نظرتون راجب دلیل استعفای مایلی تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » نظرتون راجب دلیل استعفای مایلی مانا کاشانی نژاد جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۱:۴۶ تعداد پاسخ ها 0 نظرتون راجب دلیل استعفای مایلی توسط مانا کاشانی نژاد ۵۶۷۲ روز قبل مانا کاشانی نژاد جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۱:۴۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط مانا کاشانی نژاد ۵۶۷۲ روز قبل به نظر من مجبور به رفتن شده چون پر رو تر از این حرفا بود که استعفا بده. چون نمی خواستند بگن سرمربی را اخراج کردیم گفتن یه استعفا نامه بنویس ما قبول می کنیم. من که خیلی خوشحالم حامد حسینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۵ اسفند ۱۳۸۷ ۱۷:۰۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط حامد حسینی ۵۶۷۲ روز قبل مایلی کهن فهمید چه جوی انتظارشو تو ازادی میکشه.... من تو اداره شیرینی پخش کردم.............................. ali deghan جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali deghan ۵۶۷۲ روز قبل اگرهم نمیرفت کاری میکردیم از امیرخان وهواداران استقلال معذرت خواهی کنه وگرنه توی آزادی نشونش میدادیم که سزای توهین چیه محمد عسگری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اسفند ۱۳۸۷ ۱۸:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد عسگری ۵۶۷۲ روز قبل اون با حاشیه کشوندن استقلال میخواست زودتر از دست منتقدانش فرار کنه ترس نرفتن جام جهانی و انتقاد راهی برای استعفا ( اخراج ) پیدا کرد . مایلی کهن خیلی محبوب بود حال از این به بعد محبوب تر میشه تازه فهمیده که باید بجای مربیگری میرفت کلاس ابتدایی تا الفبا یاد بگیره . مهناز نعمتی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ فروردین ۱۳۸۸ ۱۰:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهناز نعمتی ۵۶۷۲ روز قبل منم با محمد موافقم،مایلی کهن از ترس استعفا داد. حمید شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ دی ۱۳۸۷ ۱۱:۱۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط حمید شریفی ۵۶۷۲ روز قبل مایلی کلنگ استفا داد چون فهمید چیکار کرده اما این استفا بس نیست اولا امیر خان نباید از شکایتش بگذره و اونو باید دنبال کنه تا این موجود ادب بشه و از حق خودش و استقلال و استقلالی دفاع کنه ثانیا تا زمانی که اون مردک از همه معذزت خواهی نکنه چیزی تموم نمیشه نیلوفر رسولی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۱:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط نیلوفر رسولی ۵۶۶۸ روز قبل فکر کنم این آقا رو مجبور کردن که بره خدایا شکرت که رفت پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا