یه آرزوی برای تیم محبوبمون استقلال در فصل جدید تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » یه آرزوی برای تیم محبوبمون استقلال در فصل جدید مانا کاشانی نژاد جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۱:۴۶ تعداد پاسخ ها 0 یه آرزوی برای تیم محبوبمون استقلال در فصل جدید توسط مانا کاشانی نژاد ۵۶۵۸ روز قبل آرزوی داشتن یک سرمربی خوب- بازیکنان خوب و با تعصب - تلاش برای قهرمانی مجدد در آسیا و ایران - صلح و آرامش- نیلوفر رسولی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۱:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط نیلوفر رسولی ۵۶۵۸ روز قبل آرزو می کنم تیم استقلال همیشه قهرمان بمونه ........................ در فصل جدید یک مربی با کلاس و با دانش و خوش اخلاق را در اختیار بگیره ................. همچنین بازیکنان خلاق و متعصب مثل خسرو حیدری را جذب کنه.............. خدا کنه هیچ وقت بین استقلالی ها جدال پیش نیاد چون اول تیم و بعد هوادارا ضربه می خورن..................... مهدی کبیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ اسفند ۱۳۸۷ ۱۹:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهدی کبیری ۵۶۵۸ روز قبل آرزو میکنم واعظ از تیم بره و کسی مدیر عامل این تیم بشه که به نظر هوادار ها احترام بزاره و لیاقت مدیریت این باشگاه بزرگ را داشته باشه. رضا کلاگر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۸۷ ۲۱:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا کلاگر ۵۶۵۶ روز قبل آرزو می کنم تیم استقلال همیشه قهرمان بمونه .فقط اس اس ودیگر هیچ.رضا محمد عسگری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اسفند ۱۳۸۷ ۱۸:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد عسگری ۵۶۵۴ روز قبل آرزو میکنم که استقلال قدرتمندترین تیم آسیا باشه و ستاره قهرمانیش زیادشه وآرزو میکنم تو ایران هم یه روزی عدالت اجرا بشه و برای آبی دلان آرزومیکنم عاقبث بخیر بشن . حمید شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ دی ۱۳۸۷ ۱۱:۱۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط حمید شریفی ۵۶۵۴ روز قبل ارزوی میکنم افراد دل سوز و بازیکن با تعصب تو تیم باشن و بتونن تیم رو به چیزی که حقشه برسونن نه کسایی که اومدن اسم درکنن یا پول در بیارن میثم دادار جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ بهمن ۱۳۸۷ ۱۲:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم دادار ۵۶۵۴ روز قبل قهرمانی استقلال در آسیا سید حامد حقیقت جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۱ فروردین ۱۳۸۸ ۲۰:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید حامد حقیقت ۵۶۵۴ روز قبل (( به امید قهرمانی استقلال در آسیا و جهان )) مگه ما چیمون از منچستر کمتره ما هم با این همه هوادار باید قهرمان جهان بشیم آرزوهاتونو پر رنگ بنویسین ؛ چونکه هر چی آرزوها پر رنگ تر باشه احتمال رسیدن به اونم بیشتره حامد حسینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۵ اسفند ۱۳۸۷ ۱۷:۰۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط حامد حسینی ۵۶۵۴ روز قبل ارزوی من اینه که مدیر لایق و دلسوز و با دانشی مثل مهندس اشتیانی با عزت و افتخار تو استقلال بمونه تا استقلال به زودی به جلال اسیایی قبل برسه مانا کاشانی نژاد جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۱:۴۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط مانا کاشانی نژاد ۵۶۵۴ روز قبل 7090810شما فکر کنم همون فامیل یا دوستان آقای آشتیانی هستید که یکبار هم حرف محفل خصوصی را در تالار بیان کردید و از طرف مدیران به شما تذکر داده شد که حرف محافل خصوصی را در تالار نگید. درسته؟همون تازه داماد تالار خدا کنه که این دوست یا فامیلتون بتونه به جایی استقلال را در آسیا برسونه که حق استقلال است . واقعا خدا کنه .همه ما همین رو میخواهیم.مهم رسیدن استقلال به اون نقطه قوت است.حالا با هر کس که بتونه. پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا