دعوت از دوستی دیگرm.marzieh

آواتار علیرضا جوادیان
دعوت از دوستی دیگرm.marzieh
توسط   علیرضا جوادیان   ۳۹۲۵ روز قبل
سلام از اینکه با تاپیک قبل تونستیم یکی از قدیمیهای سایت رو فعال کنیم خیلی خوشحالم واز همه ممنون که حمایت کردین وحالا از یکی دیگر از دوستان که بعد از رفتن 5858 او هم از سایت کناره گرفت وحالا با برگشتن 5858 از او هم دعوت میکنیم که به جمع آبیها برگرده امیدوارم هذ چه زودتر با یک تاپیک همه ما را خوشحال کند
آواتار میثم محمدی قراسویی
توسط   میثم محمدی قراسویی   ۳۹۲۳ روز قبل

انصافا مرضیه خانم هم یکی از کاربران خوب و فهیم سایت بودن و هستن... و ازشون خواهش میکنیم که به سایت خودشون برگردن...... مثل 5858 عزیز، تا از نظرات خوبشون استفاده کنیم...

آواتار احسانه رئیس السادات
توسط   احسانه رئیس السادات   ۳۹۲۳ روز قبل

سلام از اینکه با تاپیک قبل تونستیم یکی از قدیمیهای سایت رو فعال کنیم خیلی خوشحالم واز همه ممنون که حمایت کردین وحالا از یکی دیگر از دوستان که بعد از رفتن 5858 او هم از سایت کناره گرفت وحالا با برگشتن 5858 از او هم دعوت میکنیم که به جمع آبیها برگرده امیدوارم هذ چه زودتر با یک تاپیک همه ما را خوشحال کند

انشاا..ه انشاا..هرچه زودتر به جمع آبیها برگردن وما جدیدها ار نطرات ایشان بیشتر  استفاده کنیم .

آواتار ساحره عصار
توسط   ساحره عصار   ۳۹۱۶ روز قبل
باز هم یه تایپیک خوب از علی آقا که من متاسفانه دیر دیدم ولی خوبه که دوباره فعال میشه و مطمءن هستم که مرضیه عزیزم اینو میبینه......من هم خیلی دوست دارم یکی از بهترین دوستام چه تو سایت چه خارج از سایت دوباره به جمعمون برگرده ...فعلا طبق گفته خودش مشغولیتشون زیاده امیدوارم و انشالله که دوباره مرضیه عزیزم و تو سایت ببینیم......
آواتار علیرضا جوادیان
توسط   علیرضا جوادیان   ۳۹۰۷ روز قبل