رفع کدورتها تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » رفع کدورتها امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 رفع کدورتها توسط امیر حسین اسلامی ۳۹۲۷ روز قبل با سلام. دوستان من تو تاپیک قصد دارم کدورتهای گذشته رو برطرف کنم تا همه در کنار هم باز هم لحظات خوب و مفیدی رو داشته باشیم. خودمم اول از همه میخوام پیش قدم شم و از دوست عزیزمون حسن آقا(HHH777) که یه روز بر سر یکی دیگر از اعضای سایت باهم بحثمون شد معذرت بخوام.آقا حسن یکی از فعالای سایت هست و همیشه سعی در بهبود اینجا داشته. به هر حال هر کسی با من کدورتی داره بیاد همینجا بگه تا رفعش کنیم. حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن یارمحمدی ۳۹۲۷ روز قبل من با شما مشکلی نداشتم و ندارم یه سوتفاهم کوچولو بود که سر یه کاربر دیگه به وجود اومده بود مطمئنا با وجود شما سایت پربار تر خواهد شد. امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۳۹۲۷ روز قبل پس از این به بعد شاهد حضور پر رنگ تری از شما و دیگر دوستان در فضای کاملا دوستانه خواهیم بود. احسانه رئیس السادات جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۲۱:۱۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط احسانه رئیس السادات ۳۹۲۷ روز قبل آبی دل اینجا استقلالی ها باهم هیچ مشکلی ندارن و همه به نظرات یکدیه احترام میذارن و کسی که واقعا استقلالی باشه منافع خودش رو بر سایت ارج نمی بینه و درصورت اختلاف نظر سکوت میکنه تا آرامش سایت حفظ بشه .ما همه یک هدف داریم و اون سربلندی اس اس و همدلی هواداران 30میلیونی تیم تاج هست . من تمام بحث ها و نظرات را خوندم و اگه بجثی هم پیشه امده فقط به علت حضور چند نخاله لنگی در سایت بوده .کاربری که لنگی باشه به نظر من تمام افکارش و نظراتش با دیگر کاربران فرق میکنه و بخدا پیداست چون تاپیکی و پستی که میگذاره ، داد میزنه که من یک نخاله لنگی هستم و سریع لو میره چون دلش با تیم نیست تمام نظرهاش یه جورایی بوداره و بوی لنگ میده. دوست آبی دل امیدوارم درکنار باعث پیشرفت سایت اس اس و باهواداری از تیم محبوبمان بتوانیم به این تیم یعنی استقلال کبیر کمک کنیم /انشااا میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۹۲۷ روز قبل خدارو شکر که دوباره همه دور هم جمع شدیم و ایشالا که دیگه هیچ وقت شاهد اختلافات رفتاری در سایت نباشیم...... پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا