برگرد اهای فرهادمجیدی وتعصب را دوباره معنی کن تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » برگرد اهای فرهادمجیدی وتعصب را دوباره معنی کن رضا محمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ آذر ۱۳۹۲ ۱۱:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 برگرد اهای فرهادمجیدی وتعصب را دوباره معنی کن توسط رضا محمدی ۳۹۲۸ روز قبل باسلام خدمت اقای قلعه نویی و اقای فتح الله زاده من ازشما بزرگان استقلال درخواست دارم اقافرهاد رو به تیم برگردونید هرجوری که شده به خداقسم میخورم بااومدن کاپیتان استقلال نه تنهاقهرمان هردو جام میشه بلکه شورو شوق به سکوها برمیگرده تورو خدا برشگردونید موضوع بعدی اینکه کسی که به استقلال میاد و اینجا کسی میشه وتا یه پیشناهاد براش میاد میره رو دیگه به تیم نیان بهتره ازهمین جاازکاپیتان میخوام تا یکباردیگه تعصب وغیرت رو برای اندو و نکونام معنی کنه که بدونن زمانی که یه هوادار به عشق استقلال و بازیکناش ومخصوصا فرهادمجیدی به استادیوم میرن با تیلیاردها تومان هم قابل عوض کردن نیست دلم روشنه لباس شماره هفتو توتنت میبنیم برگرد به خدابرگشتنت امید دوباره ای یا خون تازاه ی است در رگ استقلال عصای دست امیرخان شو تا اخرفصل دوباره جام رادر دستان توببینیم برگرد تورا به تعصبت قسم میدهم برگردولمان را شاد کن برگرد7 zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۹۲۸ روز قبل باسلام خدمت اقای قلعه نویی و اقای فتح الله زاده من ازشما بزرگان استقلال درخواست دارم اقافرهاد رو به تیم برگردونید هرجوری که شده به خداقسم میخورم بااومدن کاپیتان استقلال نه تنهاقهرمان هردو جام میشه بلکه شورو شوق به سکوها برمیگرده تورو خدا برشگردونید موضوع بعدی اینکه کسی که به استقلال میاد و اینجا کسی میشه وتا یه پیشناهاد براش میاد میره رو دیگه به تیم نیان بهتره ازهمین جاازکاپیتان میخوام تا یکباردیگه تعصب وغیرت رو برای اندو و نکونام معنی کنه که بدونن زمانی که یه هوادار به عشق استقلال و بازیکناش ومخصوصا فرهادمجیدی به استادیوم میرن با تیلیاردها تومان هم قابل عوض کردن نیست دلم روشنه لباس شماره هفتو توتنت میبنیم برگرد به خدابرگشتنت امید دوباره ای یا خون تازاه ی است در رگ استقلال عصای دست امیرخان شو تا اخرفصل دوباره جام رادر دستان توببینیم برگرد تورا به تعصبت قسم میدهم برگردولمان را شاد کن برگرد7 پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا