ روز قبل نوشته شده توسط: کاووس رشیدی من عاشق حنیف هستم!خدایی دمش گرم خیلی با غیرت! کاووس رشیدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط کاووس رشیدی ۳۸۸۴ روز قبل نوشته شده توسط: shide HR [quote=meisam taj025] حنیف قبل از بازی با فولاد، بازم دست از کری خونی برنمیداره...!!! بنازم به غیرتت حنیف عزیز ایول به غیرتش خداییش با جون و دل بازی میکنه مهدیس صمدی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ دی ۱۳۹۲ ۱۵:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهدیس صمدی ۳۸۸۲ روز قبل حنیف یکی از باغیرت ترین ودوست داشتنی ترین بازیکنایی که من تو اس اس دیدم.وخیلی هم دوستش دارم پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا