گل زهر اگین عنایتی به لنگی ها

آواتار سید محسن رئیس السادات
گل زهر اگین عنایتی به لنگی ها
توسط   سید محسن رئیس السادات   ۳۹۳۱ روز قبل

بازی صبا با لنگ را دیدید .بازی قشنگی بود .لنگ از 4موقعیت خطرناک صددرصد 3تا گل زد ولی برخلا ف موقعیت ها ی زیاد گل صبا از 4موقعیت خطرنااک گل 4تاش مربوط به عنایتی بود که

که بتواند دروازه لنگ را باز کند که با عکس العمل دروازه بان سیه چرده برزیلی روبه روشد و دروازه لنگ را نجات داد .ولی در 5ثانیه مونده به اخر بازی بلاخره این بازیکن سابق اس اس که حالا در صبا بازی میکند زهره خود را به لنگی ها ریخت و توانست از فاصله 25متری دروازه را بازکند .

آواتار zahra*ss*7777 4444*777
توسط   zahra*ss*7777 4444*777   ۳۹۳۱ روز قبل

از بازی عنایتی و گلش خیلی حال کردم....فقط حیف اون پنالتی که گل نشد

آواتار احسانه رئیس السادات
توسط   احسانه رئیس السادات   ۳۹۳۱ روز قبل

وای عجب گلی زد .دقیقا 20ثانیه مونده بود که داور سوت بزنه  که از فاصله 25متری و از بین 3بازیکن لنگی توپش را چسبوند به تور دروازه لنگی ها .

خیلی زیبا بازی کرد باید به تنهایی 3تا گل میزد به لنگی ها که شانس همراهش نبود .

آقا رضا خودش گفته بود که من خوب به لنگ------------------------------------------------------------------------یها  گل میزنم .

آواتار سعید آقامحمدی
توسط   سعید آقامحمدی   ۳۹۳۱ روز قبل

یک هوادار متعصب استقلال اصلا نباید بازی های تیم حریف رو نگاه کنه . شاید حالا پیگیر نتیجه اش باشه ولی من اصلا دوست ندارم بازی هاشونو نگاه کنم. ولی عنایتی گل زده بود خوب شده

آواتار حسین امیری
توسط   حسین امیری   ۳۹۳۱ روز قبل

حیف شد که بازیکناشون تجربه نداشتن یکیش تجربه داشت که کار خودشو کرد

اینا سوم هم نمیشن بهتون قول میدم

آواتار هستی همراه
توسط   هستی همراه   ۳۹۳۱ روز قبل
نوشته شده توسط: احسانه رئیس السادات

وای عجب گلی زد .دقیقا 20ثانیه مونده بود که داور سوت بزنه  که از فاصله 25متری و از بین 3بازیکن لنگی توپش را چسبوند به تور دروازه لنگی ها .

خیلی زیبا بازی کرد باید به تنهایی 3تا گل میزد به لنگی ها که شانس همراهش نبود .

آقا رضا خودش گفته بود که من خوب به لنگ------------------------------------------------------------------------یها  گل میزنم .

آواتار zahra*ss*7777 4444*777
توسط   zahra*ss*7777 4444*777   ۳۹۳۰ روز قبل
نوشته شده توسط: سعید آقامحمدی

یک هوادار متعصب استقلال اصلا نباید بازی های تیم حریف رو نگاه کنه . شاید حالا پیگیر نتیجه اش باشه ولی من اصلا دوست ندارم بازی هاشونو نگاه کنم. ولی عنایتی گل زده بود خوب شده

مهم این بود که تو تیم صبا یکی از متعصب ترین استقلالی ها بود و به قول دوستمون عنایتی خودش گفته بود خوب به لنگیا گل میزنه منم فقط بخاطر رضا عنایتی این بازیو نگاه کردم تازه نصف و نیمه....

آواتار میثم محمدی قراسویی
توسط   میثم محمدی قراسویی   ۳۹۳۰ روز قبل

رضا یکی از باتعصب ترین استقلالی هاست که همیشه ارادت شو به طرق مختلف به اس اس ، نشون داده. اینم یه نمونه ش...

توسط   سید محسن رئیس السادات   ۳۹۲۹ روز قبل

اقا میثم دمت گرم این عکسو از کجا اوردی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خیلی بجا و خیلی زیبا

آواتار مجتبی حمیدپور
توسط   مجتبی حمیدپور   ۳۹۲۹ روز قبل

دوست داریم آقا رضا

آواتار میثم محمدی قراسویی
توسط   میثم محمدی قراسویی   ۳۹۲۸ روز قبل
نوشته شده توسط: سید محسن رئیس السادات

اقا میثم دمت گرم این عکسو از کجا اوردی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خیلی بجا و خیلی زیبا

خواهش میکنم محسن جان. حقیقتش یادم نیست از کجا سیو کردم !؟ چون خیلی وقته که این عکسو دارم!!! ولی هرچی که هست، اینه که رضا یه استقلالیه تمام عیاره....

آواتار حسن همراه
توسط   حسن همراه   ۳۹۲۷ روز قبل

گلش خیلی فنی زد.از اون فاصله .بین سه نفر دیدنی بود.

آواتار محمدحسن ملکی
توسط   محمدحسن ملکی   ۳۹۲۶ روز قبل
نوشته شده توسط: حسن همراه

داداش این عکس فرهاد رو از کجا آوردی خدایی خیلی خوشتیپ شده کاپتان لنگ سوزون

توسط   سید محسن رئیس السادات   ۳۹۲۵ روز قبل

آبی دل hassan abi7 خیلی خوش امدی به سایت  خودت .سایت آبی دلان اس اسی سرور لنگ و لنگی ها

این عکس اقا فرهاد لنگی کش و خوشتیپ رو منهم دارم اگه خاستی میتونم برات بفرستم .ولی نه یه کاردیگه هم میتونی بکنی .روی عکس کلیک کن و کل عکس رو بگیر و ببر توی صفحه اصلی کامپیوترت .اگه مشکلی داشتی ما همه درخدمتت هستیم .سید محسن .دیونه آبی