تشکر از شرافت و جوانمردی فولاد تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » تشکر از شرافت و جوانمردی فولاد حمید شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ دی ۱۳۸۷ ۱۱:۱۰ تعداد پاسخ ها 0 تشکر از شرافت و جوانمردی فولاد توسط حمید شریفی ۵۶۶۷ روز قبل بر خلاف تمام شایعات فولاد جوانمردانه بازی کرد فولاد ممنون مجید جلالی ممنون ممنون از شرافت و جوانمردیتون محمد عسگری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اسفند ۱۳۸۷ ۱۸:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد عسگری ۵۶۶۷ روز قبل واقعا گل کاشتن دستشون درد نکنه مهناز نعمتی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ فروردین ۱۳۸۸ ۱۰:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهناز نعمتی ۵۶۶۷ روز قبل من که هنوز باورم نمیشه فولاد 4 تا به ذوب آهن زد. ایول به جلالی رضا کلاگر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۸۷ ۲۱:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا کلاگر ۵۶۶۷ روز قبل من از اقای مجید جلالی به خاطر شرافت وجوانمردی که در این بازی از خود نشان داد تشکر میکنم جلالی ثابت کرد که هنوز روح جوانمردی نمرده .من از جلالی تشکر میکنم .رضا ali deghan جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali deghan ۵۶۶۷ روز قبل من به غیرت اهوازیها شک نداشتم خدا این چنین بازیکنان و مربی را سالها برای اهواز نگه داره مهدی کبیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ اسفند ۱۳۸۷ ۱۹:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهدی کبیری ۵۶۶۷ روز قبل واقعا آفرین به جلالی و فولادی ها من تیم دومم فولاد از این به بعد هرچند هرکی قرمز بپوشه آبی سوراخش میکنه. محمد عسگری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اسفند ۱۳۸۷ ۱۸:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد عسگری ۵۶۶۷ روز قبل به شرافت خوزستان تبریک باید گفت ، جلالی بازهم متشکریم مانا کاشانی نژاد جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۱:۴۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط مانا کاشانی نژاد ۵۶۶۷ روز قبل واقعا جای تبریک گفتن داره به خاطر این همه شرافت مردانگی- جلالی به خاطر این بازی قشنگ ممنونیم ali deghan جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali deghan ۵۶۶۷ روز قبل درودبرمردمان غیوروسربلند ایران زمین (الله) ایران نامت سربلند ali deghan جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali deghan ۵۶۶۷ روز قبل منم به شرافت ومردانگی جلالی ومردمان خوزستان تبریک می گویم با آرزوی موفقیت جلوی ذوب آهن در جام حذفی نیلوفر رسولی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۱:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط نیلوفر رسولی ۵۶۶۷ روز قبل تبریک میگم به آقای جلالی واقعاً تیمش گل کاشت جهانبخش سلیمی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ اسفند ۱۳۸۷ ۰۹:۰۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط جهانبخش سلیمی ۵۶۶۶ روز قبل ما بچه های جنوب این هستیم دیگه هیچوقت مردانگی و شرافتمان را با چیزی عوض نمی کنیم البته بچه های ایران همین هستند کسی ناراحت نشه از بچه های اهواز بسیار متشکریم حمید شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ دی ۱۳۸۷ ۱۱:۱۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط حمید شریفی ۵۶۶۶ روز قبل ای کاش فولاد تیم چهارو لیگ میشد تا با قهرمانی استقلال تو جام حذفی برای جبران این مردانگی اونا هم میتونستن بیان تو بازیهای اسیایی نیلوفر رسولی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۱:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط نیلوفر رسولی ۵۶۶۶ روز قبل البته امیدوارم استقلال مثل دفعه های قبل از جام حذفی به نفع تیم های دیگه کنار نره پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا