یه درخواست؟؟!!!

آواتار fariba nikzad
یه درخواست؟؟!!!
توسط   fariba nikzad   ۳۹۱۸ روز قبل
میخواستم بگم اگه میشه هرکی که روزنامه ی استقلالومیخونه و پیاماش توروزنامه چاپ میشه بیاد بگه چندساله روزنامه رومیخره و پیاماش به چه اسمی چاپ میشه که ماتوروزنامه هم همدیگه روبشناسیم! اول ازخودم شروع میکنم که دوسالو نیمه روزنامه رومیخونمومیخرم وپیامام به اسم فریبا_آمل چاپ میشه.راستی اینم بگین که چیجوری شدکه استقلالی شدین؟؟؟منکه تویه خانواده کاملااستقلالی به دنیااومدمو برادر و پدروعموهامو بچه هاشون همه استقلالین!!واین بودکه من ازوقتی به دنیااومدم استقلالی شدم وحتی روایت هست که اولین بارکه حرف زدن یاذگرفتم قبل گفتن بابامامان گفتم استقلال!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آواتار fariba nikzad
توسط   fariba nikzad   ۳۹۱۵ روز قبل
میگم بچه هایعنی هیچکدومتون اهل خوندن روزنامه استقلال نیستسن؟؟؟؟
آواتار احسانه رئیس السادات
توسط   احسانه رئیس السادات   ۳۹۱۵ روز قبل

راستش را بخاهید من اصلا روزنامه نمیخونم و فقط خبرورزشی را بعضی وقتها میخونم اونم اگه بچه ها گرفته باشن .ولی خیلی خوشم امد که شما توروزنامه استقلال فعال هستید

لطف کنید و مطالب تون را اینچا هم بزارید تا ما استفاده کنیم .ممنون میشیم

آواتار احسانه رئیس السادات
توسط   احسانه رئیس السادات   ۳۹۱۴ روز قبل

دوست آبی دل چرا مطالب جدید از روزنامه استقلال برامون نمیذاری مگه نگفتید که در روزنامه استقلال فعال هستید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آواتار میثم سلیمی
توسط   میثم سلیمی   ۳۹۱۴ روز قبل

من یکساله دارمروزنامه ی استقلالو میخونم اسمم میثمه بنام میثم ابی چاپ شده من از اون روزی که هادی طباطبایی علیرضا موسوی سیروس دین محمدی محمد نوازی جواد زرینچه و کاپیتان محمود فکری پرویز برومند که بودند من استقلالی بودم تا الان فریبا خانوم عشق من ابیه چون اسمونم ابیه پس معلومه خدا هم استقلالیه

آواتار fariba nikzad
توسط   fariba nikzad   ۳۹۱۴ روز قبل
نوشته شده توسط: احسانه رئیس السادات
چشم!!!ازین به بعدسعی میکنم مطالبی که جالبن روبذارم تابقیه هم ازش استفاده کنن ولذت ببرن.اینم بگم که مطالب روزنامه بیشترخبرای استقلاله که توخودسایت هست وبقیشم دل نوشته هاوپیامکای هواداراست.ازین به بعد سعیم رومیکنم که دل نوشته های جالبوبذارم توسایت!!!!
آواتار fariba nikzad
نوشته شده توسط: احسانه رئیس السادات
چشم!!!ازین به بعدسعی میکنم مطالبی که جالبن روبذارم تابقیه هم ازش استفاده کنن ولذت ببرن.اینم بگم که مطالب روزنامه بیشترخبرای استقلاله که توخودسایت هست وبقیشم دل نوشته هاوپیامکای هواداراست.ازین به بعد سعیم رومیکنم که دل نوشته های جالبوبذارم توسایت!!!!
آواتار fariba nikzad
نوشته شده توسط: fariba nikzad
ببخشیدبجه هااشتباهی دستم خورددوبارارسال شد!!شرمنده!!!
آواتار میثم سلیمی

فریبا خانومشما چند سالتونه بچه کجایید چند سال استقلالی هستید؟

آواتار fariba nikzad
من هیفده بهمن رفتم توهیجده سال!!بچه مازندران وآملم.ازبچگی استقلالیم والان تقریباچهارساله که شدیدافوتبالی شدم وسه ساله که حتی فوتبال اروپاروهم دنبال میکنم...راستی یه سربه(خودتون رومعرفی کنین)بزنین,اینجوری بیشتربابچه هاآشنامیشین.
آواتار میثم سلیمی

میتونی الان بری بخونی فریبا خانوم

آواتار میثم سلیمی

فریبا جون برو صحفه 2 بخون اطلاعتمو

آواتار سید محسن رئیس السادات
توسط   سید محسن رئیس السادات   ۳۹۱۴ روز قبل
نوشته شده توسط: fariba nikzad

ممنون .زحمت میکشید.استفاده میکنیم

آواتار سید محسن رئیس السادات
توسط   سید محسن رئیس السادات   ۳۹۱۴ روز قبل
نوشته شده توسط: میثم سلیمی

من یکساله دارمروزنامه ی استقلالو میخونم اسمم میثمه بنام میثم ابی چاپ شده من از اون روزی که هادی طباطبایی علیرضا موسوی سیروس دین محمدی محمد نوازی جواد زرینچه و کاپیتان محمود فکری پرویز برومند که بودند من استقلالی بودم تا الان فریبا خانوم عشق من ابیه چون اسمونم ابیه پس معلومه خدا هم استقلالیه

واقعا عجب تیمی بود .دمت گرم که یاد و خاطره اون تیم را برامون زنده کردی .یاد اون شوتهای محمود فکری بخیر یاد سانترهای  جواد و نوازی  بخیر