درد دل یک هوادار تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » درد دل یک هوادار علی علی بیگلر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۲۰:۱۸ تعداد پاسخ ها 0 درد دل یک هوادار توسط علی علی بیگلر ۵۶۵۶ روز قبل باسلام من اصلا ازوضع موجود راضی نیستم خیلی ساله که دلم می خواست حرف دلمو یکجوری به گوش مسئولا وبقیه استقلالیها برسونم ما تماشاگرا تاکی باید قربانی باند بازی وجناح بازی توتیم محبوبمون باشیم چرا نباید کسی به نظر ما هم ارزش قائل باشه این باشگاه دروحله اول مال ماست نه مال مدیرو بازیکن وهرکس دیگه ای چرا هرکسی روی کار می یاد سعی می کنه نظرات وخواسته های شخصی خودشو به ماها وکل تیم تحمیل بکنه خواهش می کنم اگر قراره که استقلال سربلند بشه بگذارید به دست استقلالیهای واقعی باشه اونهایی که در سرما وگرما زیر برف وبارون این تیمو حمایت کردن وهرگز این تیم رو تنها نگذاشتند باپیروزیهاش شادی کردن وباباختهاش گریستن وغصه خوردن چرا با سرمایه های اصلی باشگاه اینجوری برخورد میشه چرا هیچ کسی ارزش این عاشقها رو نمی دونه من ازهمه خواهش میکنم بخصوص از مدیریت و اعضاء هیئت مدیره باشگاه تاکمی بیشتر به دردلها ونظرات طرفدارهای واقعی این باشگاه محبوب وبزرگ بها بدن واینو خوب بدونن که این باشگاه مال هیچ شخص بخصوصی نیست بلکه ماله همه ماست .... پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا