نظر سنجی در خصوص سطح دانش امیر قلعه نوعی

آواتار سجاد جعفری زاده
نظر سنجی در خصوص سطح دانش امیر قلعه نوعی
توسط   سجاد جعفری زاده   ۵۶۶۶ روز قبل

امیر قلعه نوعی یکی از پایبندان افراطی فوتبال سنتی است کسی که پروین ( مربی سنتی پرسپولیسی ها) را الگوی خود می داند . به نظر من آقای قلعه نوعی با این طرز تفکر موفقیتش در فوتبال گذرا خواهد بود و همانطور که دیدیم در مقابله با ضعیف ترین تیمهای عربی که به دانش روز فوتبال مسلح هستند کم آورد . دوستان عزیز ما از آقای قلعه نوعی به خاطر زحماتش تشکر می کنیم ولی اگر ایشان به عقاید پوسیده خود ادامه دهد روزی مانند پروین از روی سکو ها هو خواهد شد . پس بیایید به آقای قلعه نوعی بگوییم یا تفکراتت را عوض کن یا از استقلال برو

آواتار نیلوفر رسولی
توسط   نیلوفر رسولی   ۵۶۶۶ روز قبل
شاید حق باشما باشد ولی باید به ایشان فرصت داده شود من خودم از مخالفان سر سخت ایشان  و از طرفداران ناصر خان حجازی بودم ولی باید انصاف داشت امیر خان قلعه نوئی برای استقلال از هر مربیی می تواند بهتر باشد ..........ولی نیاز دارند که سطح دانش و تجربه خود را بالا ببرند.
آواتار ali deghan
توسط   ali deghan   ۵۶۶۶ روز قبل

1- پروین مربیگری بلد نبود

2-امیرخان اونقدرباهوش هست ومیدونه که اون روشهای سنتی دیگه جواب نمیده

3-اگردرنیم فصل دوم به مشکل خوردیم به خاطر خستگی بچه ها و ناداوریها بود نه ضعف امیرخان

آواتار سجاد جعفری زاده
توسط   سجاد جعفری زاده   ۵۶۶۶ روز قبل

من هم قبول دارم پروین مربی خوبی نیست ولی تعجب می کنم چرا امیر اورا الگوی خود می داند

آواتار مهدی کبیری
توسط   مهدی کبیری   ۵۶۶۶ روز قبل
به نظر من چون علی پروین یک جورایی با باندبازی و علی بازی تو راس تیم لنگی ها موند و هر جفتشون از روش های مشابهی برای مربیگری و کاپیتان شدن استفاده کردند. و هر جفتشون بزرگترین مربیان تاریخ دو تا تیم هستند البته با تمام اینها قلعه نوعی واقعا مربی با دانشی استفاده از روانشناس انجام کارهای روحیه بخش سر زدن به آسایشگاه های معلولین و استفاده از تعداد نفرات زیاد در کاد ر فنی موید حرف من.در ضمن خود امیر تو نود گفت من اولین نفری بودم که بعد از انقلاب تو ایران درجه مربی گری (نمیدونم چی چی) را گرفتم.در هر صورت چه باند باز چه با دانش برای استقلال گل کاشته و مربی محبوب ماست.
آواتار مانا کاشانی نژاد
توسط   مانا کاشانی نژاد   ۵۶۶۶ روز قبل
اولا اون دانشش را دارد و داره اونو با رفتن کلاسهای مربیگری تکمیل میکنه و اصلا هم روش علی پروین را ندارد و با آقای حجازی هم نمی شه مقایسه اش کرد چون 2تا آدمی هستند که در هیچ زمینه ای با هم شباهت ندارند و در ضمن بهترین مربی برای استقلال بوده تا به امروزو در لحظات بحرانی به داد استقلال رسیده و ناکامی در بازیهای آسیایی تنها تقصیر اون نیست درسته توی یک سری تصمیمات اشتباه کرد ولی همه این ناکامیها ناشی از قلعه نوعی نیست بی دقتی و کم تجربگی بازیکنان این وسط چه کاره است؟
آواتار محمد عسگری
توسط   محمد عسگری   ۵۶۶۶ روز قبل

سلام خدمت شما عزیزان:

در مورد امیر باید گفت حداقل در اینکار بسیار خوب و موفق عمل کرده و واقعا کارش درسته اخه امیر برای موفقیت استقلال مسیری رو میره که پروین  برای پیروزی رفت اگه تو فوتبال ایران میخوای زنده باشی فقط دانش فنی کافی نیست چون اول باید جام قهرمانی رو باید داشته باشی و بعد به آسیا فکر کنی امیر این طرز فکر رو درست سالی که سپاهان قهرمان شد و بعد بازی با سپاهان با اون اوضاع... تازه فهمید که باید اینکاره باشی وگرنه کلاه سرت میره و استقلال همین جوریش سرش رو میبرن اگه یکم تو این خط نباشی نمیتونی حق تیمت رو بگیری البته  سواد امیر رو با پروین یکی نکنیم استقلال مهره کم داره بازیکن  داشته باشه و باشگاه مشکل مالی نداشته باشه تو آسیا هم موفق میشیم . مطمئن باشید فوتبال ایران با سواد مربی وبه اصطلاح  پاک بودن به جایی نمیرسه تا زمانیکه  راس فوتبال سلامت باشه پس با این کلمات در محافل ورزشی دلسرد نباشین چون هرکه فکر خودشه و کسی بوی سلامت نمیده .

آواتار سجاد جعفری زاده
توسط   سجاد جعفری زاده   ۵۶۶۱ روز قبل

به نظر شما چند تیم تو فوتبال روز دنیا از سیستم 3-5-2 استفاده می کنند بابا این همه مربی بزرگ و درجه اول دنیا به اندازه ما نمی فهمند که این سیستم رو کنار گذاشتند

این سیستم اینقدر افتضاح هستش که یک مربی کاربلد با بازیکنای متوسط می تونه از روی نقطه ضعفهای فاحشش تیمو زمین گیر کنه

اگه امیر موفق شد به خاطر اینه که اکثر مربی های لیگ ما درپیتی هستند البته صد در صد تایید مکنم که امیر سرور همه مربیای ایرانی هستش ولی اگه بخواهیم استقلال یک تیم بین المللی بشه یا باید یک سرمربی خوب خارجی داشته باشیم یا حداقل کمک مربی خارجی کاربلد برای امیر بیاریم

والا مرفاوی وفکری چه کمکی به اون می کنند

آواتار سید حامد حقیقت
توسط   سید حامد حقیقت   ۵۶۶۱ روز قبل
 سلام به aydin جان و همه ی استقلالی ها
من با بعضی از حرف های تو موافقم (( اینکه مرفاوی و فکری بدرد کمک مربی بودن امیر خان نمی خورن و  باید آدمهای بزرگ که شایسته ی نام استقلال هستن  بیان تو استقلال )) ولی اینو فراموش نکن که مرفاوی و فکری از بزرگان استقلال هستن و احترامشون واجبه .
با بعضی حرف های تو موافق نیستم اونم در مورد ترکیب و سطح دانش امیر خان .(( شما تیم های بزرگ جهان رو مثال زدی که الان 3-5-2 بازی نمیکنن ، اما همون تیم ها هم با یه ترکیب ثابت بازی نمیکنن و دائم در طول یه بازی 90 دقیقه ای دائماَ تغییر روش میدن . دوم اینکه با همین ترکیب 3-5-2 ما دومین خطه حمله ی جهان شدیم ، اینو نباید فراموش کنیم ))
در مورد سطح دانش امیر خان (( مثل اینکه شما یادتون رفته اون 3 سالی رو که امیر خان مربی استقلال بود و ما در هر سه سال مدعی قهرمانی بودیم و 1 بار قهرمان شدیم ، 1 بار نایب قهرمان شدیم و 1 بار هم سوم شدیم))
آواتار hesam babaie fard
توسط   hesam babaie fard   ۵۶۶۰ روز قبل

bayad ghabool konim ke ta hala esteghlal harchi morabi ovorde be andaze amir khan danesh nadashte

آواتار آرش وظیفه دان مقدم
توسط   آرش وظیفه دان مقدم   ۵۶۶۰ روز قبل
امیرخان کارش درسته