چرا استقلالی شدم

آواتار محمودرضا خوشناموند
چرا استقلالی شدم
توسط   محمودرضا خوشناموند   ۳۹۳۸ روز قبل

سلام بروبچز استقلالی میدونید چرا استقلالی شدم چون از روزی که یادم میاد رنگ ابی بهم ارامش میداد و دلیل دیگش اینه که از رنگ قرمز متنفرم دپرسم میکنه

آواتار مجید مسلم آذر
توسط   مجید مسلم آذر   ۳۹۳۷ روز قبل

همه رنگها قشنگ هستند

آواتار لیلا جوکار
توسط   لیلا جوکار   ۳۹۳۶ روز قبل
نوشته شده توسط: مجید مسلم آذر

همه رنگها قشنگ هستند

آره اما آبی یه چیز دیگه ست

آواتار maryam 7
توسط   maryam 7   ۳۹۳۴ روز قبل

فقط ابییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی

آواتار سعید آقامحمدی
توسط   سعید آقامحمدی   ۳۹۳۴ روز قبل

چون از بچگی آبی رو دوست داشتم و وقتی به آسمون آبی نگاه میکردم ی حسی عجیبی به آدم دست میداد.

آواتار مهدیس صمدی
توسط   مهدیس صمدی   ۳۹۳۴ روز قبل

به خاطر فرهاد و رنگ آبی استقلالی شدم

آواتار مجید مسلم آذر
توسط   مجید مسلم آذر   ۳۹۲۹ روز قبل

من بخاطر استقلال استقلالی شدم

آواتار محمد عسکری
توسط   محمد عسکری   ۳۹۲۹ روز قبل

من وقتی 4 سالم بود لنگی بودم خانوادم همه اس تسی بودن تا رسید به بازی اس اس با برق شیراز که جلال مرادی داور بود و تو اون بازی شیرازی ها و لنگی عا به طرف مجیدی سنگ زدن و سرش رو شکوندن بدرم بهم گفت ببین لنگی ها چقدر ادم های بد و وحشس هستن بیا استقلالی بشو/منم که سره شکسته ی فرهاد رو دیده بودم.دعوت حق بدرم رو لبیک گفت و به جمع اس اسی ها اضافه شدم.میتونم قسم بخورم که مثل من استقلالی روی زمین از لحاظ تعصب نیست تا حالا چندر باری هم به خاظر اس اس دست و بام شکسته.واقعا خدا رو شکککککککککککککککرررررررررررر7777777777777774444444444444

آواتار محمد عسکری

من وقتی 4 سالم بود لنگی بودم خانوادم همه اس تسی بودن تا رسید به بازی اس اس با برق شیراز که جلال مرادی داور بود و تو اون بازی شیرازی ها و لنگی عا به طرف مجیدی سنگ زدن و سرش رو شکوندن بدرم بهم گفت ببین لنگی ها چقدر ادم های بد و وحشس هستن بیا استقلالی بشو/منم که سره شکسته ی فرهاد رو دیده بودم.دعوت حق بدرم رو لبیک گفت و به جمع اس اسی ها اضافه شدم.میتونم قسم بخورم که مثل من استقلالی روی زمین از لحاظ تعصب نیست تا حالا چندر باری هم به خاظر اس اس دست و بام شکسته.واقعا خدا رو شکککککککککککککککرررررررررررر7777777777777774444444444444

آواتار محمد عسکری
نوشته شده توسط: محمد عسکری

7777777777777774444444444444

[quote=09179729309]من وقتی 4 سالم بود لنگی بودم خانوادم همه اس تسی بودن تا رسید به بازی اس اس با برق شیراز که جلال مرادی داور بود و تو اون بازی شیرازی ها و لنگی عا به طرف مجیدی سنگ زدن و سرش رو شکوندن بدرم بهم گفت ببین لنگی ها چقدر ادم های بد و وحشس هستن بیا استقلالی بشو/منم که سره شکسته ی فرهاد رو دیده بودم.دعوت حق بدرم رو لبیک گفت و به جمع اس اسی ها اضافه شدم.میتونم قسم بخورم که مثل من استقلالی روی زمین از لحاظ تعصب نیست تا حالا چندر باری هم به خاظر اس اس دست و بام شکسته.واقعا خدا رو شکککککککککککککککرررررررررررر

آواتار محمد عسکری
نوشته شده توسط: محمد عسکری
آواتار فرشته علی نسب
توسط   فرشته علی نسب   ۳۹۲۸ روز قبل
az vagti ke khodamo shenakhtam ashege estegh lalam..mesle baziam 1000 ta timo dost nadaram..harchi beshe man fg ye timo dost daram onam eshgam esteghlale
آواتار شیده رحیمی
توسط   شیده رحیمی   ۳۹۲۶ روز قبل

هنوز خودم نمیدونم چرا ولی واقعا عاشقشم... I looooooooooooooove  ESTEGHLAL

آواتار احسانه رئیس السادات
توسط   احسانه رئیس السادات   ۳۹۲۳ روز قبل

چون خون من آبیه .این واقعیت را در سن 5الی 7سالگی متوجه شدم و از همان موقع توسط یکی ازدوستان  تاجی متعصب اس اسی شدم .