تبریک به استقلال و استقلالی تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » تبریک به استقلال و استقلالی حمید شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ دی ۱۳۸۷ ۱۱:۱۰ تعداد پاسخ ها 0 تبریک به استقلال و استقلالی توسط حمید شریفی ۵۶۹۳ روز قبل بالاخره قهرمان شدیم و حق به حق دار رسید اگه چند دقیقه دیگه بازی طول مکشید الان منم سکته کرده بودم اما بردیم البته نباید از بازی زیبا و جوان مردانه فولاد گذشت از اونا هم ممنون فصل پر فرازو نشیبی بود اما تموم شد بچه ها متشکریم متشکریم متشکریمممممممم محمد عسگری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اسفند ۱۳۸۷ ۱۸:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد عسگری ۵۶۹۳ روز قبل دوست عزیز مبارکت باشه آبی دلان مبارک باسخت ترین ثانیه ها ،شیرین ترین لحظه مهیا شد محمد هاتف نیلیه جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ بهمن ۱۳۸۷ ۱۰:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد هاتف نیلیه ۵۶۹۳ روز قبل این قهرمانی رو به همه تبریک میگم. ولی انصافا جون به لبمون کردن. مهناز نعمتی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ فروردین ۱۳۸۸ ۱۰:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهناز نعمتی ۵۶۹۳ روز قبل منم تبریک میگم.حالا باید به فکر جام حذفی باشیم سید حامد حقیقت جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۱ فروردین ۱۳۸۸ ۲۰:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید حامد حقیقت ۵۶۹۳ روز قبل واقعاَ خدا رو شکر، من که داشتم کم کم سکته میکردم با پنالتی که آرش آقای گل از دست داد. ولی بازم خدا رو شکر که هم قهرمان شدیم ؛ هم دومین خطه حمله ی جهان شدیم ؛ هم بهترین خطه حمله و دفاع ایران رو داریم . بچه ها متشکریم . (( حالا یه جام حذفی مونده که اونم بگیرید مارو بیشتر خوشحال کنین )) سعید سجادی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۲ اسفند ۱۳۸۷ ۱۷:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید سجادی ۵۶۹۳ روز قبل خدا را شکر قهرمان شدیم nima karimi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ بهمن ۱۳۸۷ ۱۱:۱۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط nima karimi ۵۶۹۳ روز قبل من هم از طرف خودم تبریک میگم به همه ali deghan جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali deghan ۵۶۹۳ روز قبل خدایا شکرت که آسمونم را آبی نگه داشتی هیچ دستی بالاتر از دست خدا نیست خدا دست قلعه نوئی را گرفت رضا کلاگر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۸۷ ۲۱:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا کلاگر ۵۶۹۳ روز قبل من قهرمانی را به همه شما ابی دلان تبریک میگویم .رضا مهدی کبیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ اسفند ۱۳۸۷ ۱۹:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهدی کبیری ۵۶۹۳ روز قبل قهرمانی مبارکتون باشه انشا الله قهرمانی آسیا و جام حذفی امین رجبی فرد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۲:۱۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط امین رجبی فرد ۵۶۹۳ روز قبل این مایه ی افتخار و خوش اقبالیست/عرشا از تب وتاب رنگ قرمز خالیست/آبی است تمام آسمان ای گل من/شاید که خدای ما هم استقلالی است/تبریک به تمام استقلالی ها (امین از شیراز) مانا کاشانی نژاد جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۱:۴۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط مانا کاشانی نژاد ۵۶۹۳ روز قبل مبارک باشه به همه- ممنون از فولاد- خدایا شکرت که صدای همه ما طرفداران استقلال رو شنیدی و دعاهامون رو اجابت کردی- خدا ممنون که دستت رو پناه استقلال و استقلالی قرار دادی و روی بدخواهان تیم محبوبمون رو با این قهرمانی سیاه کردی چون ما بد کسی را نخواستیم ولی اونا هرچی سنگ بود جلوی پای ما انداختند نیلوفر رسولی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۱:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط نیلوفر رسولی ۵۶۹۲ روز قبل تبریک به قلعه نوئی که با این قهرمانی جواب همه اونایی که نمی خواستن ما به اینجا برسیم رو داد پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا