اقا سعید اس اسی رو تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » اقا سعید اس اسی رو سید محسن رئیس السادات جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 اقا سعید اس اسی رو توسط سید محسن رئیس السادات ۳۹۰۷ روز قبل عشق است سید محسن رئیس السادات جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید محسن رئیس السادات ۳۹۰۷ روز قبل اقا سعید اس اسی اقا میثم اس اسی را عشق است .استقلال را عشق است .سرور لنگ را عشق است . سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۳۹۰۷ روز قبل ببخشد با من هستین سید محسن رئیس السادات جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید محسن رئیس السادات ۳۹۰۷ روز قبل نوشته شده توسط: سعید آقامحمدی ببخشد با من هستین بله به جز شما کسی نیست .اقا سعید اس اسی . سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۳۹۰۷ روز قبل منظورتو نو نمی فهم احسانه رئیس السادات جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۲۱:۱۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط احسانه رئیس السادات ۳۹۰۷ روز قبل اگه منظورت ازاقا سعیدهمان 1375@280است .با شما موافقم ولی اگه ایشون نباشه موافق نیستم . تمام هواداران سایت به این اقا سعید احترام میذارن دوست ابی دل این کاربر را عشق است .1375@2800 سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۳۹۰۶ روز قبل شما لطف دارین. ولی اگه میشه بیشتر توضیح بدین من که چیزی گیرم نیومد سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۳۹۰۵ روز قبل نوشته شده توسط: سعید آقامحمدی شما لطف دارین. ولی اگه میشه بیشتر توضیح بدین من که چیزی گیرم نیومد پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا