به نظر شما وجود دو سر وگرون خر روی آرم لنگیها نشانه چیست!!!!!! تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » به نظر شما وجود دو سر وگرون خر روی آرم لنگیها نشانه چیست!!!!!! ali deghan جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 به نظر شما وجود دو سر وگرون خر روی آرم لنگیها نشانه چیست!!!!!! توسط ali deghan ۵۶۹۶ روز قبل من که نمیدونم این آرم رو کی واسشون انتخاب کرده خیلی خوبه به باشگاه پی پی ها میاد سرو گردن الاغ ali deghan جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali deghan ۵۶۹۶ روز قبل شاید هم یجور نشونه برای حمایت از خرهای نایاب باشه nima karimi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ بهمن ۱۳۸۷ ۱۱:۱۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط nima karimi ۵۶۹۵ روز قبل با سلام دوست عزیز abi bi enteha لطفا مواظب مطالبتون باشین این بار فقط مطلبتون رو پاک کردم اما دفه بعد طور دیگه ای با شما رفتار میشه لطفا در نوشته ها تون ادب رو رعایت کنین ali deghan جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali deghan ۵۶۹۵ روز قبل s.sعزیزم به جونه خودم بهتر از اینها پیدا نکردم تا واست بنویسم ali deghan جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali deghan ۵۶۹۵ روز قبل فکر کنم باشگاه پی پی ها از سرعت این حیون(الاغ) برای بازیکنانشان الگو برداری کنه ali deghan جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali deghan ۵۶۹۵ روز قبل آخه اونم حیونه(الاغ) عشق داره اونم به پی پی ها میره ورزشگاه واسه تشویق عرعر میکنه ali deghan جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali deghan ۵۶۹۵ روز قبل شایدم یجورعشق باطنی به این حیونه (الاغ) باشه ali deghan جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali deghan ۵۶۹۵ روز قبل چون این حیون (الاغ)خیلی غیرتیهعکسشوزدن روی پیراهنشون که بازیکنشون توزمین راه نره پنج تابخوره سوراخ شه برگرده ali deghan جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali deghan ۵۶۹۵ روز قبل بین این همه حیون چرا (الاغ) این بی زبون چه گناهی کرده گیره اینها افتاده ali deghan جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali deghan ۵۶۹۵ روز قبل چون این حیون (الاغ)همیشه در طول تاریخ به عربها پنج تا پنج تاسواری میداده ali deghan جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali deghan ۵۶۹۵ روز قبل افسانه هاحاکی ازآن داردکه آرم این حیوان(الاغ) برای تیمهاخوش شانس بوده وهرگزپنج تائی نمیشوند ali deghan جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali deghan ۵۶۹۵ روز قبل چرا آخه دوتا سر(الاغ) یکی هم کافیه تا همه آدمها بفهمن از چه تیمه با کلاسی حمایت میکنن ali deghan جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali deghan ۵۶۹۵ روز قبل شایدم یجورطلسم باشه که پنج تا پنج تاگل نخورند ali deghan جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali deghan ۵۶۹۵ روز قبل درافسانه هاآمده پی پیه این حیوان(الاغ) برای لاغری بسیار موثراست قابل توجهه شماره10که این آرم (الاغ)خوشکل رو همرات داری نیلوفر رسولی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۱:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط نیلوفر رسولی ۵۶۹۴ روز قبل من که عاشق آرم قشنگ استقلالم به آرم تبم های دیگه کاری ندارم نیلوفر رسولی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۱:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط نیلوفر رسولی ۵۶۹۴ روز قبل بابا جون وقتی چیزای قشنگی مثل استقلال وجود داره چرا باید راجع به پنج تاییها حرف بزنیم اصلاً نمی خواهم راجع بهش فکر کنم......... رضا کلاگر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۸۷ ۲۱:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا کلاگر ۵۶۹۴ روز قبل دوست عزیز abi bi enteha چرا شما به ppها توجه می کنید در صورتی که خود تیم اس اس دچاره مشکل است شما باید به فکر راه کاری برای حل ان باشید .وقت خود واعضا تالار را تلف کرده وبه موضوع بی اهمیتی مانند ppها فکر میکنید همان طور که دوست عزیز niloufarabi63 گفتند : نباید به انها فکر کرد. رضا ali deghan جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali deghan ۵۶۹۲ روز قبل اینهارو نوشتم برای اطلاعات بیشتر هواداران hesam babaie fard جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۲۰:۲۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط hesam babaie fard ۵۶۸۶ روز قبل هاهاهاهاهاهاهاها اونا با آرمشون یه نظر سنجی گزاشتن و سوال و جواب هم دادن . سوالشون این بوده : الاغ یا گاو ؟ پاسخ : پرسپلیس . بردیا امینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۰:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط بردیا امینی ۵۶۸۶ روز قبل بازم صمیمانه خواهش میکنم از بکاربردن الفاظ زشت خودداری کنید. مهدی کبیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ اسفند ۱۳۸۷ ۱۹:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهدی کبیری ۵۶۶۶ روز قبل خودمونیم ها چقدر فحش دادی! بابا بیخیال این آرمی که شما مسخره میکنید متعلق به پرسپولیس و مربوط به تمدن ایران.شما ایرانی هستید؟! از واقعیتها نباید گذشت به نظر من آرم قشنگی دارن.یک لکه سفید تو این همه سیاهی. ali deghan جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali deghan ۵۰۶۶ روز قبل ما که نفهمیدم آرم الاغ بود یا گاو احمد قدس جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ تیر ۱۳۸۸ ۱۲:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط احمد قدس ۵۰۶۰ روز قبل دوست عزیز ادب هم خوب چیزی هست ............................داداش این جا چاله میدون نیست ، تالار گفت و گو هست ......... پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا