نظر شما در مورد ممانعت باشگاه از حضور تماشاگران در تمرینات آبی پوشان

آواتار آرش وظیفه دان مقدم
نظر شما در مورد ممانعت باشگاه از حضور تماشاگران در تمرینات آبی پوشان
توسط   آرش وظیفه دان مقدم   ۵۶۶۰ روز قبل
به نظر من کار درستی نیست خصوصا که بازی با الاتحاد در پیشه!!!!!!!!!!!
آواتار بردیا امینی
توسط   بردیا امینی   ۵۶۶۰ روز قبل

این کار دلایل زیادی داشت و علت اصلیش توهین به اشخاص و حمایت از افرادی خاص بود من با کار آقای آشتیانی موافق نیستم ولی ایشون از زمانی که اومد استقلال استقلال متحول شد.و از نظر مالی تیمو خوب ساپورت کرد.

امیدوارم هرچه زودتر با آقای قلعه نویی قرارداد ببنده تا حاشیه ها تموم شه.

آواتار فضل الله نوری
توسط   فضل الله نوری   ۵۶۶۰ روز قبل
من بافحش دادن به افرادموافق نیستم ولی این آقاامسال معلوم میکنه چندمرده حلاجه
توسط   آرش وظیفه دان مقدم   ۵۶۶۰ روز قبل
احساس بنده اینست که کمی غیر منصفانه با طرفداران وهواداران برخورد میشود
بهرحال یادمان باشد که تماشاگران بزرگترین سرمایه باشگاه هستند.
آواتار مانا کاشانی نژاد
توسط   مانا کاشانی نژاد   ۵۶۶۰ روز قبل

اولا از موقعی که آقای آشتیانی اومده به نظرم تیم خیلی بهتر شده نظم باشگاه هم بیشتر شده و ایشان شاید مجبور به این کار شده اند برای اینکه کار برخی هواداران اصلا درست نیست که فحش ها ی خیلی بدی میدهند حالا اون آدم هر کار کرده باشه اینکار برخی هواداران همه رو زیر سوال میبره و میبینیم که باشگاه مرتب داره جور فحش دادن اونا رو میکشه چقدر بگن که این کار را نکنید- چرا بعضیها فکر می کنند که اعتراضاتشون را فقط از طریق فحش می توانند بیان کنند؟ باید یه برخوردی باهاشون بشه تا شاید یه ذره راجب کاراشون فکر کنند. این حرف کاملا درسته که هواداران سرمایه باشگاه هستند ولی نه هر طرفداری این جور طرفدارا بیشتر مایه سرشکستگی باشگاه هستند

آواتار نیلوفر رسولی
توسط   نیلوفر رسولی   ۵۶۵۹ روز قبل
خواهشمندیم حتماً برای بازی استقلال و الاتحاد به استادیوم بروید و فعلاً این خصومت ها با آقای آشتیانی را کنار بگذارید ما باید همه جوره از استقلال حمایت کنیم
آواتار مهدی کبیری
توسط   مهدی کبیری   ۵۶۵۹ روز قبل
معلوم هیچ کدومتون سر تمرین نمیرید که حرف های واعظ تکرار میکنید چون هوادارها قلعه نوعی را میخواهند و البته از مایلی کهن هم بدشون میاد یه شعارهایی داده شد همین.می خواهم ببینم فصل بعد بدون قلعه نوعی وقتی به واعظ توهین شد چیکار می خواد بکنه.
توسط   آرش وظیفه دان مقدم   ۵۶۵۹ روز قبل

امروز بعدازظهر همه استادیوم آزادی

آواتار امیرحسین آقاجانی فشارکی
توسط   امیرحسین آقاجانی فشارکی   ۵۶۵۹ روز قبل
به نظر من این روش واین برخورد با لیدرها و طرداران دو آتیشه تیم نتیجه عکس دارد واکنون با رفتارهای تند وقهرگرایانه نمیتوان برخورد کرد باید آقای آشتیانی در تصمیم شان تجدید نظربکنند.
توسط   آرش وظیفه دان مقدم   ۵۶۵۸ روز قبل
آقای آشتیانی برای شما متاسفیم