انتخاب قطبی تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » انتخاب قطبی فضل الله نوری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ دی ۱۳۸۷ ۱۶:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 انتخاب قطبی توسط فضل الله نوری ۵۶۷۱ روز قبل نظرتون راجع به انتخاب قطبی واسه تیم ملی چیه؟ فضل الله نوری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ دی ۱۳۸۷ ۱۶:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط فضل الله نوری ۵۶۷۱ روز قبل به نظرخودم فاتحه فوتبال ایرانوبایدخوندچون قطبی اصلا مربی نیست ali deghan جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali deghan ۵۶۷۱ روز قبل فوتبال ملی مشکل داره چه دایی بیاد چه قطبی دوماه دیگه کاری میکنن از زنده بودنش پشیمون بشه اون که هیچ وقت سرمربی نبوده آنالیزور تیم کره محمد عسگری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اسفند ۱۳۸۷ ۱۸:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد عسگری ۵۶۷۱ روز قبل البته برای تیم ملی آرزو میکنم دیگه بره به جام جهانی با این فوتبال!!!!!!!!!! قطبی سرش درد میکرد زد به دیوار تواین وضع تو رو هوس مربیگری کرده مانا کاشانی نژاد جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۱:۴۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط مانا کاشانی نژاد ۵۶۶۹ روز قبل تو این مقطع انتخاب خیلی بدی هم نبود چون حداقل بازیکنان کره را میشناسه بازیکنان امارات هم که شناخت نمی خواد . همون بهتر تو این شرایط آقای قلعه نوعی نشد چون اگر نتونن برن جام جهانی هر چی کاسه کوزس سر اون بنده خدا میشکنند. نیلوفر رسولی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۱:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط نیلوفر رسولی ۵۶۶۹ روز قبل به نظر منم فوتبال ایران کلاً مشکل داره قطبی خیلی اعتماد به نفس داره این لازمه ولی کافی نیست ............... فقط خدا کنه این آقای پرسپولیسی تیم ملی رو قرمز نکنه ali deghan جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali deghan ۵۶۶۹ روز قبل خداداد عزیزی:برای ایرانی و ایرانی دوست متاًسفم براى فوتبالمان متأسفم که فردى را به عنوان سرمربى انتخاب مى کند که امنیت اجتماعى مان را زیر سؤال برده است. خداداد افزود: قطبى همان کسى است که چند هفته قبل با حضور در یک شبکه خارجى جدا از زیر سؤال بردن ساختار فوتبال ایران، امنیت کشورمان را هم زیر سؤال برد. بنده متعجبم که چگونه به چنین آدمى پست سرمربیگرى تیم ملى را مى دهند زیرا حتى نباید اجازه مى دادند او وارد ایران شود مهدی کبیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ اسفند ۱۳۸۷ ۱۹:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهدی کبیری ۵۶۶۹ روز قبل قطبی اصلا در حد و اندازه تیم ملی نیست ,باید بره تو فیفا منیجر مربی گری کنه.امیدوارم تیم ملی نره جام جهانی چون هرچی استقلال کشید از این بی برنامگی تیم ملی بود و حالا هم که یک اوا خواهر لنگی مربی تیم ملی شده. nima karimi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ بهمن ۱۳۸۷ ۱۱:۱۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط nima karimi ۵۶۶۸ روز قبل با سلام ضمن احترام به نظرات همه دوستان به نظر من باید تو این مقطع حساس از تیم ملی حمایت کرد. درسته که همه ما از دست مایلی کهنه ناراحت هستیم اما حساب یه شخص از مملکت ما جداست. احه رفتن تیم به جام جهانی به جز اینکه موجب خوشحالی ملی میشه از طرفی هم برا استقلال و بازیکن هاش خوبه پس به امید موفقیت تیم ملی و به امید موفقیت استاد محصص نیلوفر رسولی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۱:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط نیلوفر رسولی ۵۶۶۸ روز قبل ما از ته قلب آرزو می کنیم که تیم ملی به جام جهانی بره حالا میخواد قطبی مربی باشه یا هر کس دیگه مهدی کبیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ اسفند ۱۳۸۷ ۱۹:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهدی کبیری ۵۶۶۸ روز قبل البته رفتن به جام جهانی شاید به نفع بازیکنای ملی پوش استقلال باشه ولی اصلا به نفع تیم استقلال نیست مثلا همین مجتبی جباری اگر مصدوم نمی شد صد در صد مثل اندو لژیونر میشد و دیگه تو استقلال نبود.و حالا که بازیکنا منافع خودشون را در الویت قرار می دهند و نه منافع باشگاه بنابراین ما هم به عنوان یک تماشاچی متعصب باید منافع تیممون را به منافع هر کس دیگه ای ترجیح بدیم.اگر استقلال قهرمان نشه و به مرحله بعدی جام باشگاه ها صعود نکنه همون بهتر که همه تیم های باشگاهی و تیم ملی ما هم نا موفق باشند.من اول استقلالیم بعد ایرانی. رضا کلاگر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۸۷ ۲۱:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا کلاگر ۵۶۶۷ روز قبل من همیشه چه در کارم چه در ورزش دوست دارم تمامی کارها برای بیشبرد اس اس باشد برای من فرقی نمیکنه فقط اس اس . اما در حال باید از انتخاب قطبی حمایت کرد شاید جواب دهد چون تیمهای کره ای را می شناسد وشاید شانس با او باشد وتیم ملی به جام جهانی صعود کند .رضا امین رجبی فرد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۲:۱۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط امین رجبی فرد ۵۶۶۶ روز قبل یک فاجعه دیگه تو فوتبال ایران hesam babaie fard جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۲۰:۲۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط hesam babaie fard ۵۶۶۰ روز قبل من نمی دونم خوبه یا بد فقط دوست دارم تیم ملی بره جام جهانی . چون اگه نره خدا به دادش برسه....................... ! پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا