فردا - اشک شوق یا.........؟؟؟؟؟؟؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » فردا - اشک شوق یا.........؟؟؟؟؟؟؟ محمد عسگری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اسفند ۱۳۸۷ ۱۸:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 فردا - اشک شوق یا.........؟؟؟؟؟؟؟ توسط محمد عسگری ۵۶۶۸ روز قبل فردا پایان لیگ هشتم آیا ما هواداران با قهرمانی استقلال اشک شوق میرزیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا اصلا دوست ندارم بنویسم خدا نکرده.............. بیایم برای قهرمانی استقلال فردا دعا کنیم خدایا فردا آسمونت رو آبی کن ، اشک شوق رو بر چشم های آبی دلان سرازیر کن ali deghan جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali deghan ۵۶۶۸ روز قبل آیا حق استقلال همین بود با اون همه پنالتی گرفته نشده تا کی باید حق استقلال رو بخورند عنایت باید جواب بدی محمد عسگری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اسفند ۱۳۸۷ ۱۸:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد عسگری ۵۶۶۸ روز قبل وقتی نمیخوان قهرمان بشه همینه دیگه ، عنایت جواب داده اونم صدرنشینی ذوب آهنه ؟؟؟؟؟؟ مانا کاشانی نژاد جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۱:۴۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط مانا کاشانی نژاد ۵۶۶۸ روز قبل به امید قهرمانی. کار سختی هست اما بعید نیست. به نظر من گفتن این حرفا استقلال رو قهرمان نمی کنه پس بهتر بجای اینکه حسرت بخوریم به فکر آینده باشیم. نیلوفر رسولی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۱:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط نیلوفر رسولی ۵۶۶۸ روز قبل من ایمان دارم قهرمان میشیم ..................... بیاید همه ایمان بیاریم که قهرمان میشیم پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا