زلزله پنج ریشتری در دوحه!!!! تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » زلزله پنج ریشتری در دوحه!!!! ali deghan جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 زلزله پنج ریشتری در دوحه!!!! توسط ali deghan ۵۶۷۲ روز قبل ادعا دارند که هستند قهرمان آسیا این لنگیهااین لنگیها 5-1 ali deghan جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali deghan ۵۶۷۲ روز قبل اینو ازنظرات لنگیا کش رفتم 60. نوشته شده توسط red_hero, روشن 01 اردیبهشت 1388,ساعت 21:57:27 گیریم حقیقی بچه ، بی تجربه ولی مدافعان چرا این جوری بودن؟؟؟؟؟ مدافع های تیم امشب لطف میکردن توب های مهاجم های حریف رو تا دم دروازه اسکورت میکردن مبادا جای دیگه ای غیر از داخل دروازه بره 1. حتماًرای بدین [/B]نوشته شده توسط arash b cool , روشن 02 اردیبهشت 1388,ساعت 11:17:21 طبق اعلام مدیر عامل محترم باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس بعد از شکست سنگین این تیم در مقابل یک تیم قطری تیم پرسپولیس نیاز به یک شوک دارد ، حال به نظر شما عزیزان این شوک می تواند کدام یک از گزینه های زیر باشد : 1-وینگادا به جای مربیگری به تبلیغ مرغ سوخاری بپردازد 2-بهادر عبدی به عنوان بهترین بازیکن جهان انتخاب شود 3-موهای نیکبخت با ماشین شماره 4 کوتاه شود 4-علی کریمی دریبل زدن یادش برود 5-حقیقی به تیر دروازه تبدیل شود ( شاید یک توپ رو دفع کند ) 6-هدایتی ورشکسته شود 7-بچه دوم توره به دنیا بیاید شما می توانید گزینه مورد نظرتان را به همین قسمت ارسال نمایید [B] ali deghan جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali deghan ۵۶۷۲ روز قبل اینو ازنظرات لنگیا کش رفتم 4. نوشته شده توسط mahsaesf, روشن 01 اردیبهشت 1388,ساعت 21:35:13 آبروی ایران رفت. 5. نوشته شده توسط zizou71, روشن 01 اردیبهشت 1388,ساعت 21:35:30 کاش لا اقل با آبرو می باختیم 56. نوشته شده توسط 8...8, روشن 02 اردیبهشت 1388,ساعت 11:25:34 بهتره بازی با سپاهان از سیستم1-9 استفاده کنیم !....9 نفر واستن دفاع ...کریمی هم بره نوک حمله!!!اینجوری شاید بتونیم آبرومندانه ببازیم ali deghan جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali deghan ۵۶۷۲ روز قبل اینو ازنظرات لنگیا کش رفتم 12. وینگادا و رکورد جدید !!امیدوارم وینگادا فصل دیگه نمونه چون حتماً رکورد می زنه و تیمو می بره لیگ یک !!!16. مثلث ناکامی پرسپولیس1- نیکبخت 2- حقیقی 3- باقری 40جالبه رکوردارم شدیم ایول پرسپولیس بی غیرت.................نمی خوایم نمی خوایم 57. من اسم خودم رو گذاشتم الغزافه تا این شکست رو هرگز از یاد نبریم 68. بی غیرت!!! یک مشت بی غیرت بی تعصب پول دوست!!! حداقل برای 1000 دلار هم نکردند یه کم خوب بازی کنن!!! من کنکور دارم امسال، اعصابم داغون شد تا 2 هفته!!! در س تعطیل!!! لعنت به بازیکن بی غیرت و سر مربی نفهم!!! 92. زیبای خفته پرسپولیسی های عزیز تا یک بازیکن قد بلند و خوشکل و تکنیکی مثل عبدی داریم غم نداشته باشید : ali deghan جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali deghan ۵۶۷۲ روز قبل اینو ازنظرات لنگیا کش رفتم 93. وینگادانوشته شده توسط Martini Red Boy, روشن 01 اردیبهشت 1388,ساعت 22:10:40 2باره عجب ترکیب رو حال کردید ، به غیر از وینگادا هیچکس نمیتونیت یک همچین ترکیبی بچینه 97. نوشته شده توسط etud, روشن 01 اردیبهشت 1388,ساعت 22:11:50 این وینگادا برسه ایران دستم بهش برسه میکشمش ! دسته منم نرسید دست هر کی میرسه بکشتش ، من گردن میگیر!م محمد عسگری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اسفند ۱۳۸۷ ۱۸:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد عسگری ۵۶۷۲ روز قبل لنگی سوراخ شده همینه لنگی ها در کدوم قرن به فینال باشگاه آُسیا رسیدن که ادعا قهرمانی داشته باشن. مانا کاشانی نژاد جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۱:۴۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط مانا کاشانی نژاد ۵۶۷۲ روز قبل بچه ها میگم 5تا خوردن اونم از عربها چند برابر 6تا می شه؟ با اینکه دوست نداشتم تیمهای ایرانی از عربها ببازند ولی از جهت اینکه روی این پرسپولیسیها کم شد خوشحالم.تا اونها باشند اینقدر مغرور نشند بخاطر برد چندتا تیم در پیت عربی پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا