اقا فرهاد تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » اقا فرهاد مهرداد عدالت کیا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۹ بهمن ۱۳۹۲ ۱۳:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 اقا فرهاد توسط مهرداد عدالت کیا ۳۹۲۸ روز قبل خیالتون راحت اقا فرهاد الان نمیاد اقافرهاد زمانی میاد که سرمربی استقلال بشه به امید اون روز zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۹۲۸ روز قبل امیدوارم بالاخره بیاد....ما هوادارا که اول امیدمون به خدا بعدشم به فرهادمونه.... رضا محمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ آذر ۱۳۹۲ ۱۱:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا محمدی ۳۹۲۸ روز قبل میاد جشمم روشنه به کوری جشم حسودها میاد وتعصب رو نشون اندو بده شبنم علی قنبری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ دی ۱۳۹۲ ۲۱:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط شبنم علی قنبری ۳۹۲۸ روز قبل نوشته شده توسط: رضا محمدی میاد جشمم روشنه به کوری جشم حسودها میاد وتعصب رو نشون اندو بده بر خلاف نظر شما آندو بازیکن واقعا متعصبیه،اگه داره میره حتما تو باشگاه خبراییه عرفان ساسانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط عرفان ساسانی ۳۹۲۸ روز قبل نوشته شده توسط: شبنم علی قنبری [quote=reza002723] میاد جشمم روشنه به کوری جشم حسودها میاد وتعصب رو نشون اندو بده بر خلاف نظر شما آندو بازیکن واقعا متعصبیه،اگه داره میره حتما تو باشگاه خبراییه به نظر من یه بازیکن با تعصب هر جوریه به خاطر هوادارها تو باشگاه میمونه بر خلاف جباری. اندو.پژمان.و....که اینا خیلییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی بی تعصب هستن رضا محمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ آذر ۱۳۹۲ ۱۱:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا محمدی ۳۹۲۷ روز قبل نوشته شده توسط: شبنم علی قنبری [quote=reza002723] میاد جشمم روشنه به کوری جشم حسودها میاد وتعصب رو نشون اندو بده & اره معلومه اول فصل هم اصلا نمیخواست بیاد استقلال ومیگفت پیشنهاد دارم و الان توی این شرایط سخت که راهی به قهرمانی نمونده داره میره ولی من مطمنم که همش زیرسرکی روشه البته اون کیروشه که به ستارهای استقلال نیاز داره بر خلاف نظر شما آندو بازیکن واقعا متعصبیه،اگه داره میره حتما تو باشگاه خبراییه رضا محمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ آذر ۱۳۹۲ ۱۱:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا محمدی ۳۹۲۷ روز قبل نوشته شده توسط: شبنم علی قنبری [quote=reza002723] میاد جشمم روشنه به کوری جشم حسودها میاد وتعصب رو نشون اندو بده & اره معلومه اول فصل هم اصلا نمیخواست بیاد استقلال ومیگفت پیشنهاد دارم و الان توی این شرایط سخت که راهی به قهرمانی نمونده داره میره ولی من مطمنم که همش زیرسرکی روشه البته اون کیروشه که به ستارهای استقلال نیاز داره بر خلاف نظر شما آندو بازیکن واقعا متعصبیه،اگه داره میره حتما تو باشگاه خبراییه zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۹۲۶ روز قبل نوشته شده توسط: عرفان ساسانی [quote=shabnam] [quote=reza002723] میاد جشمم روشنه به کوری جشم حسودها میاد وتعصب رو نشون اندو بده بر خلاف نظر شما آندو بازیکن واقعا متعصبیه،اگه داره میره حتما تو باشگاه خبراییه به نظر من یه بازیکن با تعصب هر جوریه به خاطر هوادارها تو باشگاه میمونه بر خلاف جباری. اندو.پژمان.و....که اینا خیلییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی بی تعصب هستن شبنم علی قنبری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ دی ۱۳۹۲ ۲۱:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط شبنم علی قنبری ۳۹۲۶ روز قبل نوشته شده توسط: عرفان ساسانی [quote=shabnam] [quote=reza002723] میاد جشمم روشنه به کوری جشم حسودها میاد وتعصب رو نشون اندو بده بر خلاف نظر شما آندو بازیکن واقعا متعصبیه،اگه داره میره حتما تو باشگاه خبراییه به نظر من یه بازیکن با تعصب هر جوریه به خاطر هوادارها تو باشگاه میمونه بر خلاف جباری. اندو.پژمان.و....که اینا خیلییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی بی تعصب هستن با بقیشون کاری ندارم ولی قضیه ی جواد یکم مشکوکه نمیشه خیلی راحت گفت که متعصب نیس پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا