مربی ایرانی برای استقلال غیر امیر کی میتونه باشه ؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » مربی ایرانی برای استقلال غیر امیر کی میتونه باشه ؟ محمد عسگری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اسفند ۱۳۸۷ ۱۸:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 مربی ایرانی برای استقلال غیر امیر کی میتونه باشه ؟ توسط محمد عسگری ۵۶۶۰ روز قبل به نظر شما غیر از امیر کدام مربی ایرانی میتونه سرمربی استقلال باشه؟ نیلوفر رسولی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۱:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط نیلوفر رسولی ۵۶۶۰ روز قبل فکر کردن به این موضوع خیلی سخته من از طرفدارای آقای ناصر خان حجازی بودم و با آقای امیر خان قلعه نوئی .... ولی الان سالهاست که دلم می خواد فقط امیر خان مربی تیمم باشه نمی تونم تصور کنم مربی دیگری روی نیمکت تیم محبوبم بشینه .................. hesam babaie fard جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۲۰:۲۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط hesam babaie fard ۵۶۶۰ روز قبل فقط امیر خان قلعه نوعی و بس رضا کلاگر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۸۷ ۲۱:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا کلاگر ۵۶۶۰ روز قبل فقط امیر خان قلعه نوعی و بس .من شدیدن با مربی دیگر برای تیم مخالفم.رضا بردیا امینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۰:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط بردیا امینی ۵۶۵۹ روز قبل آقای قلعه نویی بهترین گزینست. مهدی کبیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ اسفند ۱۳۸۷ ۱۹:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهدی کبیری ۵۶۵۹ روز قبل فقط ژنرال .مدیر عامل هم فقط قریب .بازیکنایی که امسال استقلال گرقت همش کار فتح الله زاده بود که با کلی کلک بازیکن جذب میکرد.آشتیانی باید بره با لمپنیسم مبارزه کنه. امیرحسین آقاجانی فشارکی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۱۳:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیرحسین آقاجانی فشارکی ۵۶۵۹ روز قبل 1-آقای پرویز مظلومی 2-آقای خداداد عزیزی 3-آقای ابراهیم زاده پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا