چرا از ملوان باختیم

آواتار shide HR
چرا از ملوان باختیم
توسط   shide HR   ۳۹۰۵ روز قبل

به نظرتون چرا استقلال این طوری از ملوان باخت؟؟؟؟؟؟؟؟

برام واقعا عجیب بود !

به نظرتون دلیلش چی بود ؟؟؟؟ استقلال تو اون بازی استقلال نبود . چرا؟؟؟

آواتار علیرضا جوادیان
توسط   علیرضا جوادیان   ۳۹۰۵ روز قبل
باخت بدی بود من احساس میکنم زمین خوب نبود وبازی توزمین گل قدرت بدنی دو برابری میخواهد واستقلال که هم بدنسازی نکرده هم بازیکنهای با سن بالا زیاد داره تو این زمینها کم میاره شاید هم تو اردو کیش فشار بدنی زیادی بهشون وارد کردن و بدنها خسته و گرفته بوده
آواتار shima HR
توسط   shima HR   ۳۹۰۵ روز قبل

به نظرم بازیکنامون خسته بودن.

آواتار ساحره عصار
توسط   ساحره عصار   ۳۹۰۵ روز قبل
نوشته شده توسط: علیرضا جوادیان
باخت بدی بود من احساس میکنم زمین خوب نبود وبازی توزمین گل قدرت بدنی دو برابری میخواهد واستقلال که هم بدنسازی نکرده هم بازیکنهای با سن بالا زیاد داره تو این زمینها کم میاره شاید هم تو اردو کیش فشار بدنی زیادی بهشون وارد کردن و بدنها خسته و گرفته بوده
کاملا درسته.....من آماده نبودن بدنیشون و بیشتر مؤثر میدونم
آواتار مجتبی حمیدپور
توسط   مجتبی حمیدپور   ۳۹۰۴ روز قبل

فقط بخاطر یه نفر ...........................

آواتار fariba nikzad
توسط   fariba nikzad   ۳۹۰۴ روز قبل
نوشته شده توسط: مجتبی حمیدپور

فقط بخاطر یه نفر ...........................

میشه بپرسم اون یه نفرکیه؟؟لابدامیرخانه؟؟؟امیرخان تاهمینجاهم که تیموآوردبایدکلی ازش تشکرکرد...مظلومی اون سال تمام ستاره های ایرانوداشت ولی تیم آخرفصل کجابود؟؟
آواتار مهدی خلیلی شهنا
توسط   مهدی خلیلی شهنا   ۳۹۰۴ روز قبل

دوست عزیزم همین 4 تایی که ما با اون به لنگیها فخر میفروشیم تو زمان همون آقای مظلومی اتفاق افتاد .

آواتار مهدی خلیلی شهنا
توسط   مهدی خلیلی شهنا   ۳۹۰۴ روز قبل

اما پاسخ به سوال طرح شده :

بدلیل اینکه تیم ما متکی به بازیکنان خاصه .مثل آندو مثل خسرو .میبینید وقتی خسرو نیست 80 درصد استقلال هم نیست .

همچنین آقای قلعه نویی چرا باید از دقیقه 1 مهرداد اولادی رو بفرسته توی زمین که انزلیچی های بی فرهنگ رو تحریک بکنه .

و اما عامل اصلی :

باتلاق انزلی

آواتار fariba nikzad
توسط   fariba nikzad   ۳۹۰۴ روز قبل
نوشته شده توسط: مهدی خلیلی شهنا

دوست عزیزم همین 4 تایی که ما با اون به لنگیها فخر میفروشیم تو زمان همون آقای مظلومی اتفاق افتاد .

درسته,پرویزخان مرد دربی بوده ولی بایداینوقبول کنیم که با اونهمه ستاره نتونست تیموقهرمان کنه وتوجام حذفی هم که به زور و توضربات پنالتی و اونم ازشاهین بوشهربردیم وقهرمان شدیم...باتمام احترامی که واسه پرویزخان به عنوان یه استقلالی وسرمربی سابقمون قائلم ولی به نظرمن امیرخان خیلی بهتروباتجربه تره...