دعوت از یک دوست قدیمی 5858

آواتار علیرضا جوادیان
دعوت از یک دوست قدیمی 5858
توسط   علیرضا جوادیان   ۳۹۳۶ روز قبل
سلام امروز تو سایت بودم که نام یکی از بچه های قدیمی سایت که خیلی هم فعال ومودب بود on شد دوستی که به خاطر بی ادبی وعدم رعایت اخلاق از طرف برخی کاربران از سایت خداحافظی کرد و هر جقدر من وبرخی دوستان از ایشان خواستیم نتوانستیم متقاعدش کنیم با توجه به گذشت زمان و رفتن عده ای از بی ادبان از 5858 میخوام دوباره به سایت برگرده شاید خیلی دیگر از دوستان هم با من هم عقیده باشند
آواتار میثم محمدی قراسویی
توسط   میثم محمدی قراسویی   ۳۹۳۶ روز قبل

سلام

مطمئنا همینطوره که شما میفرمایید....  و من هم امیدوارم که ایشون هرچه زودتر به سایت برگردند و از آقای جوادیان عزیز، بخاطر این تاپیک هم متشکرم...

آواتار لیلا جوکار
توسط   لیلا جوکار   ۳۹۳۵ روز قبل

سلام امروز تو سایت بودم که نام یکی از بچه های قدیمی سایت که خیلی هم فعال ومودب بود on شد دوستی که به خاطر بی ادبی وعدم رعایت اخلاق از طرف برخی کاربران از سایت خداحافظی کرد و هر جقدر من وبرخی دوستان از ایشان خواستیم نتوانستیم متقاعدش کنیم با توجه به گذشت زمان و رفتن عده ای از بی ادبان از 5858 میخوام دوباره به سایت برگرده شاید خیلی دیگر از دوستان هم با من هم عقیده باشند

آواتار حسن یارمحمدی
توسط   حسن یارمحمدی   ۳۹۳۵ روز قبل
نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی

سلام

مطمئنا همینطوره که شما میفرمایید....  و من هم امیدوارم که ایشون هرچه زودتر به سایت برگردند و از آقای جوادیان عزیز، بخاطر این تاپیک هم متشکرم...

من هم موافقم
آواتار ساحره عصار
توسط   ساحره عصار   ۳۹۳۵ روز قبل
سلام..باید از علی آقا خیلی تشکر کنم که نه تنها من بلکه بقیه دوستان هم تیمی خودشون و فراموش نکردن و به خودم واجب دیدم که به خواسته ایشون احترام بذارم و از بقیه دوستان قدیمی هم که حمایت کردن ممنونم ....علی آقا خواسته شما برادر گرامی و بقیه دوستان به دیده منت....تا اونجایی که بتونم در خدمت شما و باشگاه و همسایتیهای خودم هستم اگر قابل باشم....بازم سپاسگزارم
آواتار سعید آقامحمدی
توسط   سعید آقامحمدی   ۳۹۳۴ روز قبل

خوش اومدی 5858  مارو خیلی خیلی خوشحال کردین

آواتار حسن یارمحمدی
توسط   حسن یارمحمدی   ۳۹۳۴ روز قبل
نوشته شده توسط: ساحره عصار

سلام..باید از علی آقا خیلی تشکر کنم که نه تنها من بلکه بقیه دوستان هم تیمی خودشون و فراموش نکردن و به خودم واجب دیدم که به خواسته ایشون احترام بذارم و از بقیه دوستان قدیمی هم که حمایت کردن ممنونم ....علی آقا خواسته شما برادر گرامی و بقیه دوستان به دیده منت....تا اونجایی که بتونم در خدمت شما و باشگاه و همسایتیهای خودم هستم اگر قابل باشم....بازم سپاسگزارم

خوشحالم که یکی از هوادارای فهیم استقلال به جمعمون برگشتن

آواتار عرفان ساسانی
توسط   عرفان ساسانی   ۳۹۳۴ روز قبل

خوش اومدی 5858

آواتار میثم محمدی قراسویی
توسط   میثم محمدی قراسویی   ۳۹۳۲ روز قبل
نوشته شده توسط: ساحره عصار

دوست عزیز 5858 به سایت خودتون خوش آمدین و البته از آقای جوادیان عزیز متشکرم...

آواتار ساحره عصار
توسط   ساحره عصار   ۳۹۳۲ روز قبل
از همگیتون ممنونم.....منم خوشحالم که برگشتم به امید فهرمانی در دو جام
آواتار مجید مسلم آذر
توسط   مجید مسلم آذر   ۳۹۲۹ روز قبل

خوش آمدی

آواتار محمد عسکری
توسط   محمد عسکری   ۳۹۲۹ روز قبل

خوش امدی داداش