آقای حاج مایلی کمی منصف باشید

آواتار علی پور بنام
آقای حاج مایلی کمی منصف باشید
توسط   علی پور بنام   ۵۶۶۶ روز قبل

با نام خدا

شاید من از اندک طرفداران قبلی آقای مایلی کهن باشم و یکی از حامیان وی که در هر مجلس  بخصوص در دعواهای فی ما بین ایشان با آقای دایی سعی میکردم

همیشه حرمت و قداست ایشان محفوظ بماند. ولی الان به این نتیجه رسیده ام که آیا من کار درستی میکردم ؟ حاج آقا  بینی و بین الله کارهایی که شما میکنید و

بیانیه های معتبر ( شما بخوانید مفتضح ) شما در چه مراحلی و برای چه قصدی صادر میشود؟ براستی 6 تا گل زدن به کره مجوزی برای اراجیف شماست ؟

یا اینکه نعوذ بالله جدا فکر میکنید خدا فقط با شماست و بس ! حاج آقا وقتش رسیده که بجای فکر کردن به نیزه ! کمی به فکر خود و به فکر حق الناس که مطمئنا

معنی آن را بخوبی میدانید باشید.آقای حاجی  پریروز پروین ، دیروز دایی و قلعه نویی و امروز کریمی ، لطفا بفرمائید فردا چه کسی را هدف قرار داده اید ؟ من اگر

جای شما بودم که الحمدالله نیستم کمی حرمت نگه میداشتم و در همه چیزانصاف را مراعات میکردم . اگر زمین فوتبال مقدسه بدانید نام باریتعالی نان و پنیر نیست

که شما هر وقت بخواهید برز بان بیاورید و کارهایتان را مستقیا مربوط به خدا بدانید. آقای مایلی کهن عمر انسان ارزشش خیلی بیشتر از آن است که ماها مواظب

زبانمان نباشیم و نیز خود را موسی و بقیه را فرعون نپنداریم .

آواتار ali deghan
توسط   ali deghan   ۵۶۶۶ روز قبل
آقای مایلی کهن وقتی اون حرفهارو درباره قلعه نوئی زدی واین جور با شخصیت او بازی کردی دیگر چگونه ازدین و ایمون صحبت میکنی بس است این سیاه بازی وریاکاری
آواتار محمد عسگری
توسط   محمد عسگری   ۵۶۶۶ روز قبل

آقای مایلی کهن اگه به پیام خودش در بیانیه اول خودش عمل کنه مشکلش حل میشه

اینم قسمتی از آخر پیامش که به تحقق پیوست :

( بدیهی است که هیچ دستی برتر و بالاتر از دست خداوند عزوجل نبوده و اوست که اگر بخواهد کسی را خوار نماید خوار و اگر بخواهد عزیز بدارد، عزیز خواهد داشت و هیچ برگی بدون اراده او بر زمین نخواهد افتاد)

محمد مایلی کهن عزیز اگه مطلب آخر بیانیه خودت دقت میکردی اینجور نمیکردی جزء اینکه نعوذ بالله  خودتو خدا بدونی.

آقای مایلی کهن با قهرمانی استقلال فقط جمله آخر بیانیه ات که منطقی بود ثابت شد لازم به این همه مطلب نبود الان خودتم فهمیدی چی شد.